Sziasztok!
Kedves Gábor!
Mi június 20-án indulnánk párommal Korfu Sidariba a Mariella apartmanban. Nagyon készülünk már rá.
Régi álmunk volt eljutni már ide! 3 éve sajnos lemaradtunk és akkor Neos Marmaras lett végül az úticélünk.
Most örültünk, hogy végre időben lefoglaltuk a szállást a Mariellába már február 25-én egy partnerirodátokon keresztül mivel mi pécsiek vagyunk.
Most nagyon ideges és dühös vagyok, mert nem ezt szoktuk meg az irodátoktól!
Pont azért választottuk titeket ismételten, mert 3 éve amikor veletek utaztunk minden gördülékenyen és korrektül zajlott.
Mai napig nem szólt nekünk senki semmit ( se a ti irodátok, sem a partneriroda), hogy esetlegesen vmi probléma van a Mariella apartmannal és így igazából nincs is szállásunk!?
Ha ma nem jövök fel és nem olvasom el a fórum új bejegyzéseit fogalmam nem lenne ezekről a dolgokról!?
A partnerirodátokban a szerződés megkötésekor azt mondták a részvételi jegyeket akár az utazás előtti napon is át lehet venni és előbb be se mentem volna, mert a munka mellett nem igazán van időm.
Szóval tényleg egyáltalán nem értesültem volna a dologról? Vagy mikor?
Mi a teendő? Mi ez az egészségügyi probléma a Mariellába?
Meg lesz oldva a szállásunk? Ha esetleg a másik szállás drágább lesz akkor azt állja az irodátok?
Gondolok itt pl. hogy a Mariellán kívül az összes apartmanban fizetni kell pl. a klímáért.
Ezért is meg, hogy a központban is van a szállás esett a választásunk a Mariellára.
Az utazáshoz lett igazítva a szabadságunk és minden program, meg már 1 hónapon belül vagyunk az induláshoz is, úgyhogy jó lenne tisztában lenni a dolgokkal.
Előre is köszönöm válaszaidat! Remélem nem kell csalódnunk bennetek! Már nagyon várjuk az utazást!
Sokként ért most a dolog, először azt hittem rossz tréfa.
Ja és most itt szeretném megköszönni mindenkinek hozzászólását a fórumba, mert rengeteg hasznos információt sikerült begyűjteni az agyamba.
Úgyhogy köszönöm!
Kedves Olivér!
Elnézést,hogy beleszólok a dologba.Megértelek magam is,mert mi is a Mariellában foglaltunk még tavaly karácsonykor a szállást.Sokadszorra járunk már Görögországban és idén már másodszor Kerkyrán.Nem véletlenül megyünk vissza idén ugyanoda ahova eddig soha nem mentünk 2-szer.Kerkyra maga a csoda!!!!!!!!!!!!!!!!

Gábor pedig a a LEGJOBB IDEGENVEZETŐ akit valaha megismertem.Mindenkit szinte családtagként kezel és minden tőle telhetőt és még sokszor többet megtesz mindenkiért.Szerintem ne aggódd túl ennyire ezt a problémát.Nem szeretnék tiszteletlen lenni,de ismerve a Gábort és a Grand Tours-t ezt meg fogják időben oldani.Mire ti mentek már megoldott dolog lesz.Szerintem nem akkora a gond,hogy ezt ne lehetne orvosolni,a Grand pedig megoldja mivel ez neki is presztízskérdés,hogy elhárítsák ezt a kellemetlenséget.Türelmedet kérhetem a Gábor nevében is..../gondolom én/....és a Gábor most hidd el gőzerővel azon dolgozik,hogy minden kedves utasnak aki a Mariellába foglalt .../magamat is beleértve/....megnyugtató hírekkel szolgálhasson.Ha esetleg nem lehet orvosolni a problémát az idei szezonra nézve.../bár ezt kétlem/.... akkor is biztos vagyok benne,hogy a Gábor a Mariellánál esetleg MÉGJOBB helyet foglaljon,hogy egyetlen utas se érezzen kellemetlenséget.Üdv:nándi