Kedves Gábor! Én még ismeretlenül írok, bár már jártam kétszer Korfun, de már régebben. Sidarin most nyaralunk először és rögtön kifogtunk egy új apartmant, amiről csak egész pici és régi fotókat találtunk a neten. Ha majd egy kis időd lesz, megtennéd, hogy készítesz újabb fotókat és megosztod velünk?! A Louvros Apartmanról van szó. Egy külföldi weboldalon elég rosszakat olvastunk róla, de akkor már le volt foglalva.
Az Utazás Kiállításon beszélgettünk róla egyik kolléganőddel és mondta, hogy a Grand Tours nem bérel ki látatlanban apartmant, úgyhogy picit megnyugodtam, hogy jól választottunk, de azért nyugodtabb lennék, ha látnánk friss képeket róla. Bízunk az előttünk nyaralókban is, hogy majd megosszák velünk élményeiket! Előre is köszönöm neked, ha nem felejted el a kérésemet! Mi augusztus 30-án érkezünk, addig is szép nyarat kívánok nektek is, és minden nyaralónak is!
KEDVES ANIKÓ! RENDBEN KÉSZÍTEK MÉG NÉHÁNY KÉPET MÉG A HÉTEN VAGY A JÖVŐ HÉTEN ÉS ÁTKÜLDÖM, HA ÍRSZ EGY EMAIL CÍMET. ADDIG IS ÜDV, SZÉP NAPOKAT, GÁBOR