(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Gúthné Gulyás Edit Dátum: 2012-04-11 20:21:08
Szia Gábor! Én júniusban megyek Korfura a barátnőmmel és 4 gyerekkel (6,9,14,15 évesek) Grandtoursnál foglalt Mariella apartmanban fogunk lakni. Abban kérnék segítséget hogy a reptérről hogyan jutunk el Sidariba a szálláshelyünkre.(Sajnos a gépünk 22.40-kor landol csak) Azt hallottam a taxi nagyon drága ráadásul 6-an vagyunk egy kocsiba be sem férünk. Előre is köszönöm válaszodat. Üdv.Edit
Muszula Tímea Dátum: 2012-04-11 14:48:57
sziasztok! érdeklődnék,hogy tavaly augusztusban és szeptemberben átlagosan melyik buszok mentek Korfura,emeletesek vagy nem emeletesek?köszi
Danis Dávid Dátum: 2012-04-05 18:54:18
Sziasztok! George apartmanról (nem a San George) tud valaki információt nyújtani? A szerelemcsatorna közelében van, és így néz ki: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GvzKEVUEWNgJ:www.corfu-guide.net/george-studios/+sidari+george+studios&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
Dátum: 2012-04-04 09:26:37
Évaanya írta ekkor: 2012-01-29 14:48:41
Kedves Gábor/grandgaborkorfu! Tervezgetjük a nyaralásunkat, s lenne néhány kérdésem Korfuval kapcsolatban. Korábban írtad egy érdeklődőnek, hogy ha a klímát nem használják, akkor nem kell azt kifizetni. Erre asszociálva akkor, - ha pl.kétlégterű az apartman, s de mi csak 1 klímát használunk, akkor 1 klímadíjat kell fizetnünk? - az online foglalási rendszerben nincs fent a Katerina apartman 6 fős külön háza. Az irodából email-ben azt a felvilágosítást kaptam mikor rákérdeztem, hogy hogyan tudom az az apartmant foglalni, hogy ha nincs fent a rendszerben, azt nem lehet foglalni, mert biztosan az idegenvezetők laknak benne. Így van, tényleg nem foglalható, ne fussak még egy kört a kérdésben? - fakultatív programoknál a gyerekek díja olcsóbb? (7,11 évesek) - kompdíj gyereknek mennyibe kerül? (7,11 évesek) - a hírekben elég sokat hallani mostanában egy esetleges görög államcsődről. Tudom, hogy mindez még csak eshetőség, de mégis érdekel, hogy hogyan, miben érintené egy esetleges államcsőd bekövetkezése az utazást? Köszi a válaszokat!
KEDVES ÉVAANYA, ÍGÉRTEM, HOGY AMINT TUDOK VALAMIT A "KIS HÁZRÓL", A KATHERINÁBAN, ÉRTESÍTELEK.NOS, KÉT NAPJA VISSZAKERÜLT AZ ÁRUALAPBA, VAGYIS FOGLALHATÓ!!! ÜDVÖZLETTEL ÉS REMÉLEM TALÁLKOZUNK, MINDEN JÓT! GÁBOR
Dátum: 2012-04-04 08:36:33
Mészáros Andrásné írta ekkor: 2012-03-30 23:40:49
Sziasztok! augusztus 25-én indulunk Korfura a Clió apartman 1 emelet 15-16-os lesz a mienk,ha valaki tud róla valamit írja meg legyen olyan kedves,8 an megyünk változó korosztály 25-50 ig aki volt már az meg írhatná milyen a sziget és melyik fakultativ programra érdemes el menni,nem vagyunk egy helyben maradósak,szeretünk kirándulni,motorozni és enni és hajózni is!
KEDVES MÉSZÁROSNÉ, PATAKY GÁBOR VAGYOK AZ IDEGENVEZETŐ, ÉN EDDIG AZÉRT NEM ÍRTAM, MERT AZ UTASOK VÉLEMÉNYÉRE, GONDOLATAIRA VÁRTAM ÉS VÁROK MÉG, MERT EZEK A LEGFONTOSABBAK. SZERÉNY VÉLEMÉNYEM SZERINT NEM FOGNAK, FOGTOK "UNATKOZNI", FANTASZTIKUS A SZIGET ÉS MINDENBEN SEGÍTENI FOGOK! ÜDV, GÁBOR