(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand ÁGI Dátum: 2017-09-01 10:18:53
Tamás Kőrösi írta ekkor: 2017-08-30 08:04:07
Kedves Grandos Dolgozók! Nagyon jól éreztük magunkat Sidariban! Köszönjük szépen a korrekt szervezést, a részletes tájékoztatásokat! A Grand Tours utazási irodát csak ajánlani tudom bárkinek! Nagyon szépen köszönjük mind az idegenvezetőknek (Áginak, Timinek és Nikosnak), mind a sofőrjeinknek, hogy ilyen kedvesek, ügyesek és segítőkészek voltatok! :) Kőrösi Tamás
Kedves Kőrösi Tamás! Nagyon szépen köszönjük kedves szavaidat mindannyiunk nevében! Örülünk neki, hogy jól éreztétek magatokat Sidariban! Jövőre is visszavárunk benneteket!
Tamás Kőrösi Dátum: 2017-08-30 08:04:07
Kedves Grandos Dolgozók! Nagyon jól éreztük magunkat Sidariban! Köszönjük szépen a korrekt szervezést, a részletes tájékoztatásokat! A Grand Tours utazási irodát csak ajánlani tudom bárkinek! Nagyon szépen köszönjük mind az idegenvezetőknek (Áginak, Timinek és Nikosnak), mind a sofőrjeinknek, hogy ilyen kedvesek, ügyesek és segítőkészek voltatok! :) Kőrösi Tamás
Grand ÁGI Dátum: 2017-08-28 07:57:10
Papdeak János írta ekkor: 2017-08-27 19:55:50
Kedves Ági! A kompdíj hogyan értendő? 20 EUR/ fő oda-vissza, vagy 20 EUR/ Busz oda-vissza? Csodálkozom hogy, a fórumon többen azt írják, hogy a Léna apartman tulajdonosa nem barátságos, pedig ez nem jellemző a görögökre, hiszen ebből él. Üdvözlettel. Papdeák János
Kedves Papdeák János! A kompdíj egy főre értendő, amely 10 euró/főt jelent az ide útra, és ugyanígy 10 euró/ftő a visszaútra. A kompjegy árát a sofőr kollégáinknak kell majd fizetniük . A görögökre is az a jellemző, ahogy minden más nemzetre is, hogy nem mindenki egyforma. Hiszen mii magyarok sem vagyunk egyformák :) Várjuk Önöket Sidariban szeretettel!
Papdeak János Dátum: 2017-08-27 19:55:50
Grand ÁGI írta ekkor: 2017-08-25 11:23:32
Kedves Papdeák János! A Lena apartmanházban van vízforraló. A katalógusunkban írtaknak megfelelően törölközőt csak turnusváltáskor adnak, a hétközben nem cserélik azokat. Turnusváltáskor adnak WC papírt és szemeteszsákot, ezután a hét többinapján önmaguknak kell gondolkodnia az utasainknak róla, valamint mosogatószer, és szivacs nincs az apartmanokban. Katalógus szerint Budapestre az érkezés: vasárnap magyar idő szerint 17:30 (ez határfüggő akár lehet hamarabb is ) Szeretettel várjuk Önöket Sidariban!
Kedves Ági! A kompdíj hogyan értendő? 20 EUR/ fő oda-vissza, vagy 20 EUR/ Busz oda-vissza? Csodálkozom hogy, a fórumon többen azt írják, hogy a Léna apartman tulajdonosa nem barátságos, pedig ez nem jellemző a görögökre, hiszen ebből él. Üdvözlettel. Papdeák János
Grand ÁGI Dátum: 2017-08-25 11:23:32
Papdeak János írta ekkor: 2017-08-22 19:27:32
Kedves Ági! Jövő héten szept. 1-én indulunk Sidariba. Vissza felé szept. 9-én indulunk haza, 10-én hány órára érkezünk Budapestre? A másik kérdésem : Léna Apartmanban lesz a szállásunk, a 9. szobában van -e vízforraló, lesznek a fürdőszobában a törölközők és wc papír? Előre köszönőm a válaszukat.
Kedves Papdeák János! A Lena apartmanházban van vízforraló. A katalógusunkban írtaknak megfelelően törölközőt csak turnusváltáskor adnak, a hétközben nem cserélik azokat. Turnusváltáskor adnak WC papírt és szemeteszsákot, ezután a hét többinapján önmaguknak kell gondolkodnia az utasainknak róla, valamint mosogatószer, és szivacs nincs az apartmanokban. Katalógus szerint Budapestre az érkezés: vasárnap magyar idő szerint 17:30 (ez határfüggő akár lehet hamarabb is ) Szeretettel várjuk Önöket Sidariban!