Kedves Nándi! Számunkra sajnos az utóbbi hetek rengeteg idegeskedéssel teltek, hogy mint lesz, hogy lesz, miután kiderült ez a Mariellás dolog. Végül sok tényezőt figyelembe véve mi döntöttünk a mellett, hogy más megoldási módot keresünk (nem mintha nem bíznánk az Irodában, már sokszor utaztunk velük, biztos lesz megoldás). Így jutottam el a Hotel Aphrodite gondolatáig. Viszont kellett különbözetet fizetnünk. Én azt gondolnám, hogy nem egy horribilis összeget, de ez ugye mindenkinek relatív (nálunk kb. egy buszjegy árát). Számomra viszont a bizonytalanság lassan ölő méreg. Azt tudnám esetleg Önnek tanácsolni, hogy mivel az érdeklődés nem kerül semmibe, kérdezősködjön utána a váltásnak abban az irodában, ahol foglaltak. Üdvözlettel, Vera
Kedves Veronika!
Mi egyenlőre kivárunk,mert úgy gondolom,hogy a Garnd Tours van olyan cég ma Magyarországon,hogy ezt a csekély kis problémát a kisulyából kirázva megoldja.Ahogyan a Nagy Sándor úr elmondta nekem,meg fogjuk oldani,mert ez a 12 fő ami hetente a Mariellában létszám volt nem tétel egy olyan utazási irodának mint a Grand Tours.A bizalom fontos a számomra,még ha mi is feszültek vagyunk.Szerintem megoldják a problémát csak még egy kevés türelem kell,de ha nem akkor is szerintem lehet majd időben foglalni még az Aphroditébe vagy a másik szállodába.Bizonytalanságban vagyunk mi is de ha az ügyvezető igazgató ideírta a fórumra és már körtelefont is megejtettek azért,hogy megoldják csak türelmet kérnek akkor szerintem megérdemel mindenki egy kevés időt.Én csak erre tudom bíztatni a Mariellába foglalt utasokat.Van még közel 8 hét és addig sokminden eldőlhet.......adjunk bizalmat az irodának,mert megérdemli.Augusztus 1-én jövünk Sidari.Üdv:Nándi