(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-05-13 14:14:12
Busai Anikó írta ekkor: 2014-05-12 22:08:27
Kedves Gábor! Én még ismeretlenül írok, bár már jártam kétszer Korfun, de már régebben. Sidarin most nyaralunk először és rögtön kifogtunk egy új apartmant, amiről csak egész pici és régi fotókat találtunk a neten. Ha majd egy kis időd lesz, megtennéd, hogy készítesz újabb fotókat és megosztod velünk?! A Louvros Apartmanról van szó. Egy külföldi weboldalon elég rosszakat olvastunk róla, de akkor már le volt foglalva. Az Utazás Kiállításon beszélgettünk róla egyik kolléganőddel és mondta, hogy a Grand Tours nem bérel ki látatlanban apartmant, úgyhogy picit megnyugodtam, hogy jól választottunk, de azért nyugodtabb lennék, ha látnánk friss képeket róla. Bízunk az előttünk nyaralókban is, hogy majd megosszák velünk élményeiket! Előre is köszönöm neked, ha nem felejted el a kérésemet! Mi augusztus 30-án érkezünk, addig is szép nyarat kívánok nektek is, és minden nyaralónak is!
KEDVES ANIKÓ! RENDBEN KÉSZÍTEK MÉG NÉHÁNY KÉPET MÉG A HÉTEN VAGY A JÖVŐ HÉTEN ÉS ÁTKÜLDÖM, HA ÍRSZ EGY EMAIL CÍMET. ADDIG IS ÜDV, SZÉP NAPOKAT, GÁBOR
Dátum: 2014-05-13 14:11:52
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-05-12 20:14:28
Kedves Gábor örülünk ,hogy szerencsésen ki értél jó szezont kívánunk sajnos mi idén nem tudunk Korfura menni a férjem anyukája és apukája megy helyettünk ők repülővel mennek a Mimosába az Uni travellel. Addig áradoztunk nekik míg elhatározták látni akarják.Minket sem kell sajnálni kicsit arrébb megyünk Zakyntosra remélem az is olyan szép lesz mint Korfu.Továbbra is segítek válaszolni ha van kérdés meg igazán jó a csapat itt a fórumon. Biztos találkozunk még személyesen is mert tervbe van a vissza térés Korfura.üdv Kriszti
KEDVES KRISZTINA! NEKED IS KÖSZÖNÖM A SOK SEGÍTSÉGET ÉS AMENNYIBEN TUDSZ A JÖVŐBEN IS ÍROGATNI, AZT IS MEGKÖSZÖNNÉM. MOST MÉG JOBBAN VAN IDŐM, DE TUDOD, HA BEINDUL, AKKOR MÁR AZT SEM TUDOM MILYEN NAP VAN NÉHA. ÖRÜLÖK, HOGY JÖNNEK A SZÜLEID, DE VELÜNK JÖJJENEK KIRÁNDULNI! SZÉP NYARAT! ÜDV, GÁBOR
Szepesi László Dátum: 2014-05-13 12:39:22
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-05-11 21:11:06
Szia. Én a Misi felesége vagyok. Szolnokròl és a Nikosba megyünk mi is. Csak mi elōbb. Azt szeretném kérdezni, hogy ti màr jàrtatok a Nikosban? Ha esetleg igen, írnàl pàr szót róla?
Annyit még gyorsan hozzá tennék, hogy viszont a nagy szupermarkethez ez van a legközelebb!
Szepesi László Dátum: 2014-05-13 12:37:22
Szia. Én a Misi felesége vagyok. Szolnokròl és a Nikosba megyünk mi is. Csak mi elōbb. Azt szeretném kérdezni, hogy ti màr jàrtatok a Nikosban? Ha esetleg igen, írnàl pàr szót róla?
Szia Misi felesége! Mi ugyan nem a Nikosba járunk de rossz véleményt még nem olvastam róla. Csendes, szép helyen van medencével. Ha Sidariban egyáltalán lehet távolságról beszélni akkor azt tudom mondani, hogy egy kicsit távolabb van a parttól. Egyébként ez pár perc sétát jelent. A felszereltsége tulajdon képen ua. mint bármelyik másik apartmané. Megérkezéskor sem kell többet cipekedni mint bárki másnak. A központi nagy parkolóba érkezünk és mivel a busz oda nem megy fel a szűk utca miatt a parkolóból egy kis furgon vagy hasonló felviszi a csomagokat az apartmanhoz. Üdv: Laci
Márki Sándorné Dátum: 2014-05-13 06:01:02
Szia! Mi még sosem voltunk Korfun most megyünk először. Mivel ti előbb mentek így majd várom a beszámolót, hogy milyen volt az apartman és mennyire volt messze a tengertől meg a falutól.