(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Békési Krisztina Dátum: 2014-05-22 14:08:37
Kedves mindenki ! DEDALON vigyetek magatokkal elfér és inkább bontatlanul hozzuk haza mint ,hogy ne legyen amikor valaki rosszul van teljesen ártalmatlan gyógyszer a gyerekeknek este ha egy felet adunk reggelig alszanak mivel enyhe nyugtató hatása van .Hangsúlyozom nem káros üdv Kriszti
Dátum: 2014-05-22 14:01:55
gottliebné horváth zita írta ekkor: 2014-05-20 19:17:56
Kedves Gábor!Július 19-től megyünk Sidariba a Nicos apartmannba Sopronból! Olvastam, hogy volt olyan biztosító amivel gond volt! Törzsutasok vagyunk eddig nekünk nem volt gondunk!Mivel itt nem írhatod meg hogy melyik ez a biztosító ha tudnál adni egy E-mail címet ott leírnám hogy mi melyiknél szoktunk kötni és ott válaszban megírhatod hogy ok vagy nem! Köszönöm:Zita!
KEDVES ZITA! MEGADHATOM AZ EMAIL CÍMEM, DE EZUTÁN MEG AZT NEM TEHETEM KI, MERT AZ REKLÁMNAK MINŐSÜLNE.....NEHÉZ AZ ÜZLET VILÁGÁBAN ELIGAZODNI ÉS ÉSZNÉL KELL LENNI. AZ BIZTOS - ÉS EZ NEM REKLÁM, MERT AZ OLDALUNKON KINT VAN HIVATALOSAN - HOGY A QBE MŰKÖDIK. ÜDV, GÁBOR
Békési Krisztina Dátum: 2014-05-22 14:00:13
Kozma János írta ekkor: 2014-05-22 09:31:22
Köszönöm László.Akkor csak rádió megy a buszon,két gyerekkel megyünk és aggódnak az unalom miatt.
Kedves Kozma János ! A buszon vetítenek filmet remélem ti nem fogjátok ki valamely lélektani drámát nekünk a Szenvedélyek viharábant sikerült kifogni oda fele haza úton pedig a Kényszerleszállást mondtuk is ez azért van mert kicsit már unjuk a buszozást,és nehogy jövőre átpártoljunk a repülőre. De komolyra fordítva a szót két gyerekkel utaztunk tavaly a nagyobb kamasz és ifjú titán kategóriából náluk nyűgösebb kritikusabb és szenvedőbb kevés van .El voltak olvasgattak nézelődtek,ettek unalmukban is de hamar elringatta őket a busz és aludtak mint a bunda. Kényelmes a busz gyakran megállnak a sofőrök főleg ha gyerek van még rajzolgatni is tudnak és saját DVD -t is lehet vinni nem tudom mekkorák a srácok esetleg otthonról néhány filmet rakjatok be a felnőttek is szeretik a szép mesefilmeket akit meg nem érdekel az ne nézze így voltunk mi is a két drámai filmmel.üdv Kriszti
Dátum: 2014-05-22 13:58:32
Busai Anikó írta ekkor: 2014-05-20 19:13:53
Kedves Gábor! Még mindig nem látok új fotókat. Tudsz valamit róluk, hogy hová lettek feltöltve, vagy még nem volt rá idő? Elnézést a zavarásért. Köszi még egyszer.
KEDVES ANIKÓ! MÁRIS ÉRTESÍTEM AZ IRODÁT! SAJNOS NEKEM NEM VOLT IDŐM UTÁNANÉZNI. PÓTOLJUK! ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2014-05-22 13:56:30
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-05-19 20:09:08
Kedves GrandGabor! Először is nagyon szívesen segítek a válaszadásban ha tudok nekünk is rengeteget segített a tavalyi készülődésben a fórumon olvasott sok információ.Annyi jót kaptunk tőled kint tavaly életünk legszebb nyaralását,a teljes nyugalmat,biztonságot,csodás élményeket,hogy ha ennyivel könnyíteni tudjuk a munkád már vissza adtunk valamit. Most jön a kérés szeretnék élni a lehetőséggel és a szüleinket hozzád irányítanánk a kirándulásokra június 18-án érkeznek Sidariba és 25.-én jönnek haza a Mimosa hotelben fognak megszállni a nevük Pócza József és Póczáné Székely Zsófia egy Korfu városlátogatás és egy hajókirándulás biztos jó lenne nekik kérlek írd meg melyik napokon lesz és mennyibe kerül ( nem emlékszem az árakra) Anyóskám tolókocsis és ez a két kirándulás nem terheli meg annyira ,tud járni de csak keveset súlyos csontritkulása van.előre is köszönöm Kriszti
KEDVES KRISZTINA! BÍZHATSZ BENNEM, BENNÜNK, MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ!!!!! ÜDV, GÁBOR