(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Hoffmann Szilárd Dátum: 2017-07-31 22:10:41
írta ekkor: 2017-07-31 21:48:15
Nem tudom, hogy a Grand Tours Miért ragaszkodik annyira a LÉNA APARTMANHOZ a saját hírnevüket rontják vele. Én a facebook-ra is felfogom tenni és kérem, hogy asszák meg! Úgy érzem az oda utazók jó ha tudnak rólla.
Teljesen egyetértek Önnel és Olgával is!Remélem sokan még időben kapcsolnak és nem ezt az apartmant válasszák.
Dátum: 2017-07-31 21:48:15
Hoffmann Szilárd írta ekkor: 2017-07-31 19:50:05
Kedves István! korábban írtam,hogy velünk is hasonlóan próbáltak elbánni.Én csak azt nem értem,hogyha ennyi panasz érkezik erre az apartmanra,akkor a GT miért nem függeszti fel velük a szerződést.?Ez nyilván nem az én dolgom,viszont,aki teheti ne azt az apartmant válassza.Ez persze csak az én saját véleményem.
Nem tudom, hogy a Grand Tours Miért ragaszkodik annyira a LÉNA APARTMANHOZ a saját hírnevüket rontják vele. Én a facebook-ra is felfogom tenni és kérem, hogy asszák meg! Úgy érzem az oda utazók jó ha tudnak rólla.
Dátum: 2017-07-31 21:43:03
Hoffmann Szilárd írta ekkor: 2017-07-31 19:44:32
Kedves Olga!A mi esetünkben is a törölköző miatt nem akartak elengedni minket!Igaz én megmondtam,hogy biztosan nem fizetek ki semmit sem!! Így is tettem és nem tudtak mit kezdeni az üggyel.Az igazi ok,viszont az volt,hogy nem barátkoztunk a tulajdonossal.Aki nem nyalja be magát,annak ez az ára ebben az apartmanban. Aki nyugodtan szeretné tölteni a nyaralását,annak semmiképpen nem ajánlom ,hogy itt foglaljon szállást.! Aki viszont besimul,annak nyert ügye van!!! Máshol egyáltalán nem tapasztaltam ilyet. A görögök rettentően barátságos és kedves emberek.Sajnos viszont vannak kivételek.
A LÉNA APARTMANT én sem ajánlom senkinek! Minket csak 30 €-val csaptak be de a szobákban wifi sem volt. Ott tartózkodásunk során két alkalommal nem volt víz. ami nagyon kellemetlen volt mert a WC-t sem bírtuk használni.
Hoffmann Szilárd Dátum: 2017-07-31 19:50:05
írta ekkor: 2017-07-29 20:24:25
Üdvözlöm! A párommal 2017 Július hónapban két turnust voltunk Sidarin. LÉNA APARTMAN A házigazda igen barátságtalan ember több üdülő társam is panaszkodott. Az első turnus után történt egy ágynemű csere és a törölközőket is kicserélték. Mi kaptunk 3 db. törölközőt 1 kicsit és két nagyobbat. Hazautazáskor 5 törölközőt követeltek tőlünk, Nem szóltunk mert azt hittük 3 db. törölköző jár. NEM VOLT LISTA A SZOBÁBAN TALÁLHATÓ TÁRGYAKRÓL !! Ki kellett fizetni 15€/db. az- az 30€ A butik soron a legdrágább nagyméretű törölköző 5-6€. tehát minket 30€-val megkárosítottak! A másik szoba lakójának azért kellett 30€ fizetni 2 db. törölközőért mert egy kicsit hajfestékes lett. Mi a párommal minden évben megyünk valamerre egy-két alkalommal nyaralni, de még íjjen rossz és barátságtalan házigazdával még nem találkoztunk. Tisztelettel: Czicze István
Kedves István! korábban írtam,hogy velünk is hasonlóan próbáltak elbánni.Én csak azt nem értem,hogyha ennyi panasz érkezik erre az apartmanra,akkor a GT miért nem függeszti fel velük a szerződést.?Ez nyilván nem az én dolgom,viszont,aki teheti ne azt az apartmant válassza.Ez persze csak az én saját véleményem.
Hoffmann Szilárd Dátum: 2017-07-31 19:44:32
Bálintné Dudás olga írta ekkor: 2017-07-31 18:43:50
Üdvözletem ! Olvastam a fórumban ,hogy a Léna apartmanban nagyon barátságtalanok és gond van a törölközők körül . Mi is oda szeretnék menni most még tudok változtatni a szállás foglaláson, érdemes, vagy máshol is lehúzzák a nyaralókat? Még nem voltunk ezen a nyaralóhelyen, szeptember 23-30-ig leszünk milyen szokott lenni az időjárás ilyenkor ? Az árak menyivel magasabbak az itthonihoz képest?
Kedves Olga!A mi esetünkben is a törölköző miatt nem akartak elengedni minket!Igaz én megmondtam,hogy biztosan nem fizetek ki semmit sem!! Így is tettem és nem tudtak mit kezdeni az üggyel.Az igazi ok,viszont az volt,hogy nem barátkoztunk a tulajdonossal.Aki nem nyalja be magát,annak ez az ára ebben az apartmanban. Aki nyugodtan szeretné tölteni a nyaralását,annak semmiképpen nem ajánlom ,hogy itt foglaljon szállást.! Aki viszont besimul,annak nyert ügye van!!! Máshol egyáltalán nem tapasztaltam ilyet. A görögök rettentően barátságos és kedves emberek.Sajnos viszont vannak kivételek.