(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bodnar Mihaly Dátum: 2014-05-13 21:58:58
Szepesi László írta ekkor: 2014-05-13 12:39:22
Annyit még gyorsan hozzá tennék, hogy viszont a nagy szupermarkethez ez van a legközelebb!
Köszi a vàlaszt. A csend nagyon felértékelōdött a tavalyi sartis nyaralàsunk òta. Ott part menti apartmanban voltunk.Aludni nem mindig lehetett. Szerencsére kocsival megyünk, így még a kicsi tàvolsàg is eltūnik. Azt azért szeretném megkérdezni, hogy a központi parkolò mennyire van tele napközben? Istenem, de vàrom màr!!!
Mosonyiné Murányi Veronika Dátum: 2014-05-13 20:20:21
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2014-05-12 10:16:26
Sziasztok! Párommal május 23.-án indulunk Sidariba. Martfűn szállunk fel a buszra, a Lena apartmanban lesz a szállásunk és szívesen ismerkednénk, akik ugyanekkor utaznak! 11 nap múlva indulás! smile Már nagyon várjuk! smile Az e-mail címem: [email protected] Szép napot mindenkinek, Rékasi Ági smile
SZIA Ági, igaz mi nem most megyünk, hanem aug-ban, de a Léna apartmanban, ha visszajöttetek, légyszi beszámolni, a jó és rossz dolgokról, esetleg praktikus dolgokról (vinni), ami célszerű lett volna Nektek is. Kívánok nagyon jó utat, szép és jó időt, és főleg érezzétek jó magatokat! Szia Vera
Békési Krisztina Dátum: 2014-05-13 16:38:55
Kedves GrandGabor ! elfelejtettem mondani nagy örömömben ,hogy anyőskám nem teljesen mozgásképtelen tehát buszra fel tud szállni és kicsit tud sétálni csak csontritkulás és egyéb betegségek okán kell neki a tolókocsi apósom gyakorlott ,szoktuk húzni vonni magunkkal itthon is szeret csavarogni a mama és nm nyafogós esetleg jó lenne nekik a Görög est is üdv Kriszti
Békési Krisztina Dátum: 2014-05-13 15:41:33
írta ekkor: 2014-05-13 14:11:52
KEDVES KRISZTINA! NEKED IS KÖSZÖNÖM A SOK SEGÍTSÉGET ÉS AMENNYIBEN TUDSZ A JÖVŐBEN IS ÍROGATNI, AZT IS MEGKÖSZÖNNÉM. MOST MÉG JOBBAN VAN IDŐM, DE TUDOD, HA BEINDUL, AKKOR MÁR AZT SEM TUDOM MILYEN NAP VAN NÉHA. ÖRÜLÖK, HOGY JÖNNEK A SZÜLEID, DE VELÜNK JÖJJENEK KIRÁNDULNI! SZÉP NYARAT! ÜDV, GÁBOR
Kedves Gábor boldog lennék ha a szárnyaid alatt tudhatnám őket nem tudom hova akarnak majd menni mert Anyóskám akit imádok, tolókocsis és elég hamar el fárad, egy Korfu városlátogatás és egy hajókirándulás viszont nagyon jó lenne jelenleg nagyon jó állapotban van én és a háziorvosunk megteszünk mindent ,hogy erős legyen mire mennek. Egy csupa szív imádni való tündér akinek mindenkihez csak jó szava van pedig 10 éve beteg nem kicsit abban bízunk ,hogy a tenger a napsütés és a sok csodás élmény meghosszabbítja az éveit és még sokáig itt lesz velünk a Papa is imádni való .Kérlek amikor már tudsz biztos árakat és időpontokat egyeztessünk én itthonról lefoglalom nálad a kirándulásokat ők pedig befizetik ott kint Nem tudom eléggé megköszönni ,hogy felajánlottad a veletek való kirándulást Nálam megkaptál már minden díjat az összes Nobelt fogalom vagy a családban.Ha a Mama jól lesz jövőre az egész család megy Korfura. Mamáék június 18-án esti órákban érkeznek Sidariba a Mimosa hotelben szállnak meg június 25-én indulnak haza a nevük Pócza József és Póczáné Székely Zsófia. (Képzeld a Gödöllői kastélyban a kárpitos munkákat pl: Sisi olvasó kerevetjét apósom és a férjem újították fel)üdv Kriszti
Busai Anikó Dátum: 2014-05-13 14:52:01
írta ekkor: 2014-05-13 14:14:12
KEDVES ANIKÓ! RENDBEN KÉSZÍTEK MÉG NÉHÁNY KÉPET MÉG A HÉTEN VAGY A JÖVŐ HÉTEN ÉS ÁTKÜLDÖM, HA ÍRSZ EGY EMAIL CÍMET. ADDIG IS ÜDV, SZÉP NAPOKAT, GÁBOR
Kedves Gábor! Nagyon köszönöm előre is. E-mailem: [email protected] Szép napokat, jó szezont! Indulásig is böngészem a fórumot. Jó munkát ott a szép Korfun. smile