(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-03-07 12:31:32
Máté Renáta írta ekkor: 2012-02-29 09:58:43
Kedves Gábor! Idén a barátommal úgy döntöttünk, hogy Korfu szigetére utazunk, múlt héten le is foglaltuk az utazást. A San George apartmanba fogunk menni június közepén. Olyan kérdésem lenne, hogy a papírunkon az szerepel, hogy az A épület 6 szobája lesz a mienk, de én a honalpon és a katalógusban is úgy láttam, hogy az A épületben nincs 1 légterű 2 ágyas szoba. Alaptalan a félelmem és jó szobát kaptunk? :) Segítséged előre is megköszönöm. Szép napot Neked!
KEDVES RENÁTA, ELNÉZÉST, HOGY EDDIG NEM ÍRTAM, DE A MÚLT HÉTEN VOLT AZ UTAZÁS KIÁLLÍTÁS ÉS EZ RENGETEG FELADATOT ADOTT. A KÉRDÉSEDRE AZT TUDOM VÁLASZOLNI, HOGY EGY LÉGTERŰ NINCS, DE KETTŐ IGEN, AMI AZT JELENTI, HOGY A KONYHA KÜLÖN VAN A HÁLÓTÓL.SZERINTEM TI ILYET FOGLALTATOK, VAGY NEM?ÜDV, GÁBOR
Cseresznye Renáta Dátum: 2012-03-04 17:07:05
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy a kaikis hajókirándulás vagy a nagy hajós Paxos Antipaxos kirádulás "éri" meg jobban? Esetleg tudja-e valaki hogy valamelyik érinti-e Paleokastrica-t? Illetve aki járt már ott le tudná-e írni hogy milyen messze van Sidariból és hogyan juthatunk el oda? Köszönöm! Üdv,Rencsi!
Muszula Tímea Dátum: 2012-03-01 10:22:00
írta ekkor: 2012-02-28 07:17:39
KEDVES TÍMEA, TUDUNK KB. 20 EURO/NAP AUTÓT SZEREZNI, A NETEN NINCS FENT AZ ÖSSZES KÖLCSÖNZŐ.A BÍZTOSÍTÁS PEDIG BENNE VAN EBBEN AZ ÁRBAN!ÜDV, GÁBOR
Köszönöm Gábor!az egész jó ár akkor.olyan kérdésem lenne még,hogy a fakultatív programoknál lehet tudni,hogy idén melyik mikorra esik,mert ez az egy hét igen rövid és én szeretném az egész szigetet bejárni és persze olyan napot is amikor pihenni tudunk, ezért előre szeretném megtervezni a nyaralást,hogy mindenre jusson időnk.
Zsíros Mária Dátum: 2012-02-29 19:52:20
Sziasztok! Elkezdtem nézegetni a honlapot, és egyre inkább mehetnékem támad smile Tavaly Sidariban voltunk, és nagyon szuper volt. Egyre inkább gondolkodom, hogy újra nekivágunk, de most két hétnél alább nem adom smile Mi a Clio Apartmanban voltunk, nagyon tetszett nekünk. Ja, és a csúszdapark... ki ne hagyjátok. Meg a fakultatív kirándulásokat. Mi az összesen részt vettünk, mindegyik nagyon jó volt. Ja, és Gábor kiváló idegenvezető! Üdv. Marcsi
Máté Renáta Dátum: 2012-02-29 09:58:43
Kedves Gábor! Idén a barátommal úgy döntöttünk, hogy Korfu szigetére utazunk, múlt héten le is foglaltuk az utazást. A San George apartmanba fogunk menni június közepén. Olyan kérdésem lenne, hogy a papírunkon az szerepel, hogy az A épület 6 szobája lesz a mienk, de én a honalpon és a katalógusban is úgy láttam, hogy az A épületben nincs 1 légterű 2 ágyas szoba. Alaptalan a félelmem és jó szobát kaptunk? :) Segítséged előre is megköszönöm. Szép napot Neked!