(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-06-11 06:51:01
Szűcs Róza írta ekkor: 2012-06-10 19:59:10
Kedves Mindenki! Az lenne a kérdésem, hogy a San George apartman milyen messze van a tengerparttól? Milyen Korfun az " esti" élet? Van nyüzsgés? Illetve kb, hány óra oda busszal az út? Előre is köszönöm a választ! :)
Kedves Róza! A San George-t nem tudom, mert tavaly mikor mi voltunk még nem volt ez az apartman. Esti élet van, rengeteg taverna, mindenki az utcán, de nem zavaró, lehet pihenni aki akar. Az utazás elég hosszú, mi 10 órakor indultunk Szegedről és másnap 11.30-kor értünk Sidariba, Röszkén mindjárt vártunk vagy két órát, utána nem volt gond. A hazafele úton sajnos több várakozás volt, de azért kibírható. Javaslat a pihenőidőket be kell tartani úgy ahogy a sofőrök mondják, mert nem mindegy, hogy a határokon néhány renitens utas miatt 5-10 busz is megelőzhet az pedig már órákban mérhető várakozást szül. Jó nyaralást.
Szűcs Róza Dátum: 2012-06-10 19:59:10
Kedves Mindenki! Az lenne a kérdésem, hogy a San George apartman milyen messze van a tengerparttól? Milyen Korfun az " esti" élet? Van nyüzsgés? Illetve kb, hány óra oda busszal az út? Előre is köszönöm a választ! :)
Laki Henrietta Dátum: 2012-06-09 07:20:02
Rubi László írta ekkor: 2012-06-08 20:58:58
Az árakat majd Gábor megmondja, mert én csak a tavalyiakat tudom.....Igen van kisbolt, az Alex supermarket, kb 10méterre a Katerina apartmantól. Szó szerint kisbolt, de mindent lehet kapni náluk, és ők mindent supermarketnek neveznek. A tengerpart mindenütt homokos, ahol fogtok strandolni, bár emlékeim szerint nem is láttam sehol kavicsos részt pedig bebarangoltuk amit lehetett....
László,köszönöm az infókat.
Rubi László Dátum: 2012-06-08 20:58:58
Laki Henrietta írta ekkor: 2012-06-06 10:48:06
Kedves Gábor! Pár alapélelmiszer árát meg tudnád mondani nekem? Kenyér, vaj,tej,ásványvíz.Katerina apartmanhoz közel van-e kisbolt?És a tengerpart homokos-e vagy kavicsos?Válaszaidat előre köszönöm. Heni
Az árakat majd Gábor megmondja, mert én csak a tavalyiakat tudom.....Igen van kisbolt, az Alex supermarket, kb 10méterre a Katerina apartmantól. Szó szerint kisbolt, de mindent lehet kapni náluk, és ők mindent supermarketnek neveznek. A tengerpart mindenütt homokos, ahol fogtok strandolni, bár emlékeim szerint nem is láttam sehol kavicsos részt pedig bebarangoltuk amit lehetett....
Honti-Varga Anikó Dátum: 2012-06-08 12:50:30
Kedves Gábor, Június 16-án érkezünk Korfura a férjemmel, az esti járattal, mely 22.40kor száll le. Sidariba kéne eljutnunk a reptérről (majd 23-án vissza), de még nem foglaltunk taxit vagy bérautót. Tudna-e esetleg segíteni egy kedvező árú taxi/shuttle lefoglalásában? Utazási irodánk az Ön elérhetőségét adta meg, és kérte hogy dikertben keressük az ügyben, mert talán biztosabb helyi képviselet által taxit/shuttle-t foglani, mint az interneten. Még jobb lenne egy olyan kisbusz/shuttle, ami több utast szállít el, így a viteldíj osztódik. Az alábbi telefonszámot kaptuk, ezen elérhető? 00 30-693-895-0551 Köszönöm előre is: Anikó