(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-05-07 12:30:40
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-05-07 07:00:51
Sziasztok Fórumozók,Szia Laci! Remélhetőleg nemsokára feljön a Gábor és kapunk friss infokat.Én nem aggódom annyira,de ha megnövekedtek az apartmanok számai akkor az tényleg sokkal több elfoglaltságot jelent neki.Hát nem irigylem emiatt,viszont,hogy Ő már kint van azt igen.Remélhetőleg 8-10 nap és feljön ide hozzánk,jó és sok információval.Laci!1-2 nap és küldöm a képeket amiket megbeszéltünk.Üdv:Nándi smile
Szia Nándi! Előre is köszönöm! Nagy csábítás Parga de nem akartam elkapkodni, felcserélni a jól bevált kis helyünket Sidarin. Az éven figyelni fogom ki milyen véleménnyel van Pargaról és az alapján akarok dönteni. Sidari is így jött a képbe nálunk annak idején 2010-ben.
Sólya Nándor Dátum: 2014-05-07 07:00:51
Sziasztok Fórumozók,Szia Laci! Remélhetőleg nemsokára feljön a Gábor és kapunk friss infokat.Én nem aggódom annyira,de ha megnövekedtek az apartmanok számai akkor az tényleg sokkal több elfoglaltságot jelent neki.Hát nem irigylem emiatt,viszont,hogy Ő már kint van azt igen.Remélhetőleg 8-10 nap és feljön ide hozzánk,jó és sok információval.Laci!1-2 nap és küldöm a képeket amiket megbeszéltünk.Üdv:Nándi smile
Szepesi László Dátum: 2014-05-06 15:32:59
Sziasztok fórumozók! Egy kicsit aggódom, hogy Gábor még nem csatlakozott hozzánk itt a fórumon. Ilyenkor már az elmúlt időszakban kapcsolódott a fórumozókhoz. Remélem semmi gond nincs vele. Én arra gondolok, hogy az apartmanok számának megnövekedése még az eddiginél is több elfoglaltságot jelent számára. Nem is tudom, hogy bírja de mivel nagyon jó segítői vannak ezért remélem megbirkóznak a feladatokkal. Bizakodjunk abban, hogy minél hamarabb tud hozzánk csatlakozni és sok friss információkkal fog minket ellátni.
Szepesi László Dátum: 2014-05-05 15:02:24
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-05-03 19:52:16
Kedves Anikó!Én is megnéztem az apartmann leírását és hát......szerintem minden apartmannban van konyha és fürdő/wc.Nem akarok okoskodni de én ezt láttam.Amúgy pedig higgyen nekem,mivel voltam már pár helyen Görögországban és mindenhol volt eddig apartmann is és fürdő/wc is. smile smile Ezért apartmann a nevük.Álltalában 1-2 légterűek és közepessen /pár tányér,serpenyő,poharak,bögrék,evőeszközök,fazék és lábas,néhol mikro vagy szendvicssütő/kenyérpiritó van/ felszereltek.Van amelyikben van ingyen klíma és van ahol TV van.Van amelyiknél erkély és van ahol balkon van az apartmannhoz. smile De az biztos,hogy amit most leírtam önnek az 99%-os.Nem kell aggódnia,mert biztosan lesz fürdő/wc-vel és lesz alapszintű konyha is.Azt én is nagyon várom már,hogy a többiek hazajöjjenek smile smile ,de,hogy ők várják-e azt nem igen hiszem.De ha ők jönnek haza az nekem csak jó mert akkor én lassan már megyek..... smile smile .Üdv:Nándi smile
Sziasztok! Megnéztem én is az alaprajzokat. Tényleg érdekes. Az biztos, hogy mindenhol van wc és fürdő. A felső szint 101,104 szobában nem jelez konyhát. Nem lehetetlen, hogy így van bár nehezen tudom elképzelni. Javaslom az iroda görög referensét megkérdezni telefonon vagy írni az [email protected] címre.
Sólya Nándor Dátum: 2014-05-03 19:52:16
Busai Anikó írta ekkor: 2014-05-02 23:38:27
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy a leírásnál lévő alaprajzokon el tud valaki igazodni? Mert én a Louvros apartmannál néztem és egyszerűen nem értem a studiók leírását. Az egyik studiónál úgy tűnik, hogy konyha van és WC, fürdő nincs, a másiknál van WC, fürdő de nincs konyharész. Biztos, hogy ez nem így van, de a rajzokból így látszik. Annyira várom már, hogy az első utazók visszaérjenek!!! Lehet jobban, mint maga az utazó?! :)
Kedves Anikó!Én is megnéztem az apartmann leírását és hát......szerintem minden apartmannban van konyha és fürdő/wc.Nem akarok okoskodni de én ezt láttam.Amúgy pedig higgyen nekem,mivel voltam már pár helyen Görögországban és mindenhol volt eddig apartmann is és fürdő/wc is. smile smile Ezért apartmann a nevük.Álltalában 1-2 légterűek és közepessen /pár tányér,serpenyő,poharak,bögrék,evőeszközök,fazék és lábas,néhol mikro vagy szendvicssütő/kenyérpiritó van/ felszereltek.Van amelyikben van ingyen klíma és van ahol TV van.Van amelyiknél erkély és van ahol balkon van az apartmannhoz. smile De az biztos,hogy amit most leírtam önnek az 99%-os.Nem kell aggódnia,mert biztosan lesz fürdő/wc-vel és lesz alapszintű konyha is.Azt én is nagyon várom már,hogy a többiek hazajöjjenek smile smile ,de,hogy ők várják-e azt nem igen hiszem.De ha ők jönnek haza az nekem csak jó mert akkor én lassan már megyek..... smile smile .Üdv:Nándi smile