(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bohárné Kovács Zsuzsanna Dátum: 2012-06-12 12:28:06
Sziasztok, akik már hazajöttetek! Megírnátok nekem- mennyi volt a komp jegy és mindkét irányba külön kellett fizetni?
szőllősi andrea Dátum: 2012-06-11 21:07:58
Kedves Gábor, kicsit megkésve hétfő hajnali fél egykor sikerült vasárnap helyett megérkeznünk, a magyar határőrök és a szerb vendégmunkásoknak köszönhetően, de megérte, csodálatos egy hetet töltöttünk el, köszönünk szépen még egyszer neked mindent, nagyon sok tudással rendelkezel, amit át is adtál nekünk, máris vágyunk vissza, mindenki aki teheti induljon útra Görögországba, mert tényleg csodálatos és semmi gáz nincs kint, az árak is ugyanazok, mint eddig, és Gábor is nagyon jó fej, csodálatos kirándulásokat szervez, amire érdemes elmenni!!!:))))Üdv.: Andi és Zoli a Katherina 16-osból!!
Katona Brigitta Dátum: 2012-06-11 17:35:56
Rubi László írta ekkor: 2012-06-08 20:58:58
Az árakat majd Gábor megmondja, mert én csak a tavalyiakat tudom.....Igen van kisbolt, az Alex supermarket, kb 10méterre a Katerina apartmantól. Szó szerint kisbolt, de mindent lehet kapni náluk, és ők mindent supermarketnek neveznek. A tengerpart mindenütt homokos, ahol fogtok strandolni, bár emlékeim szerint nem is láttam sehol kavicsos részt pedig bebarangoltuk amit lehetett....
szia.mi most jöttünk barátnőmmel haza,kenyér csak 0.5kg-os bagett féle kenyér van vagy szeletelt 0.90cent-től vannak,kifili zsemle nincs.ásványvíz csak szénsavmentes van,narancslé dobozos 0.70cent/liter,vaj 3euro és 0.50cent-től van,érdemes körbe néznin több boltban mert az árak nagyon változóak.A tenger part mögötti sétányon lévő üzletek a legolcsóbbak.Jó nyaralást!
Katona Brigitta Dátum: 2012-06-11 17:32:29
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2012-06-11 06:51:01
Kedves Róza! A San George-t nem tudom, mert tavaly mikor mi voltunk még nem volt ez az apartman. Esti élet van, rengeteg taverna, mindenki az utcán, de nem zavaró, lehet pihenni aki akar. Az utazás elég hosszú, mi 10 órakor indultunk Szegedről és másnap 11.30-kor értünk Sidariba, Röszkén mindjárt vártunk vagy két órát, utána nem volt gond. A hazafele úton sajnos több várakozás volt, de azért kibírható. Javaslat a pihenőidőket be kell tartani úgy ahogy a sofőrök mondják, mert nem mindegy, hogy a határokon néhány renitens utas miatt 5-10 busz is megelőzhet az pedig már órákban mérhető várakozást szül. Jó nyaralást.
szia.az apartman gyönyörű mi ott voltunk most Májusban.Hát 20-25perc sétára van a tengerpartól,nyugodt övezetben.Van sok disco bár nagyon nagy élet van este,minden kedves turistát beinvitálnak egy jó bulira,bár nem olcsó azt hozzá kell tennem,de nagyon jó bulik vannak,minden korosztálynak lehet találni aktuális helyet.
kis gáborné Dátum: 2012-06-11 09:35:11
Reméljük nem gond van,hogy Gáborunk már 6.ika óta nem válaszolt senkinek! :)....pedig mi is pénteken indulunk Sidariba :)