Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy a leírásnál lévő alaprajzokon el tud valaki igazodni? Mert én a Louvros apartmannál néztem és egyszerűen nem értem a studiók leírását. Az egyik studiónál úgy tűnik, hogy konyha van és WC, fürdő nincs, a másiknál van WC, fürdő de nincs konyharész. Biztos, hogy ez nem így van, de a rajzokból így látszik.
Annyira várom már, hogy az első utazók visszaérjenek!!! Lehet jobban, mint maga az utazó?! :)
Kedves Anikó!Én is megnéztem az apartmann leírását és hát......szerintem minden apartmannban van konyha és fürdő/wc.Nem akarok okoskodni de én ezt láttam.Amúgy pedig higgyen nekem,mivel voltam már pár helyen Görögországban és mindenhol volt eddig apartmann is és fürdő/wc is.

Ezért apartmann a nevük.Álltalában 1-2 légterűek és közepessen /pár tányér,serpenyő,poharak,bögrék,evőeszközök,fazék és lábas,néhol mikro vagy szendvicssütő/kenyérpiritó van/ felszereltek.Van amelyikben van ingyen klíma és van ahol TV van.Van amelyiknél erkély és van ahol balkon van az apartmannhoz.

De az biztos,hogy amit most leírtam önnek az 99%-os.Nem kell aggódnia,mert biztosan lesz fürdő/wc-vel és lesz alapszintű konyha is.Azt én is nagyon várom már,hogy a többiek hazajöjjenek

,de,hogy ők várják-e azt nem igen hiszem.De ha ők jönnek haza az nekem csak jó mert akkor én lassan már megyek.....

.Üdv:Nándi