(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Tóth Zsolt Dátum: 2014-04-30 20:45:34
Szepesi László írta ekkor: 2014-04-29 12:13:37
Nándi! Ha lennének fotóid videóid Parga-ról szívesen venném ha tudnál küldeni. Ha vannak megírom az email címemet.
Kedves Nándi! Azt szeretném kérdezni,hogy pár fotót nem tudnál nekünk is küldeni Sidari-ról? E-mail címem: [email protected] Kb. mennyibe kerül Pargara a kirándulás? Köszönöm szépen a segítséget! Üdv! Anikó smile
Békési Krisztina Dátum: 2014-04-30 16:00:07
Sziasztok a Facebookon láttam a Grand új buszait nagyon szépek !!üdv Kriszti
Szepesi László Dátum: 2014-04-30 12:09:32
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-04-29 19:44:36
Szia Laci!Vannak képeim,de videóim sajnos nincsenek.Légyszives küldj nekem egy e-mail címet és elküldöm őket amint lesz időm.amúgy tényleg egy gyöngyszem Parga is.Úgy tudom,hogy Sidariból van fakultatív program is.Tehát ha szeretnétek először csak odaruccanni akkor érdemes.A strandjai csodálatosak,főleg a Piso Kryoneri és a Valtos.De van a városi strand a Kryoneri Beach is ami szintén nagyon szép.ott van a nyúl sziget ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre és gyönyörű képeket lehet készíteni.Az éttermek közül a Bacchos amit kiemelnék.Bár a gyros Sartin és Sidariban jobb ízű /legalább is nekem/,de a tengeri haltás az nagyon finom volt.Olcsók voltak a koktélok is és a fagyi az ellenálhatatlan.De nem szeretném itt a Kerkyra honlapon reklámozni Pargát,mert ez kicsit furán venné ki magát.Inkább küldjél nekem légyszi egy e-mail címet és küldöm a képeket.Üdv:Nándi smile
Szia Nándi! A címem [email protected]. Előre is köszönöm!
Veronika Dátum: 2014-04-30 08:45:57
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-04-29 19:44:36
Szia Laci!Vannak képeim,de videóim sajnos nincsenek.Légyszives küldj nekem egy e-mail címet és elküldöm őket amint lesz időm.amúgy tényleg egy gyöngyszem Parga is.Úgy tudom,hogy Sidariból van fakultatív program is.Tehát ha szeretnétek először csak odaruccanni akkor érdemes.A strandjai csodálatosak,főleg a Piso Kryoneri és a Valtos.De van a városi strand a Kryoneri Beach is ami szintén nagyon szép.ott van a nyúl sziget ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre és gyönyörű képeket lehet készíteni.Az éttermek közül a Bacchos amit kiemelnék.Bár a gyros Sartin és Sidariban jobb ízű /legalább is nekem/,de a tengeri haltás az nagyon finom volt.Olcsók voltak a koktélok is és a fagyi az ellenálhatatlan.De nem szeretném itt a Kerkyra honlapon reklámozni Pargát,mert ez kicsit furán venné ki magát.Inkább küldjél nekem légyszi egy e-mail címet és küldöm a képeket.Üdv:Nándi smile
Kedves Nándi! Nekem is küldenél képeket Pargáról? idén oda megyünk és nagyon várjuk már smile köszönöm szépen! Email címem: [email protected]
Sólya Nándor Dátum: 2014-04-29 19:44:36
Szepesi László írta ekkor: 2014-04-29 12:13:37
Nándi! Ha lennének fotóid videóid Parga-ról szívesen venném ha tudnál küldeni. Ha vannak megírom az email címemet.