(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2017-08-01 21:07:30
Kedves Ági˘! a szeptember végi, október elejei turnusokban minden szolgáltatás teljes gőzzel működik még?konkrétan az autóbérlésre gondolok..Amúgy kb. mennyi egy kisebb kategóriás autó kölcsönzése három napra?Tud segíteni a kölcsönzésben? Az időjárás milyen szezon végén? Esős? Köszönettel: zoltán
Grand ÁGI Dátum: 2017-08-01 16:26:43
Bohárné Kovács Zsuzsanna írta ekkor: 2017-07-30 15:37:14
Kedves Ági! A Sidariból menetrendszerűen Korfu városba induló buszoknak hol van a végállomásuk Korfu városban? Szeretnénk a Kanoni félszigetre eljutni-emiatt kérdezem. Nagyon várjuk már a 2. Korfui nyaralást. :)
Kedves Zsuzsanna! A Sidari- Korfu közötti KTEL busznak a végállomása a repülőtér mellett van, de előtte megáll a busz a központba is, akkor a kalauz kiabálni szokott hogy KENTRO- Kentro :) A kanoni félszigetre helyi busszal tudtok felmenni, ez kék színű busz és a központban van neki megállója, a fényreklám kiírja a buszon hogy KANONI α járatszám pedig 2a Szeretettel várunk Sidariban!
Grand ÁGI Dátum: 2017-08-01 16:14:08
Vass Lívia írta ekkor: 2017-08-01 05:57:44
szia !! pénteken indulunk :D . Én csak a nő társaim érdekében kérdeznék. a kalózhajós kiránduláson kalamaki beachen van e nyilvános mosdó , vagy mosdó lehetőség. illetve a két beach túrán ? Nekünk ez fontos lenne hogy senki ne maradjon ki a programokról mindenki jól érezze magát :D . köszi a válaszod
Kedves Lívia! A BBQ hajós kiránduláson, és a két beach túrán is van lehetőség zuhanyzásra, és öltöző kabin is van. Várunk szeretettel!
Vass Lívia Dátum: 2017-08-01 05:57:44
szia !! pénteken indulunk :D . Én csak a nő társaim érdekében kérdeznék. a kalózhajós kiránduláson kalamaki beachen van e nyilvános mosdó , vagy mosdó lehetőség. illetve a két beach túrán ? Nekünk ez fontos lenne hogy senki ne maradjon ki a programokról mindenki jól érezze magát :D . köszi a válaszod
Bálintné Dudás olga Dátum: 2017-07-31 23:55:45
írta ekkor: 2017-07-31 21:43:03
A LÉNA APARTMANT én sem ajánlom senkinek! Minket csak 30 €-val csaptak be de a szobákban wifi sem volt. Ott tartózkodásunk során két alkalommal nem volt víz. ami nagyon kellemetlen volt mert a WC-t sem bírtuk használni.
Köszönöm szépen a segítséget , talán holnap még át tudom variálni a foglalást .Amit még az iroda felajánlott az Louvros apartman .Kinek mi a tapasztalata vele kapcsolatban?