Kedves grandgaborkorfu , és mindenki, akinek van infója a kompokról!
Egyénileg fgunk utazni 50 személyes busszal. Szeretném megtudni, kell -e előre jegyet foglalni a kompra, és ha igen, milyen módon. Hálás lennék, ha a kompjegy árát is meg tudná írni valaki.
grandgaborkorfu, azért címeztem elsősprban Neked a kérdést, mert Te biztos utána tudsz nézni, hisz visztek busszal utasokat Korfura.
Egyébként tavaly előtt Kefalonián jártunk veletek, és nagyon elégedettek voltunk. A busz, a sofőrök, a telepített idegenvezető igazán a helyzet magaslatán állt !!!
Az idén is választottunk volna titeket, de az egy hetes turnus kevés, a kettő meg sok. Így aztán , ha fájó szívvel is, de így próbáljuk megoldani a gondunkat.
Válaszodat előre is köszönöm ! Szép szezont kívánok Nektel 2012-re is!
Szia.
Nem engem kérdeztél ugyan de szívesen segítek. A komp díja fejenként 6 euro oda és 6 vissza. Nem kell előre rendelni, sem foglalni, a beszállásnál kell fizetni. A buszért is fizetni kell de azt nem tudom mennyit. Egyébként nagyon tudom javasolni az Elektra apartmant, ha feláras is, mert tengerparti, kényelmes, és jól felszerelt kultúrált. Ha bővebb információt szeretnél, akkor olvass vissza kb júliusig ott nagyon sok hasznos infót leírtam. Jó nyaralást.