(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Papdeak János Dátum: 2017-08-22 19:27:32
Kedves Ági! Jövő héten szept. 1-én indulunk Sidariba. Vissza felé szept. 9-én indulunk haza, 10-én hány órára érkezünk Budapestre? A másik kérdésem : Léna Apartmanban lesz a szállásunk, a 9. szobában van -e vízforraló, lesznek a fürdőszobában a törölközők és wc papír? Előre köszönőm a válaszukat.
tóth zoltán Dátum: 2017-08-21 22:21:26
Grand ÁGI írta ekkor: 2017-08-21 14:46:57
Kedves Tóth Zoltán! Szárnyas hajóval Korfu szigetéről csak Albániába, Agai Saranda városába lehet átmenni,sajnos Kefalóniára nem. Bízzunk benne, hogy a hátralévő szezon alatt az időjárás nekünk fog kedvezni. Szeretettel várjuk Sidariban!
foglalva!megyünk! :)
Grand ÁGI Dátum: 2017-08-21 14:46:57
tóth zoltán írta ekkor: 2017-08-17 22:26:36
köszönöm!nem is azt várom hogy megjósolja csak az eddigi tapasztalatok érdekelnek..kb 20 éve voltam ilyen időszakban két hétre,és akkor egy-egy esős nap volt..azt most aláírom..nem féltem magamat,feltalálom magam ha kicsit hűvösebb az idő..csak egész heti eső ne legyen..de nem lesz!!!így kell lennie!!megyek!! a programok közül valamelyik hajós érdekel..valahol olvastam szárnyas hajóval át lehet jutni Kefalóniára.. az is érdekelne..jó lesz!! :)
Kedves Tóth Zoltán! Szárnyas hajóval Korfu szigetéről csak Albániába, Agai Saranda városába lehet átmenni,sajnos Kefalóniára nem. Bízzunk benne, hogy a hátralévő szezon alatt az időjárás nekünk fog kedvezni. Szeretettel várjuk Sidariban!
Grand ÁGI Dátum: 2017-08-21 13:47:36
dr. Przetacznikné Szilágyi Erika írta ekkor: 2017-08-17 14:49:41
Üdv. Kedves Grand Tours! Kedves Ági és munkatársai! Az augusztus 4-i turnussal utaztunk Sidariba a férjemmel és lányával. Szeretnénk köszönetet mondani Nektek a kellemes nyaralásért. Két fakultatív programon vettünk részt, amivel nagyon-nagyon elégedettek voltunk, legjobban a hajókirándulást élveztük (Kalamaki) felejthetetlen volt. Valamennyi helyi idegenvezető nagyon kedves és segítőkész volt, minden kérésünket teljesítették. Mi a Paradise apartmanban szálltunk meg és nem csalódtunk. Külön köszönet a buszsofőröknek a biztonságos és a lehetőségekhez képest gyors utazásért. További sok sikert kívánunk a munkájukhoz! smile
Kedves Dr.Przetacznikné Szilágyi Erika! Köszönjük szépen kedves szavaidat, és nagyon örülünk annak, hogy jól éreztétek magatokat! Visszavárunk Benneteket!
tóth zoltán Dátum: 2017-08-17 22:26:36
Grand ÁGI írta ekkor: 2017-08-17 08:25:55
Kedves Tóth Zoltán! A szemétszállítási sztrájk már több mint 3 hete befejeződött.Azt,hogy október elején milyen idő várható azt nem tudom megmondani. Ezen a nyáron az időjárás itt is,mint Magyarországon is elég szeszélyes... eddig kétszer volt olyan erősségű 3 napig tartó szélvihar, amely ezekben a nyári hónapokban nem jellemző. Október hónap már itt sem nyár, így akár az esős idő is beköszönthet. Tavaly, és az előtt évben októberben már esett az eső, de előző években csak éjszaka esett, vagy napközben csak rövid ideig utána kisütött a nap. Azt,hogy most mi várható megjósolni nem lehet, de bízzunk abban,hogy kegyes lesz hozzánk az időjárás :) Szeretettel várjuk Sidariban!
köszönöm!nem is azt várom hogy megjósolja csak az eddigi tapasztalatok érdekelnek..kb 20 éve voltam ilyen időszakban két hétre,és akkor egy-egy esős nap volt..azt most aláírom..nem féltem magamat,feltalálom magam ha kicsit hűvösebb az idő..csak egész heti eső ne legyen..de nem lesz!!!így kell lennie!!megyek!! a programok közül valamelyik hajós érdekel..valahol olvastam szárnyas hajóval át lehet jutni Kefalóniára.. az is érdekelne..jó lesz!! :)