(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-06-06 10:06:42
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-06 07:55:50
Kedves Veronika! Mi egyenlőre kivárunk,mert úgy gondolom,hogy a Garnd Tours van olyan cég ma Magyarországon,hogy ezt a csekély kis problémát a kisulyából kirázva megoldja.Ahogyan a Nagy Sándor úr elmondta nekem,meg fogjuk oldani,mert ez a 12 fő ami hetente a Mariellában létszám volt nem tétel egy olyan utazási irodának mint a Grand Tours.A bizalom fontos a számomra,még ha mi is feszültek vagyunk.Szerintem megoldják a problémát csak még egy kevés türelem kell,de ha nem akkor is szerintem lehet majd időben foglalni még az Aphroditébe vagy a másik szállodába.Bizonytalanságban vagyunk mi is de ha az ügyvezető igazgató ideírta a fórumra és már körtelefont is megejtettek azért,hogy megoldják csak türelmet kérnek akkor szerintem megérdemel mindenki egy kevés időt.Én csak erre tudom bíztatni a Mariellába foglalt utasokat.Van még közel 8 hét és addig sokminden eldőlhet.......adjunk bizalmat az irodának,mert megérdemli.Augusztus 1-én jövünk Sidari.Üdv:Nándi smile
Szia Nándi! Én is úgy gondolom, hogy az iroda nem fogja cserben hagyni az utasait. Ha meg esetleg a két szálloda valamelyikében lesz a szállás akkor valljuk be egy tengerparti medencés szállás nem is olyan rossz!!! Tudom, nekem könnyű beszélni, mert engem nem érint de türelmet és kitartást mindenkinek akiknek ez kellemetlenséget okoz. Bízom abban, sőt tudom, hogy amikor már kint lesznek mindenért kárpótolni fogja őket a tájak szépsége és a tenger. A görög emberek kedvességéről nem is beszélve. És még folytathatnám.
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-06 10:04:31
Szepesi László írta ekkor: 2014-06-06 09:57:39
Kedves Mihály! Mi is két hétre járunk. Nem kell aggódni itt is automatikusan cserélnek törülközőket, ágyneműket a hétvégén mintha új vendég lennél!
Szia Laci! De jó nektek....mi ....."csak" 1 hétre megyünk...de az az egy hét maga lesz a menyország....A képeket nem felejtettem el.Valószínűleg,mivel már többszöri próbálkozásra sem sikerült e-mailban elküldeni,egy külön oldalra teszem fel és átküldöm róla a linket,amire kattintva meg fogod tudni nézni.Nemsokára megoldom, és megírom a linket.Addig is minden jót és hát......nemsokára megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile Üdv:Nándi smile smile
Szepesi László Dátum: 2014-06-06 09:57:39
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-05 22:03:02
Àgi beszàmolòja nagyon jó lett. Nagyon köszönjük. A grandos Nikitôl és Gàbortòl szeretném megkérdezni, hogy 2 hetes tartòzkodàs esetén lehet 1 hét utàn kérni àgynemū frissítést? Tavaly Sartin adtak és nagyon jòl jött.
Kedves Mihály! Mi is két hétre járunk. Nem kell aggódni itt is automatikusan cserélnek törülközőket, ágyneműket a hétvégén mintha új vendég lennél!
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-06 07:55:50
Nagy Veronika írta ekkor: 2014-06-03 01:20:55
Kedves Nándi! Számunkra sajnos az utóbbi hetek rengeteg idegeskedéssel teltek, hogy mint lesz, hogy lesz, miután kiderült ez a Mariellás dolog. Végül sok tényezőt figyelembe véve mi döntöttünk a mellett, hogy más megoldási módot keresünk (nem mintha nem bíznánk az Irodában, már sokszor utaztunk velük, biztos lesz megoldás). Így jutottam el a Hotel Aphrodite gondolatáig. Viszont kellett különbözetet fizetnünk. Én azt gondolnám, hogy nem egy horribilis összeget, de ez ugye mindenkinek relatív (nálunk kb. egy buszjegy árát). Számomra viszont a bizonytalanság lassan ölő méreg. Azt tudnám esetleg Önnek tanácsolni, hogy mivel az érdeklődés nem kerül semmibe, kérdezősködjön utána a váltásnak abban az irodában, ahol foglaltak. Üdvözlettel, Vera
Kedves Veronika! Mi egyenlőre kivárunk,mert úgy gondolom,hogy a Garnd Tours van olyan cég ma Magyarországon,hogy ezt a csekély kis problémát a kisulyából kirázva megoldja.Ahogyan a Nagy Sándor úr elmondta nekem,meg fogjuk oldani,mert ez a 12 fő ami hetente a Mariellában létszám volt nem tétel egy olyan utazási irodának mint a Grand Tours.A bizalom fontos a számomra,még ha mi is feszültek vagyunk.Szerintem megoldják a problémát csak még egy kevés türelem kell,de ha nem akkor is szerintem lehet majd időben foglalni még az Aphroditébe vagy a másik szállodába.Bizonytalanságban vagyunk mi is de ha az ügyvezető igazgató ideírta a fórumra és már körtelefont is megejtettek azért,hogy megoldják csak türelmet kérnek akkor szerintem megérdemel mindenki egy kevés időt.Én csak erre tudom bíztatni a Mariellába foglalt utasokat.Van még közel 8 hét és addig sokminden eldőlhet.......adjunk bizalmat az irodának,mert megérdemli.Augusztus 1-én jövünk Sidari.Üdv:Nándi smile
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-06-05 22:03:02
Àgi beszàmolòja nagyon jó lett. Nagyon köszönjük. A grandos Nikitôl és Gàbortòl szeretném megkérdezni, hogy 2 hetes tartòzkodàs esetén lehet 1 hét utàn kérni àgynemū frissítést? Tavaly Sartin adtak és nagyon jòl jött.