KEDVES KRISZTINA! NEKED IS KÖSZÖNÖM A SOK SEGÍTSÉGET ÉS AMENNYIBEN TUDSZ A JÖVŐBEN IS ÍROGATNI, AZT IS MEGKÖSZÖNNÉM. MOST MÉG JOBBAN VAN IDŐM, DE TUDOD, HA BEINDUL, AKKOR MÁR AZT SEM TUDOM MILYEN NAP VAN NÉHA. ÖRÜLÖK, HOGY JÖNNEK A SZÜLEID, DE VELÜNK JÖJJENEK KIRÁNDULNI! SZÉP NYARAT! ÜDV, GÁBOR
Kedves Gábor boldog lennék ha a szárnyaid alatt tudhatnám őket nem tudom hova akarnak majd menni mert Anyóskám akit imádok, tolókocsis és elég hamar el fárad, egy Korfu városlátogatás és egy hajókirándulás viszont nagyon jó lenne jelenleg nagyon jó állapotban van én és a háziorvosunk megteszünk mindent ,hogy erős legyen mire mennek. Egy csupa szív imádni való tündér akinek mindenkihez csak jó szava van pedig 10 éve beteg nem kicsit abban bízunk ,hogy a tenger a napsütés és a sok csodás élmény meghosszabbítja az éveit és még sokáig itt lesz velünk a Papa is imádni való .Kérlek amikor már tudsz biztos árakat és időpontokat egyeztessünk én itthonról lefoglalom nálad a kirándulásokat ők pedig befizetik ott kint Nem tudom eléggé megköszönni ,hogy felajánlottad a veletek való kirándulást Nálam megkaptál már minden díjat az összes Nobelt fogalom vagy a családban.Ha a Mama jól lesz jövőre az egész család megy Korfura. Mamáék június 18-án esti órákban érkeznek Sidariba a Mimosa hotelben szállnak meg június 25-én indulnak haza a nevük Pócza József és Póczáné Székely Zsófia. (Képzeld a Gödöllői kastélyban a kárpitos munkákat pl: Sisi olvasó kerevetjét apósom és a férjem újították fel)üdv Kriszti