(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-01-24 09:25:17
Rubi László írta ekkor: 2012-01-13 14:38:03
A Clio-t nem tudom de ha általánositok akkor az Elektrát le tudom írni. Ott az érkezés napján takarítottak, tehát kiglancolt szállást kaptunk. Törülközőket kaptunk, valamint szemeteszsákok is voltak naponta-kétnaponta. Arra már nem emlékszem hogy az egy hét alatt cseréltek e törülközőket de úgy rémlik.
KEDVES RENCSI, IGAZ RÉGEBBI A LEVELED, DE MINT ÍRTAM MOST CSATLAKOZTAM A FÓRUMHOZ ( AZ ID. VEZ. VAGYOK ).TEHÁT A CLIOBAN ADNAK ( EGYÉBKÉNT MINDEN APARTMANBAN ) TÖRÜLKÖZŐT SZOBAI HASZNÁLATRA ÉS A CLIOBAN HETENTE EGYSZER VAN TAKARÍTÁS. ( A TURNUSVÁLTÁS NAPJÁN KÍVÜL, PLUSZBAN ) ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-01-24 09:13:52
Varga Istvánné írta ekkor: 2012-01-21 16:42:24
Kedves Sidariba utazók! Csak irigyelni tudlak benneteket! Mi tavaly voltunk, de szivesen mennénk most is ha lenne rá lehetőségünk. Busszal voltunk a Clio apartman 10-es szobába. Fakultativ programon pedig a Szigettúrán és Paxoson. Remélem megint Gábor lesz az idegenvezető, szuper volt!!! Ha kérdés van szivesen válaszolok a [email protected]
KEDVES VARGÁNÉ,ÖRÖMMEL OLVASOM LEVELÉT, HOGY JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT, MINDEN JÓT ÉS JÖJJENEK EL VALAMIKOR MÉG EGYSZER VAGY KÉTSZER!ELŐRE KÖSZÖNÖM, HA SEGÍT MAJD A KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSÁBAN!ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-01-24 09:08:37
Egerszegi Atilla írta ekkor: 2012-01-18 00:05:47
Sziasztok! Baráti társaságunkkal szeretnénk Korfura utazni, de kissé aggódunk az ottani árak miatt. Abban kérném segítségeteket, hogy körülbelül milyen árakra lehet majd számítani. Gondolok itt például az általános élelmiszerekre, italokra, éttermek áraira. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket. Köszönöm Atilla
KEDVES ATTILA, SZERINTEM NEM KELL NAGYON AGGÓDNI, MERT AZ ÉLELMISZEREK ÁRAI KB. MEGEGYEZNEK A MI ÁRAINKAL VAGY KB. 20 - %-AL DRÁGÁBBAK SIDARIBAN ILL. KORFUN.MONDJUK EBBE KALKULÁLJUK BELE AZ EURÓ AKTUÁLIS ÁRFOLYAMÁT! PL. EGY SZELETELT KENYÉR KB. 1 EURO 20 CENT, 1 LITER TEJ KB. 1E 50C, 1 GYROS ( KIADÓS ÉS FINOM ) 2E, 1 DOB. ROSTOS ÜDÍTŐ, 1L KB. 1E 50C, 1 DOB SÖR 1E 10C, AZ ÉTTERMEKBEN PEDIG 1 EMBER FŐÉTELLEL SALÁTÁVAL ÉS VMI ITALLAL KB. 12-15 EURÓBÓL MEG TUD VACSORÁZNI.KB ENNYI, DE VANNAK FÓRUMÓZÓK, AKIK TAVALY NAGYON RÉSZLETES ÁRLISTÁT TETTEK FEL, KÉRLEM MENJ "IDŐBEN VISSZA A FÓRUMBAN" A 2011-ES NYÁRHOZ, OTT MEGTALÁLOD, ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-01-24 08:56:16
teszt
Dátum: 2012-01-24 08:42:52
KEDVES FÓRUMOZÓK, KEDVES VOLT ÉS LEENDŐ GRAND TOURS UTASOK! ELŐSZÖR IS ELNÉZÉST, DE CSAK A MAI NAPPAL TUDTAM CSATLAKOZNI A FÓRUMHOZ ÉS RÖGTÖN KIHASZNÁLOM AZ ALKALMAT, HOGY MINDENKINEK SZÉP ÚJ ÉVET ÉS GYÖNYÖRŰ NYARAT KÍVÁNJAK 2012-RE A MAGAM ÉS AZ UTAZÁSI IRODA MINDEN MUNKATÁRSA NEVÉBEN! IDÉN IS MINDENKIT NAGY SZERTETTEL VÁROK, VÁRUNK SIDARIBAN ÉS MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY SZÉP EMLÉKEKKEL TÉRJETEK HAZA!EHHEZ AZ KELL, HOGY MINÉL TÖBBEN GYERTEK!TEHÁT, BUSZRA FEL, HAJÓRA FEL...IRÁNY SIDARI!!!MÉGEGYSZER MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK AZ ELISMERŐ SZAVAKAT ÉS IDÉN IS MINDENT "BEDOBUNK", HOGY TI JÓL ÉREZZÉTEK MAGATOKAT!!!AKKOR LÁSSUK A KÉRDÉSEKET ÉS AMIRE TUDOK, VÁLASZOLOK MÁTÓL ÉN IS! ÜDVÖZLETTEL, PATAKY GÁBOR ID. VEZ.