(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-01-26 08:22:09
Fejesné Hilgert Márta írta ekkor: 2012-01-25 16:08:47
Kedves Gábor! Azt szeretném megkérdezni,hogy az Elekrta házban melyik a 7 szoba. Köszönettel veszem az infót.Itt Pesten elég nehéz rólatotók informálodni,vagy "gyenge" irodába mentem Köszi Márta
KEDVES MÁRTA, A GRAND WEBOLDALÁN, SIDARI-ELEKTRA APARTMAN-LEÍRÁS FOLYAMATOT KÖVETVE, KIDOB EGY ALAPRAJZOT - TÖBBET - A HÁZAKRÓL. A " KIS HÁZ " ELNEVEZÉSŰ KÉPBEN BENNE VANNAK A SZOBASZÁMOK.AMENNYIBEN TOVÁBBI SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉG, KÉRLEK ÍRJ A [email protected] CÍMRE, ADD MEG A TELEFONSZÁMODAT - VAGY IDE IS BEÍRHATOD, HA ÚGY GONDOLOD - ÉS SZÓBAN MEGBESZÉLJÜK.ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-01-26 08:14:09
Gallai László írta ekkor: 2012-01-25 19:30:00
smile Sziasztok, Üdvözletem mindenkinek. Már sok szigeten jártunk a feleségemmel, de eddig Korfu kimaradt. Ezt Augusztusba bepótoljuk, mert ma befizettem, és elkezdem vágni a centit..
KEDVES LÁSZLÓ,JÓL DÖNTÖTTETEK, A SZIGET GYÖNYÖRŰ ÉS KLASSZ PROGRAMOKAT LEHET CSINÁLNI, A KIRÁNDULÁSAINK SZERINTEM FANTASZTIKUSAK, TEHÁT VÁGD CSAK A CENTIT NYUGODTAN, NAGYON SOK SZÉP ÉLMÉNY VÁR RÁTOK ÉS BENNETEKET IS ÉS MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!!!!ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-01-26 08:10:23
Muszula Tímea írta ekkor: 2012-01-25 09:05:00
Köszönöm a válaszod Gábor!mi szeptember 22-től terveztük a nyaralást,gondolom az már szezonvégnek számít ilyen téren,azt hiszem akkor maradunk a Katherinánál.tavaly Zakynthoson voltunk és az utazás után fáradtan, nagyon kényelmes volt csak lesétálni a Georgina éttermébe az első megbeszélésre.:) Egy olyan kérdésem lenne még, hogy esetleg van olyan étterem Sidariban, ahol svédasztalos reggelire, ebédre,vacsorára van lehetőség?Zakynthoson volt ilyen, nagyon finom ételekkel és jó árakkal,ha gondoltunk egyet akkor odamentünk és nem kellett előre befizetni egy hétre,mindig csak előtte amikor mentünk,mondanom sem kell mindig nagyon sokan voltak.
KEDVES TÍMEA, SAJNOS SIDARIBAN ILYEN JELLEGŰ ÉTTEREM - SVÉDASZTALOS SZERVÍZT BIZTOSÍTÓ - NINCS ÉN NEM TUDOK RÓLA, "CSAK" HAGYOMÁNYOS VENDÉGLŐK VANNAK, DE ABBÓL RENGETEG, A KATHERINA MELLETT, TALÁN A LEGJOBB - NEMCSAK ÉN, AZ UTASOK IS ÁLLÍTJÁK - A PARADISE.TOVÁBBÁ VAN A FALUBAN 24 ÓRÁS SÜTÖDE, AHOL KORÁN IS LEHET REGGELIZNI.ÜDVÖZLETTEL ÉS VÁRLAK BENNETEKET, GÁBOR.
Gallai László Dátum: 2012-01-25 19:30:00
smile Sziasztok, Üdvözletem mindenkinek. Már sok szigeten jártunk a feleségemmel, de eddig Korfu kimaradt. Ezt Augusztusba bepótoljuk, mert ma befizettem, és elkezdem vágni a centit..
Fejesné Hilgert Márta Dátum: 2012-01-25 16:08:47
Kedves Gábor! Azt szeretném megkérdezni,hogy az Elekrta házban melyik a 7 szoba. Köszönettel veszem az infót.Itt Pesten elég nehéz rólatotók informálodni,vagy "gyenge" irodába mentem Köszi Márta