Szia Roland! :)
A legjobb ajánlat ami most Budapestről elérhető, az a wizz airnél van "még". kb 40 ezer Forint/fő mindennel együtt belértve fejenként egy poggyászt. A MALÉV az idén is 50-55 körül adta a legolcsóbbat Korfura, de ez persze a szombati turnusokra pont nem szokott annyi lenni és 3 hónappal előtte minimum le kellett foglalni :) A jövő évi foglalások még MALÉV-nál nem kezdődtek meg. Ha Repülővel akartok menni, akkor last minute a legjobb! Viszont akkor csomagajánlattal. Pl. szept végén utolsó turnusokat az IBUSZ 19.990-ért adta plusz illeték kerozin pót díj, foglalási díj, transzefer, szállás...stb(ellátás nélkül), így kb 65 körül van egy fő, kb mintha ha a malévnál vennél egy jegyet:D De amúgy egész nyáron voltak 29.900-ért minden utazási irodánál szinte, tehát 75 körül/fő. De Tunézia, Egyiptom, Törökország már 55-60ezertől van ultra last minuteba all inclusive 3-4 csillagos szállodában!Csak viszonyításképp írtam. Sajnos Görögországban valamiért nagyon sokat fizetnek a légitársaságok. Jövőre csak nem Korfu lesz?:) Korfu gyönyörű, mindenkinek ajánlom! Nem voltam még Sidariban a legészakibb és a legdélibb részek kimaradtak sajnos.
Helló Helló!
Végre valaki válaszolt,köszi!

Tervezgetjük,nézelődünk az is lehet hogy Korfu lesz.

Néztem én is a wizzairt csak nem találtam olyat hogy az a turnusba is jó lett volna Tunézia,Egyiptom is tuti hogy nagyon szép de valahogy Görögország úgy megfogott hogy valószínű jövőre is marad!!

/tuti/