(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Francziszti László Dátum: 2012-01-13 18:44:24
Sziasztok! Mi eddig kétszer Neos Marmarasban nyaraltunk a Grand Tours-szal. Nagyon élveztük, de Korfu felkeltette az érdeklődésünket. Mielőtt döntünk, még lenne pár kérdésünk, amire szeretnénk választ kapni. 1. Pihenés szempontjából melyik apartmant ajánlanátok? 2. Van-e piac Sidariban? (Heti piacra gondolunk, mint Neos Marmarason csütörtökönként.) 3. Milyenek az átlagárak? Pl egy gyros, egy tál étel? 4. Drágább-e amiért sziget? Egyik ismerősünktől, aki Korfun nyaralt, azt hallottuk, hogy drágább. Jó lenne ezzel kapcsolatban pár információ. 5. Milyen szórakozási lehetőségek vannak a közelben? 6. A tengerpart mennyire zsúfolt? (Például főszezonban Paralia-n ha nem megy le az ember időben a partra, akkor már nincs hely lerakni a törülközőnek sem.) Előre is köszönjük! Magdi és Laci
Cseresznye Renáta Dátum: 2012-01-13 18:25:37
Rubi László írta ekkor: 2012-01-13 14:38:03
A Clio-t nem tudom de ha általánositok akkor az Elektrát le tudom írni. Ott az érkezés napján takarítottak, tehát kiglancolt szállást kaptunk. Törülközőket kaptunk, valamint szemeteszsákok is voltak naponta-kétnaponta. Arra már nem emlékszem hogy az egy hét alatt cseréltek e törülközőket de úgy rémlik.
Köszönöm László a válaszát!
Grand Éva Dátum: 2012-01-13 14:57:32
Timi írta ekkor: 2012-01-11 15:25:13
Kedves Éva! Érdeklődni szeretnék, hogy melyik tengerparti nyaralásukon van lehetőség közvetlenül a tengerparton tartani egy nagyon egyszerű kis esküvőt? (anyakönyvvezető, tanuk, jegyespár, tolmács) Valamint, hogy anyagilag mire kell számítani és milyen papírok kellenek kozzá? Válaszát előrre is köszönöm! smile
Kedves Timi! Érdeklődtem az esküvővel kapcsolatban az idegen vezetőknél, de eddig nem sok biztatót tudok mondani.Egyedül Kefalónián volt már rá példa, mert ott van egy magyar tiszteletes, aki olcsón dolgozott. A Kefalóniás fórumon az ottani idegenvezetőnek tegye fel a kérdéseket a részleteket illetően,Marcsi nagyon segítőkész . Kefalónia gyönyörű, ha csak ez az egy helyszín marad, szerintem akkor sem éri csalódás a házasulandókat. Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2012-01-13 14:53:05
béby írta ekkor: 2012-01-13 11:47:47
Sziasztok! Valaki tudna nekem tanácsot adni?Korfu és Zakyntos között hezitálunk busszal mennénk,de nem tudjuk eldönteni melyik úti célt válasszuk,még nem voltunk Görög szigeten.
László hozzászólásához szeretnék annyit hozzátenni, hogy nem kell annyival többet ülni a buszon, a reggel 8 órás komppal közlekedtünk Zakynthosra főszezonban, a Korfu sem volt ott sokkal hamarabb a kikitőben. A tenger strandolhatósága miatt kedvezőbb Korfu, látvány szempontjából mind a három sziget gyönyörű.Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2012-01-13 14:48:11
Gémes Ferenc írta ekkor: 2012-01-12 22:41:35
Kedves Éva! Érdeklődni szeretnék, hogy a San George háznak milyen nagyok az erkélyei? Az A vagy a C épületében lévő 4 ágyas 2 légterű apartmanok közül melyiket javasolja, melyik csendesebb? Illetve melyiknek nagyobb az erkélye? Köszönöm válaszát: Gémesné Enikő
Kedves Ferenc! A C épület erkélyei a nagyobbak, de lehet hogy az A a csendesebb , mert a C alatt van egy bár. Valamennyi apartman a medence körül U alakban helyezkedik el.Üdvözlettel:Éva