Kedves Nándi! Teljesen egyet értek Önnel, biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani a Grandosok a problémát, mint azt írtam is. Véletlenül sem kívántam azt sugallni, hogy nem bízom az Irodában, mert már több alkalommal utaztunk velük, ami azt gondolom, hogy ma már önmagában is a bizalom jele. De ez az én élethelyzetem és problémaköröm, így a mi döntésünk. Ebből kifolyólag nem is válaszoltam volna az írására, ha nem azt érzékeltem volna belőle, hogy érdeklődik a Hotel Aphrodite alternatívája iránt. Viszont, ha esetleg valakinek lennének információi ezzel a szállással kapcsolatban, akkor azokat nagyon megköszönném! Üdvözlettel, Vera
Kedves Veronika!
Természetessen igazad van abban,hogy ez a te problémád és élethelyzeted.Nem is fírtatom a dolgot.Elnézést.Amúgy igen....engem is érdekel minden megoldás és felmerült az is,hogy valamelyik hotelbe átfoglalnánk,de egyenlőre csak azt próbáltam,hogy kértem egy árajánlatot.Mást egyenlőre nem,mert én abban bízom 100%-osan,hogy az iroda megoldja ezt egy másik apartmannal.Nem aggódom,hogy nem lesz szállásunk és nem jutunk le.Ez az iroda szerintem lesz olyan gáláns és korrekt,hogy megoldja ezt a dolgot most már mielőbb.Természetessen addig magam is izgulok nagyon...nem tagadom,de ez szerintem természetes dolog.Üdv:Nándi