(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Pap Zoltán Dátum: 2014-05-31 14:09:34
Olivér írta ekkor: 2014-05-31 05:42:57
Szia Zoltán! Rajzot nem néztem, de a leírásban ott van, hogy különfürdő van mindegyik apartmanhoz, de szerintem ez minenhol így van. Fürdőben lesz valószínű a wc is. Viszont akkor csatlakozok hozzád és kérdezném, hogy a minikonyhában mikró van vagy ilyen kis mini rezsó? Azért kérdezem,mert ha van rezsó akkor viszünk olajat is, lehet akkor sütni is tojásrántottát reggelire stb. Ti mikor mentek?
Szia Olivér ! Aug. 23- tól mennénk , volt " Mariellások" vagyunk mi is ... :( :) Így kerültünk át a Louvresba , mivel már csak itt volt hely. Hát igen, mindenhol így van elvileg, saját fürdő, saját konyha leírás szerint is, de a rajzon nem így tűnik,ezért kérdeznénk Gábort , biztosan tud konkrét választ adni mindenre... Jó nyaralást kívánunk ! üdv. Zol.
Olivér Dátum: 2014-05-31 05:49:14
Kozma János írta ekkor: 2014-05-31 02:04:49
sziasztok erdeklődnék hogy bank kártyával a boltlokban és a kajázókban lehet fizetni?
Szia János! Jogos és jó kérdés! Már csak azért is, mert Korfun még mi nem jártunk, de pl. Neos Marmarasban amikor voltunk, ott szinte sehol nem lehetett fizetni kártyával. Pedig a kártyával való fizetés hasznos lenne, mert úgye középárfolyamon számolják az eurót. Viszont szerintem most érdemes váltani eurót aki még nem tette meg, meg most elégg lent van árfolyam, ennél olcsóbb nem hinném nagyon lesz már. Itt nálunk olyan 303-304Ft-ért lehet kapni a legolcsóbb pénzváltókban jelenleg. Én is szerintem inkább viszek több pénzt magammal, aztán ha megmarad max. visszahozom. Majd amikor lesz 310-315, akkor majd visszaváltom és így biztos lesz elég pénz is nálunk, meg nem is bukik rajta az ember. smile
Olivér Dátum: 2014-05-31 05:42:57
Pap Zoltán írta ekkor: 2014-05-30 20:13:11
Szia Gábor! Érdeklődni szeretnék hogy, a Louvres apartmanban a 2 személyes stúdiókban ( Á. épület) hogy van az elrendezés,mert a rajz alapján úgy tűnik a konyha,fürdő,Wc közös használatban lenne másik stúdióval? Mert a leírásban mindenkinek saját fürdő és minikonyha van feltüntetve! Ezért kérnék tőled egy konkrét felvilágosítást...Köszönöm válaszod !
Szia Zoltán! Rajzot nem néztem, de a leírásban ott van, hogy különfürdő van mindegyik apartmanhoz, de szerintem ez minenhol így van. Fürdőben lesz valószínű a wc is. Viszont akkor csatlakozok hozzád és kérdezném, hogy a minikonyhában mikró van vagy ilyen kis mini rezsó? Azért kérdezem,mert ha van rezsó akkor viszünk olajat is, lehet akkor sütni is tojásrántottát reggelire stb. Ti mikor mentek?
Kozma János Dátum: 2014-05-31 02:04:49
sziasztok erdeklődnék hogy bank kártyával a boltlokban és a kajázókban lehet fizetni?
Pap Zoltán Dátum: 2014-05-30 20:13:11
Szia Gábor! Érdeklődni szeretnék hogy, a Louvres apartmanban a 2 személyes stúdiókban ( Á. épület) hogy van az elrendezés,mert a rajz alapján úgy tűnik a konyha,fürdő,Wc közös használatban lenne másik stúdióval? Mert a leírásban mindenkinek saját fürdő és minikonyha van feltüntetve! Ezért kérnék tőled egy konkrét felvilágosítást...Köszönöm válaszod !