(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-06-06 08:49:34
Katona Brigitta írta ekkor: 2012-06-03 09:48:06
Kedves Grand Gábor!!! Második nyaralásom Sidarin ,de most sem csalódtam benne.Azt gondoltam mikor előszőr itt jártam 2007.ben hogy visszakell ide egyszer majd jönnöm annyira szép,ezt idén megtettem ,idén most már azt gondoltam,hogy még utoljára ide visszajövök és elég lesz.Aztán ahogy teltek múltak a napok jöttek a fakultatív programok bejártuk a sziget egy két részét rájöttem arra,hogy úristen sidariból ennyi nem elég ,érdemes megnézni a sziget többi részét és a szomszédos részeket is mert egyszerűen gyönyörűek,úgyhogy eldöntöttem oda visszamegyünk 3.-ra is!!!A görögök nagyon kedvesek udvariasak és Mindent a vendégért mondás rájuk igaz! Nem lopnak ,akármit kint lehet hagyni az asztalona szálláson is mert nem fog eltűnni,ezerszer inkább segítőkészebbek!A szállással is teljes mértékben megvagyunk elégedve SGeorge.Mindenkinek ajánlani tudom csak Sidarit mert egy csodálatosan szép hely érdemes megnézni,a fakultatív programokban részt venni mert csodás helyekre viszik el az embereket!Köszönjük szépen Gábor a segítségeket ,komolyan írom ennyire barátságos kedves és segítőkész idegenvezetővel még nem találkoztunk!:)Eszméletlen nagy arc vagy!:)További jó munkát kívánunk neked!:) üdvözlettel: Brigitta és Vera
KEDVES BRIGITTA ÉS VERA, NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM, MITAGADÁS KICSIT ELÉRZÉKENYÜLTEM!VÁRUNK VISSZA BENNETEKET, A SZIGET, A GÖRÖGÖK ÉS ÉN IS!SZIASZTOK, GÁBOR-SIDARI
Gúthné Gulyás Edit Dátum: 2012-06-04 20:50:51
Kedves Gábor! 2012.06.16-án érkezünk Korfura a barátnőmmel és 4 gyerekkel. Repülővel megyünk, a gépünk 22.40-kor érkezik. Elméletileg bérautót is sikerült kölcsönöznünk, ami a reptéren vár minket. Számításaim szerint éjfél körül érünk Sidariba. A Mariella apartmanban fogunk lakni.Kérdésem hogy a kulcsot hol kapjuk meg, és hogy a Mariella apartman milyen címen található, mert az a részvételi jegyen nincs feltüntetve. Köszi! Edit
Molnár Tamás Dátum: 2012-06-04 16:13:25
Szűcsné Halász Ildikó írta ekkor: 2012-06-04 11:39:53
Vasárnap érkeztünk haza Sidariból!!!! Sajnos!!!! Köszönetett szeretnék mondani Grand toursnak a fantasztikus szervezésért!!! A buszsofőröknek a balesetmentes utunkért ami nem kis próbatétel volt!!!! Gábornak az idegenvezetőnknek aki hatalmas tudással rendelkezik Corfu nevezetességeivel. Gyönyörű, szóval leírhatatlan a sziget!! Aki teheti mennyen el!!! Válságnak nyoma sincs , a görögök aranyosak és az árak is elfogadhatok, a tenger gyönyörű, tiszta, több színben pompázó. A növényzet mesés.A szerelem csatorna és körülötte a sok sziklaszirt csodálatos. Mi jövőre biztos ott leszünk ha a jó isten engedi!!! Szóval hálásak vagyunk mindenért!!! Szegedről Gábor Ildikó
Mi néhány napon belül indulunk Sidariba. Érdeklődöm, hogy a tengervíz mennyire hideg, lehet-e már bennne fürödni?
Szűcsné Halász Ildikó Dátum: 2012-06-04 11:39:53
Vasárnap érkeztünk haza Sidariból!!!! Sajnos!!!! Köszönetett szeretnék mondani Grand toursnak a fantasztikus szervezésért!!! A buszsofőröknek a balesetmentes utunkért ami nem kis próbatétel volt!!!! Gábornak az idegenvezetőnknek aki hatalmas tudással rendelkezik Corfu nevezetességeivel. Gyönyörű, szóval leírhatatlan a sziget!! Aki teheti mennyen el!!! Válságnak nyoma sincs , a görögök aranyosak és az árak is elfogadhatok, a tenger gyönyörű, tiszta, több színben pompázó. A növényzet mesés.A szerelem csatorna és körülötte a sok sziklaszirt csodálatos. Mi jövőre biztos ott leszünk ha a jó isten engedi!!! Szóval hálásak vagyunk mindenért!!! Szegedről Gábor Ildikó
Kovács Dóra Dátum: 2012-06-03 14:06:42
Kedves Grandgábor! A párom és én a június 8.ai turnussal indulunk Sidarira! Érdeklődni szeretnék, hogy mekkora esélye van annak, hogy az Albániai fakultatív program létrejön? Ha esetleg nem indul a program, milyen alternatív lehetőségek vannak, hogy eljussunk Albániába? Előre is köszönöm a választ, Dóri