(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-03-07 12:49:13
Máté Renáta írta ekkor: 2012-03-07 12:43:27
Kedves Gábor! Köszi a választ, akkor valószínű ilyen szobát kaptunk. Igazából a hölgy azt mondta (és egy olyan képet is mutatott), hogy itt csak a fürdő lesz külön a konyha és a szoba gyakorlatilag egyben van, de akkor ez téves. Végülis nem baj, már úgyis lefoglaltuk, ez legyen a legkevesebb. Csak izgultam hogy esetleg másokkal kerülünk egy szobába smile de akkor ez megoldódott. Szép napot Neked és köszi hogy válaszoltál! Üdv: Reni
RENI, OLYAN NEM FORDULHAT ELŐ, HOGY MÁSOKAT BETESZNEK HOZZÁTOK!AZ TELJESEN KIZÁRT!ILYET A MI IRODÁNK NEM CSINÁL, NYUGODT LEHETSZ, HA KETTEN FOGLALTÁTOK, AKKOR KETTEN LESZTEK BENNE.EZ A HÁZ, TELJESEN ÚJ SZERZEMÉNY, MÉG ÉN SEM ISMEREM BELÜLRŐL, MERT EDDIG ANGOL UTAZÁSI IRODA BÉRELTE ÉS TAVALY, AMIKOR KIVETTÜK, MÉG VENDÉGEK VOLTAK OTT.EGY BIZTOS, NAGYON KLASSZ HELY!!!ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-03-07 12:43:27
Cseresznye Renáta írta ekkor: 2012-03-04 17:07:05
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy a kaikis hajókirándulás vagy a nagy hajós Paxos Antipaxos kirádulás "éri" meg jobban? Esetleg tudja-e valaki hogy valamelyik érinti-e Paleokastrica-t? Illetve aki járt már ott le tudná-e írni hogy milyen messze van Sidariból és hogyan juthatunk el oda? Köszönöm! Üdv,Rencsi!
RENCSI, MÉG ANNYIT, HOGY PALEOKASTRICÁT EGYIK SEM ÉRINTI, ODA A BUSZKIRÁNDULÁSON MEGYÜNK ÉS 2 ÓRÁT TÖLTÜNK OTT.EKKOR LEHET HAJÓZNI IS, AMI KB. 45 PERC.SIDARIBÓL PEDIG 22 KM-RE VAN ÉS AUTÓVAL VAGY MOTORRAL LEHET ELJUTNI.ÜDV, GÁBOR
Máté Renáta Dátum: 2012-03-07 12:43:27
írta ekkor: 2012-03-07 12:31:32
KEDVES RENÁTA, ELNÉZÉST, HOGY EDDIG NEM ÍRTAM, DE A MÚLT HÉTEN VOLT AZ UTAZÁS KIÁLLÍTÁS ÉS EZ RENGETEG FELADATOT ADOTT. A KÉRDÉSEDRE AZT TUDOM VÁLASZOLNI, HOGY EGY LÉGTERŰ NINCS, DE KETTŐ IGEN, AMI AZT JELENTI, HOGY A KONYHA KÜLÖN VAN A HÁLÓTÓL.SZERINTEM TI ILYET FOGLALTATOK, VAGY NEM?ÜDV, GÁBOR
Kedves Gábor! Köszi a választ, akkor valószínű ilyen szobát kaptunk. Igazából a hölgy azt mondta (és egy olyan képet is mutatott), hogy itt csak a fürdő lesz külön a konyha és a szoba gyakorlatilag egyben van, de akkor ez téves. Végülis nem baj, már úgyis lefoglaltuk, ez legyen a legkevesebb. Csak izgultam hogy esetleg másokkal kerülünk egy szobába smile de akkor ez megoldódott. Szép napot Neked és köszi hogy válaszoltál! Üdv: Reni
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy a kaikis hajókirándulás vagy a nagy hajós Paxos Antipaxos kirádulás "éri" meg jobban? Esetleg tudja-e valaki hogy valamelyik érinti-e Paleokastrica-t? Illetve aki járt már ott le tudná-e írni hogy milyen messze van Sidariból és hogyan juthatunk el oda? Köszönöm! Üdv,Rencsi!
RENCSI, MÉG ANNYIT, HOGY PALEOKASTRICÁT EGYIK SEM ÉRINTI, ODA A BUSZKIRÁNDULÁSON MEGYÜNK ÉS 2 ÓRÁT TÖLTÜNK OTT.EKKOR LEHET HAJÓZNI IS, AMI KB. 45 PERC.SIDARIBÓL PEDIG 22 KM-RE VAN ÉS AUTÓVAL VAGY MOTORRAL LEHET ELJUTNI.ÜDV, GÁBOR