(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-05-17 20:59:27
Brezovics Tímea írta ekkor: 2012-05-15 08:56:49
Kedves Gábor! Azt szeretném megkérdezni, hogy a komp mennyibe kerül. Személygépkocsi és a kisbusz díja érdekelne. Előre is köszönöm.
KEDVES BREZOVICS TÍMEA, ELNÉZÉST,A LEVÉLÁRADATBAN ELKERÜLTE A FIGYELMEMET KÉRDÉSE.MA UTÁNANÉZTEM, A SZEMÉLYAUTÓ ÉS A KISBUSZ IS 40 EURO, A SZEMÉLYENKÉNT FIZETENDŐ DÍJ PEDIG 10 EURO, EGY IRÁNYBA.ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-05-17 14:05:38
TISZTELT UTASOK, TISZTELT FÓRUMOZOK! TÖBBEN KÉRDEZTÉK, HOGY MI A HELYZET ITT GÖRÖGORSZÁGBAN, ITT KORFUN. SZERETNÉM MINDENKINEK FELHÍVNI A FIGYELMÉT A NYITÓOLDALUNKRA MA FELHELYEZETT GRAND TOURS KÖZLEMÉNYRE, AMIBEN MINDENKIT MEG SZERETNÉNK NYUGTATNI, NINCS PROBLÉMA, AZ ÉLET A NORMÁLIS MÓDJÁN ZAJLIK, NYUGALOM, BÉKESSÉG VAN. A NAP SÜT ÉS A TENGER HABJAI ÉS A KEDVES GÖRÖG EMBEREK VÁRNAK MINDENKIT! SEMMIBEN NINCS HIÁNY MINDEN OLYAN, MINT AZ EZELŐTTI ÉVEKBEN.VÁRUNK MINDEKIT SZERETETTEL! ÜDVÖZLETTEL PATAKY GÁBOR
Dátum: 2012-05-17 14:04:59
KEDVES TÍMEA, VÉLETLEN HOZZÁD TETTEM BE EZT AZ ÍRÁST, AMI MINDENKINEK SZÓL.BOCS. A TE KÉRDÉSEDRE VASÁRNAP VAGY HÉTFŐN TUDOK VÁLASZOLNI, MÉG ZAJLANAK A MEGBESZÉLÉSEK ÉS ALAKÍTGATJUK A HETET, HOGY A LEGJOBBAN TUDJUK MEGSZERVEZNI A PROGRAMOKAT. AZ BITOS, HOGY RENGETEG AJÁNLATUNK LESZ.ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-05-17 14:02:33
Muszula Tímea írta ekkor: 2012-05-17 09:43:25
Kedves Gábor! lehet már tudni,hogy a fakultatív programoknál melyik, milyen napra esik?
TISZTELT UTASOK, TISZTELT FÓRUMOZOK! TÖBBEN KÉRDEZTÉK, HOGY MI A HELYZET ITT GÖRÖGORSZÁGBAN, ITT KORFUN. SZERETNÉM MINDENKINEK FELHÍVNI A FIGYELMÉT A NYITÓOLDALUNKRA MA FELHELYEZETT GRAND TOURS KÖZLEMÉNYRE, AMIBEN MINDENKIT MEG SZERETNÉNK NYUGTATNI, NINCS PROBLÉMA, AZ ÉLET A NORMÁLIS MÓDJÁN ZAJLIK, NYUGALOM, BÉKESSÉG VAN. A NAP SÜT ÉS A TENGER HABJAI ÉS A KEDVES GÖRÖG EMBEREK VÁRNAK MINDENKIT! SEMMIBEN NINCS HIÁNY MINDEN OLYAN, MINT AZ EZELŐTTI ÉVEKBEN.VÁRUNK MINDEKIT SZERETETTEL! ÜDVÖZLETTEL PATAKY GÁBOR
kis gáborné Dátum: 2012-05-17 13:16:30
Kedves Gábor ! Mi június 15 -én indulunk az Elektra hotelba , mit kell vinni , azt tudom wifi nincs,de hol lehet ezt megoldani ? Pontosan mennyi a busz út oda?Hallottam,hogy 17 én ott választás,remélem nem lesz gondunk kint ez miatt!Olvastam itt a hozzászólásokban,hogy a busz mosdóját nem lehet használni,mert 4 óránként megáll a busz, csak sajnos az emberi szükségleteknek ezt nem lehet mondani,akkor mi van?Köszönöm előre is válaszát! üdv.Hajnalka