Kedves Grand Gábor!!! Második nyaralásom Sidarin ,de most sem csalódtam benne.Azt gondoltam mikor előszőr itt jártam 2007.ben hogy visszakell ide egyszer majd jönnöm annyira szép,ezt idén megtettem ,idén most már azt gondoltam,hogy még utoljára ide visszajövök és elég lesz.Aztán ahogy teltek múltak a napok jöttek a fakultatív programok bejártuk a sziget egy két részét rájöttem arra,hogy úristen sidariból ennyi nem elég ,érdemes megnézni a sziget többi részét és a szomszédos részeket is mert egyszerűen gyönyörűek,úgyhogy eldöntöttem oda visszamegyünk 3.-ra is!!!A görögök nagyon kedvesek udvariasak és Mindent a vendégért mondás rájuk igaz! Nem lopnak ,akármit kint lehet hagyni az asztalona szálláson is mert nem fog eltűnni,ezerszer inkább segítőkészebbek!A szállással is teljes mértékben megvagyunk elégedve SGeorge.Mindenkinek ajánlani tudom csak Sidarit mert egy csodálatosan szép hely érdemes megnézni,a fakultatív programokban részt venni mert csodás helyekre viszik el az embereket!Köszönjük szépen Gábor a segítségeket ,komolyan írom ennyire barátságos kedves és segítőkész idegenvezetővel még nem találkoztunk!:)Eszméletlen nagy arc vagy!:)További jó munkát kívánunk neked!:) üdvözlettel: Brigitta és Vera