(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Rubi László Dátum: 2012-01-13 14:43:28
béby írta ekkor: 2012-01-13 11:47:47
Sziasztok! Valaki tudna nekem tanácsot adni?Korfu és Zakyntos között hezitálunk busszal mennénk,de nem tudjuk eldönteni melyik úti célt válasszuk,még nem voltunk Görög szigeten.
Zakyntos-on nem voltam, Korfun igen és az gyönyörű. Ha jól bírjátok az utazást akkor lehet az előbbi is, mert cirka 5-6 órával kell többet ülni a buszon sztem, a távolságból ítélve. Én Korfu-t választanám legközelebb is, Zakyntos-t inkább repülős úttal. ( Korfu is kényelmesebb repülővel az tuti.) Pár éve Rodoszon voltam repülővel, és bizony nagyon nem mindegy, hogy de. 11-kor becsekkolok és 13-kor meg kiszállok a szigeten....frissen, fitten....nem pedig hullafáradtan....
Rubi László Dátum: 2012-01-13 14:38:03
Cseresznye Renáta írta ekkor: 2012-01-10 12:54:23
Nekem az lenne a kérdésem,hogy a Clio apartman esetében a turnus alatt takarítják-e a szobákat és adnak-e törölközőt szobai használatra???
A Clio-t nem tudom de ha általánositok akkor az Elektrát le tudom írni. Ott az érkezés napján takarítottak, tehát kiglancolt szállást kaptunk. Törülközőket kaptunk, valamint szemeteszsákok is voltak naponta-kétnaponta. Arra már nem emlékszem hogy az egy hét alatt cseréltek e törülközőket de úgy rémlik.
béby Dátum: 2012-01-13 11:47:47
Sziasztok! Valaki tudna nekem tanácsot adni?Korfu és Zakyntos között hezitálunk busszal mennénk,de nem tudjuk eldönteni melyik úti célt válasszuk,még nem voltunk Görög szigeten.
Gémes Ferenc Dátum: 2012-01-12 22:41:35
Kedves Éva! Érdeklődni szeretnék, hogy a San George háznak milyen nagyok az erkélyei? Az A vagy a C épületében lévő 4 ágyas 2 légterű apartmanok közül melyiket javasolja, melyik csendesebb? Illetve melyiknek nagyobb az erkélye? Köszönöm válaszát: Gémesné Enikő
Timi Dátum: 2012-01-11 15:25:13
Kedves Éva! Érdeklődni szeretnék, hogy melyik tengerparti nyaralásukon van lehetőség közvetlenül a tengerparton tartani egy nagyon egyszerű kis esküvőt? (anyakönyvvezető, tanuk, jegyespár, tolmács) Valamint, hogy anyagilag mire kell számítani és milyen papírok kellenek kozzá? Válaszát előrre is köszönöm! smile