(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-04-18 09:24:22
Szabó Attila írta ekkor: 2012-04-12 19:47:55
Szia Gábor! Július 7-én érkezünk Korfura, és szeretnék segítséget kérni tőled autó bérlésben. Egy FIAT panda nekünk elég lenne, 3 napra kellene. 1 napra pedig 1 quad és 1 robogó. "B" jogsi elég a quadhoz és robgókhoz is? mindkettőre ülhet két fő? A fórumot csak úgy találtam és beregisztráltam, mert csupa jót olvastam itt, szóval ha egy kapcsolatot dobsz nekem az is elég lehet. Előre is köszönöm szépen az információkat! Szia! Attila
KEDVES ATTILA, MINDENBEN TUDOK SEGÍTENI, RÁÉR, HA ELŐTTE EGY HÉTTEL ÚJRA ÍRSZ, EMLÉKEZTESS.IGEN, A QUADRA ÉS A ROBOGÓRA IS FEL LEHET ÜLNI KETTEN ÉS ELÉG A "B" JOGSI.LEGINKÁBB GYAKORLAT ÉS MEGFONTOLT ÓVATOS VEZETÉS KELL! BŐVEBBEN A HELYSZÍNE MINDENT ELMONDOK, JÓ UTAT, ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-04-18 09:21:22
Gúthné Gulyás Edit írta ekkor: 2012-04-11 20:21:08
Szia Gábor! Én júniusban megyek Korfura a barátnőmmel és 4 gyerekkel (6,9,14,15 évesek) Grandtoursnál foglalt Mariella apartmanban fogunk lakni. Abban kérnék segítséget hogy a reptérről hogyan jutunk el Sidariba a szálláshelyünkre.(Sajnos a gépünk 22.40-kor landol csak) Azt hallottam a taxi nagyon drága ráadásul 6-an vagyunk egy kocsiba be sem férünk. Előre is köszönöm válaszodat. Üdv.Edit
KEDVES EDIT, SAJNOS ILYEN KÉSŐN MÁR NINCS TÁVOLSÁGI BUSZ SIDARIBA, TEHÁT MARAD A TAXI ÉS ABBÓL IS KETTŐ! VAGY RENDELTEK EGY NAGYOBB KOCSIT, AMIBE " BEZSÚFOLÓDTOK " ARRA AZ EGY ÚTRA....PERSZE EZT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE.A KOCSI MEGRENDELÉSÉBEN TUDOK SEGÍTENI.ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-04-18 09:17:35
Muszula Tímea írta ekkor: 2012-04-11 14:48:57
sziasztok! érdeklődnék,hogy tavaly augusztusban és szeptemberben átlagosan melyik buszok mentek Korfura,emeletesek vagy nem emeletesek?köszi
KEDVES TÍMEA, EZT SOHA NEM LEHET KISZÁMÍTANI, MINDÍG A LÉTSZÁMTÓL FÜGG.AUGUSZTUSBAN ÉS SZEPTEMBERBEN IS SOKAN VANNAK, VOLT RÁ PÉLDA, HOGY KÉT EMELETES JÖTT MINDEN HÉTEN.ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-04-18 09:11:33
Danis Dávid írta ekkor: 2012-04-05 18:54:18
Sziasztok! George apartmanról (nem a San George) tud valaki információt nyújtani? A szerelemcsatorna közelében van, és így néz ki: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GvzKEVUEWNgJ:www.corfu-guide.net/george-studios/+sidari+george+studios&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
KEDVES DÁVID,AZ OLDALUNKON KIMERÍTŐ KÉPI ÉS SZÖVEGES LEÍRÁS VAN AZ APARTMANRÓL, SŐT MÉG ALAPRAJZOT IS TALÁLSZ A SZOBÁKRÓL.ÜDV, GÁBOR
Szabó Attila Dátum: 2012-04-12 19:47:55
Szia Gábor! Július 7-én érkezünk Korfura, és szeretnék segítséget kérni tőled autó bérlésben. Egy FIAT panda nekünk elég lenne, 3 napra kellene. 1 napra pedig 1 quad és 1 robogó. "B" jogsi elég a quadhoz és robgókhoz is? mindkettőre ülhet két fő? A fórumot csak úgy találtam és beregisztráltam, mert csupa jót olvastam itt, szóval ha egy kapcsolatot dobsz nekem az is elég lehet. Előre is köszönöm szépen az információkat! Szia! Attila