(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2011-10-14 18:32:18
Kulcsár Krisztina írta ekkor: 2011-10-14 12:19:01
Szia! Mi augusztusban voltunk Korfun, Wizzair-ral. Naponta többször néztem a repülőjegyárakat, végül június végén vettem a jegyet, 2 főre 55 ezer forintért. Tény, hogy ilyen olcsó szerintem nem nagyon volt többször. A repülőtérről a transzfer 55 euró volt a szállásig. Viszont mi visszafelé a helyi busszal (ami kettőnknek 7 euró volt :-) mentünk vissza Korfu-városba Sidariról, mivel a repülő éjszaka indult, addig sétáltunk a városban. Azt hittem, csak én tervezgetem már a jövő évi nyaralást, de megnyugodtam, hogy nem. smile
Szia! Köszi szépen a választ.Ezek szerint akkor össze lehet hozni a turnussal. smile Valamit elnéztem smile Minket egész télen ez éltet hogy tervezgetjük a jövő évi nyaralást! smile
Fajcsák Roland Dátum: 2011-10-14 18:25:25
írta ekkor: 2011-10-14 09:48:26
A wizz air megy a turnusokhoz, hiszen szombati napon közlekedik, mint ahogy a grand tours turnusa is van. Most 96-100 ezer között van a legolcsóbban két főre 2 pogyásszal. Találtam Milánóból 25 ezerért oda vissza, de Milánóba is eljutni 30-33 tehát 55-58 ezer/fő, de nem igazodik a turnusokhoz. Még Pozsonyból és Prágából indult idéna smart wings, de nekik nincs fennt még a jövő év. Mindesestre, ha látok valami olcsóbbat, akkor szólok :)
Köszi a választ,ilyen átszállósat nem nagyon akarunk akkor inkább busz. smile De még kitudja hova megyünk... smile smile
Kulcsár Krisztina Dátum: 2011-10-14 12:19:01
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-10-13 20:20:03
Helló Helló! Végre valaki válaszolt,köszi! smile Tervezgetjük,nézelődünk az is lehet hogy Korfu lesz. smile Néztem én is a wizzairt csak nem találtam olyat hogy az a turnusba is jó lett volna Tunézia,Egyiptom is tuti hogy nagyon szép de valahogy Görögország úgy megfogott hogy valószínű jövőre is marad!! smile /tuti/
Szia! Mi augusztusban voltunk Korfun, Wizzair-ral. Naponta többször néztem a repülőjegyárakat, végül június végén vettem a jegyet, 2 főre 55 ezer forintért. Tény, hogy ilyen olcsó szerintem nem nagyon volt többször. A repülőtérről a transzfer 55 euró volt a szállásig. Viszont mi visszafelé a helyi busszal (ami kettőnknek 7 euró volt :-) mentünk vissza Korfu-városba Sidariról, mivel a repülő éjszaka indult, addig sétáltunk a városban. Azt hittem, csak én tervezgetem már a jövő évi nyaralást, de megnyugodtam, hogy nem. smile
Dátum: 2011-10-14 09:48:26
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-10-13 20:20:03
Helló Helló! Végre valaki válaszolt,köszi! smile Tervezgetjük,nézelődünk az is lehet hogy Korfu lesz. smile Néztem én is a wizzairt csak nem találtam olyat hogy az a turnusba is jó lett volna Tunézia,Egyiptom is tuti hogy nagyon szép de valahogy Görögország úgy megfogott hogy valószínű jövőre is marad!! smile /tuti/
A wizz air megy a turnusokhoz, hiszen szombati napon közlekedik, mint ahogy a grand tours turnusa is van. Most 96-100 ezer között van a legolcsóbban két főre 2 pogyásszal. Találtam Milánóból 25 ezerért oda vissza, de Milánóba is eljutni 30-33 tehát 55-58 ezer/fő, de nem igazodik a turnusokhoz. Még Pozsonyból és Prágából indult idéna smart wings, de nekik nincs fennt még a jövő év. Mindesestre, ha látok valami olcsóbbat, akkor szólok :)
Fajcsák Roland Dátum: 2011-10-13 20:20:03
írta ekkor: 2011-10-10 11:24:00
Szia Roland! :) A legjobb ajánlat ami most Budapestről elérhető, az a wizz airnél van "még". kb 40 ezer Forint/fő mindennel együtt belértve fejenként egy poggyászt. A MALÉV az idén is 50-55 körül adta a legolcsóbbat Korfura, de ez persze a szombati turnusokra pont nem szokott annyi lenni és 3 hónappal előtte minimum le kellett foglalni :) A jövő évi foglalások még MALÉV-nál nem kezdődtek meg. Ha Repülővel akartok menni, akkor last minute a legjobb! Viszont akkor csomagajánlattal. Pl. szept végén utolsó turnusokat az IBUSZ 19.990-ért adta plusz illeték kerozin pót díj, foglalási díj, transzefer, szállás...stb(ellátás nélkül), így kb 65 körül van egy fő, kb mintha ha a malévnál vennél egy jegyet:D De amúgy egész nyáron voltak 29.900-ért minden utazási irodánál szinte, tehát 75 körül/fő. De Tunézia, Egyiptom, Törökország már 55-60ezertől van ultra last minuteba all inclusive 3-4 csillagos szállodában!Csak viszonyításképp írtam. Sajnos Görögországban valamiért nagyon sokat fizetnek a légitársaságok. Jövőre csak nem Korfu lesz?:) Korfu gyönyörű, mindenkinek ajánlom! Nem voltam még Sidariban a legészakibb és a legdélibb részek kimaradtak sajnos.