(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Fuszkó Ferenc Dátum: 2012-05-20 11:39:14
Kedves Gábor!Azt szeretném megkérdezni van-e lehetőség Sidariban reggelizni valamely étterem vagy szállodában, közel a San George apartmanhoz?Eredetileg a hotel Aphroditét választottuk volna többek között a reggeli miatt, csak szeptember első 2 hetére sajnos már nem jött össze.Tavaly Zakyn voltunk és 5 EUR/fő lehetett az egyik étteremben megoldani a reggelit.Illetve más is kérdezte csak nem jött még válasz a San George apartmanban a széf működik-e? Válaszod előre is köszönöm.
Gallai László Dátum: 2012-05-19 15:32:38
Dr. Nagy Gábor írta ekkor: 2012-05-19 13:53:36
Kedves Gábor! Szeretném tudni, hogy mennyibe fog kerülni a kompdíj Korfura! Két személygépkocsival megyünk, összesen 6 felnőtt, és két gyerek (3 éves, és 5 hónapos). A prospektusba azt láttam, hogy 70 Euro személykocsinként. Ezen felül kell még személyenként is fizetni?
A SZEMÉLYAUTÓ ÉS A KISBUSZ IS 40 EURO, A SZEMÉLYENKÉNT FIZETENDŐ DÍJ PEDIG 10 EURO, EGY IRÁNYBA.ÜDV, GÁBOR Üdv.
Dr. Nagy Gábor Dátum: 2012-05-19 13:53:36
Kedves Gábor! Szeretném tudni, hogy mennyibe fog kerülni a kompdíj Korfura! Két személygépkocsival megyünk, összesen 6 felnőtt, és két gyerek (3 éves, és 5 hónapos). A prospektusba azt láttam, hogy 70 Euro személykocsinként. Ezen felül kell még személyenként is fizetni?
Danis Dávid Dátum: 2012-05-18 16:52:42
Kedves Gábor! Mennyire megoldható, hogy egyénileg Sidariba kiutazva, a Grandos fakultatív programokon részt vehessünk? Egyrészt itt láttam a legkedvezőbb árakat,másrészt a legjobban részletezett és érdeklődéskeltő programleírásokat. Ha megoldható szeretnélek megkérni írd le, hogy a fakultatív programok mely napokon vannak. Köszönöm!
kis gáborné Dátum: 2012-05-18 09:58:53
írta ekkor: 2012-05-18 07:28:27
KEDVES HAJNALKA, AZ ELEKTRÁBAN MINDEN VAN, AMI EGY ITT TARTÓZKODÁSHOZ KELL. A WIFI KB. KETTŐ PERC SÉTÁRA VAN AZ ELEKTRÁTÓL, A KATHERINA UDVARÁN.FAKULTATÍV PROGRAM MINDENKINEK VAN, EZ NEM SZÁLLÁSFÜGGŐ. A BUSZMENETREND A KORFU NYITÓOLDAL JOBB SARKÁBAN MEGTALÁLHATÓ, AZÉRT NEM TUDOK MOST ÉN VÁLASZOLNI, MERT NEM TUDOM HONNAN INDULNAK. A BUSZ 4 ÓRÁNKÉNTI MEGÁLLÁSÁVAL EDDIG NEM VOLT GOND, DE RENDKÍVÜLI ESETBEN A GÉPKOCSIVEZETŐK MINDENT SEGÍTENEK MEGOLDANI, ERRŐL AZ INDULÁS UTÁN TÁJÉKOZTATJÁK AZ UTASOKAT. VÁROM ÖNÖKET ÉS HA VAN A TOVÁBBI KÉRDÉSEKET. ÜDV, GÁBOR
Kedves Gábor! Köszönöm és akkor június 16-án találkozunk! :) addig is,jó munkát , és kellemes szabadidő eltöltést kívánok Önnek görög országban :))...üdv Hajnalka