(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-06-07 19:38:47
Nagy Veronika írta ekkor: 2014-06-07 03:21:34
Kedves Nándi! Teljesen egyet értek Önnel, biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani a Grandosok a problémát, mint azt írtam is. Véletlenül sem kívántam azt sugallni, hogy nem bízom az Irodában, mert már több alkalommal utaztunk velük, ami azt gondolom, hogy ma már önmagában is a bizalom jele. De ez az én élethelyzetem és problémaköröm, így a mi döntésünk. Ebből kifolyólag nem is válaszoltam volna az írására, ha nem azt érzékeltem volna belőle, hogy érdeklődik a Hotel Aphrodite alternatívája iránt. Viszont, ha esetleg valakinek lennének információi ezzel a szállással kapcsolatban, akkor azokat nagyon megköszönném! Üdvözlettel, Vera
Kedves Veronika! Természetessen igazad van abban,hogy ez a te problémád és élethelyzeted.Nem is fírtatom a dolgot.Elnézést.Amúgy igen....engem is érdekel minden megoldás és felmerült az is,hogy valamelyik hotelbe átfoglalnánk,de egyenlőre csak azt próbáltam,hogy kértem egy árajánlatot.Mást egyenlőre nem,mert én abban bízom 100%-osan,hogy az iroda megoldja ezt egy másik apartmannal.Nem aggódom,hogy nem lesz szállásunk és nem jutunk le.Ez az iroda szerintem lesz olyan gáláns és korrekt,hogy megoldja ezt a dolgot most már mielőbb.Természetessen addig magam is izgulok nagyon...nem tagadom,de ez szerintem természetes dolog.Üdv:Nándi smile
Szép Erika Dátum: 2014-06-07 14:01:17
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2014-06-05 13:15:42
Sziasztok! Ment az élménybeszámoló mindenkinek, aki kérte! A napokban próbálom majd lerövidítve ide hozzászólásba is feltenni! Addig is szép napot mindenkinek! :) Üdv.: Ági
Szia Ági! Szeretném én is elolvasni az élménybeszámolódat.... A [email protected] légyszi küldd el. Elôre is köszönöm. :-)
Nagy Veronika Dátum: 2014-06-07 03:21:34
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-06 07:55:50
Kedves Veronika! Mi egyenlőre kivárunk,mert úgy gondolom,hogy a Garnd Tours van olyan cég ma Magyarországon,hogy ezt a csekély kis problémát a kisulyából kirázva megoldja.Ahogyan a Nagy Sándor úr elmondta nekem,meg fogjuk oldani,mert ez a 12 fő ami hetente a Mariellában létszám volt nem tétel egy olyan utazási irodának mint a Grand Tours.A bizalom fontos a számomra,még ha mi is feszültek vagyunk.Szerintem megoldják a problémát csak még egy kevés türelem kell,de ha nem akkor is szerintem lehet majd időben foglalni még az Aphroditébe vagy a másik szállodába.Bizonytalanságban vagyunk mi is de ha az ügyvezető igazgató ideírta a fórumra és már körtelefont is megejtettek azért,hogy megoldják csak türelmet kérnek akkor szerintem megérdemel mindenki egy kevés időt.Én csak erre tudom bíztatni a Mariellába foglalt utasokat.Van még közel 8 hét és addig sokminden eldőlhet.......adjunk bizalmat az irodának,mert megérdemli.Augusztus 1-én jövünk Sidari.Üdv:Nándi smile
Kedves Nándi! Teljesen egyet értek Önnel, biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani a Grandosok a problémát, mint azt írtam is. Véletlenül sem kívántam azt sugallni, hogy nem bízom az Irodában, mert már több alkalommal utaztunk velük, ami azt gondolom, hogy ma már önmagában is a bizalom jele. De ez az én élethelyzetem és problémaköröm, így a mi döntésünk. Ebből kifolyólag nem is válaszoltam volna az írására, ha nem azt érzékeltem volna belőle, hogy érdeklődik a Hotel Aphrodite alternatívája iránt. Viszont, ha esetleg valakinek lennének információi ezzel a szállással kapcsolatban, akkor azokat nagyon megköszönném! Üdvözlettel, Vera
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-06 13:25:44
Szepesi László írta ekkor: 2014-06-06 10:09:48
Szia! Igen 1.-én indulás! 2-án érkezés! Már nagyon várjuk, mert már nagy szükségünk van egy kis nyugalomra, fekvés a tengerparton a napernyő alatt vagy egy jó kis séta Korfu városban!
Szia Laci!Akkor ti is talán Aug.1-én indultok?Csak nem ugyanabban az időben nyaralunk?????? smile Amúgy én tényleg bízom a Grandban...nekik ezt tényleg nem nehéz szerintem megoldani,csak nekünk nehéz a türelem...mire kiderül,hogy éppen melyik szállás lesz a Mariella helyett.Én megpróbálom itt a kedélyeket csillapítani...de nem lehetek minden ember helyében aki aggódik....amúgy nekem mindegy,hogy melyik szállás,csak ne legyen messze a parttól és legyen legalább olyan mint a Mariella.A légkondi se nagyon érdekel,de ha van és a Mariella miatt ingyen kapjuk akkor ......hát persze,hogy elfogadjuk... smile smile Nem tudom megmondani,hogy mi az ami a legjobban hiányzik Sidariból....mert minden hiányzik...A San Remo-s ételek,a part,a tenger,a sziklák ahonnan ugrálni lehet,a közeg ami körülveszi...és természetessen a GÁBOR aki mindezt nekünk a legszebbé tudja tenni.Ezt az EMBERT nem is értem...miként tudja ekkora szívvel és lélekkel ezt csinálni.Egy igazi géniusz ebben a szakmában.Nem ismerek mégegy ilyen embert mint amilyen ő.A magam nevében kívánok neki ehez és az elkövetkező sok-sok turnushoz sok sikert.nektek pedig kellemes és élményekben gazdag nyaralást.Üdv:Nándi smile
Szepesi László Dátum: 2014-06-06 10:09:48
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-06 10:04:31
Szia Laci! De jó nektek....mi ....."csak" 1 hétre megyünk...de az az egy hét maga lesz a menyország....A képeket nem felejtettem el.Valószínűleg,mivel már többszöri próbálkozásra sem sikerült e-mailban elküldeni,egy külön oldalra teszem fel és átküldöm róla a linket,amire kattintva meg fogod tudni nézni.Nemsokára megoldom, és megírom a linket.Addig is minden jót és hát......nemsokára megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile Üdv:Nándi smile smile
Szia! Igen 1.-én indulás! 2-án érkezés! Már nagyon várjuk, mert már nagy szükségünk van egy kis nyugalomra, fekvés a tengerparton a napernyő alatt vagy egy jó kis séta Korfu városban!