(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Muszula Tímea Dátum: 2012-01-06 10:14:14
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy Korfun melyik apartman az, ahol a megbeszéléseket tartják,illetve,hogy a fakultatív programokra melyik apartman elől indulnak a buszok!?előre is köszönöm.
Rubi László Dátum: 2012-01-06 00:06:41
Rubi László írta ekkor: 2012-01-05 23:23:17
Szia. Nem engem kérdeztél ugyan de szívesen segítek. A komp díja fejenként 6 euro oda és 6 vissza. Nem kell előre rendelni, sem foglalni, a beszállásnál kell fizetni. A buszért is fizetni kell de azt nem tudom mennyit. Egyébként nagyon tudom javasolni az Elektra apartmant, ha feláras is, mert tengerparti, kényelmes, és jól felszerelt kultúrált. Ha bővebb információt szeretnél, akkor olvass vissza kb júliusig ott nagyon sok hasznos infót leírtam. Jó nyaralást.
opsz elírtam. Szóval 9 euro oda és 9 vissza a kompdíj/fő...
Rubi László Dátum: 2012-01-05 23:36:02
Szűcs Károly írta ekkor: 2012-01-02 20:11:26
Sziasztok! Nézegettük a Clio Apartmant. Az 1. emelet 15, 16-os szobákról, kilátás tekintetében ha tudna valaki egy kis segítséget adni, megköszönném! Érdekelne még, hogy milyen a közelben levő part. Tiszta, lassan mélyülő, széles stb.? Előre is köszönettel! Üdvözlettel: Károly
Szia! A part mindenütt jó, homokos, a víz is, és tiszta, lassan mélyülő. A tisztaságról megoszlanak a vélemények, én a magam részéről a kristálytisztát mondanám , kivéve ha előzőleg volt valami kisebb vihar mert akkor a vizisás leveleit kihozza a tenger a partra és partközelbe. De ez sem vészes, csak simán át kell gázolni rajta. Egyébként el szokták takarítani. Mindenkinek: A távolságok kicsik, tehát mindegy ki melyik apartmanban száll meg, a Canal D'Amour legfeljebb 10 perc kényelmes séta. Sidari főutcája sem hosszú, nagy jóindulattal, és kényelmes nézelődéssel 15 perc alatt végíg lehet menni rajta. Dohányosok cigit vigyenek magukkal mert veszett drága. kb 4 euro egy doboz. Vagy vegyetek a szerbeknél valamelyik benzinkúton, mert ott csak 1 euro / doboz. Aki megteheti az kb 300 euro/fő költöpénzt vigyen magával. Nagyon javaslom a fakultatív programokat mert csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Javaslom olvassátok el a júliusban írt hozzászólásaimat.
Rubi László Dátum: 2012-01-05 23:23:17
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2011-12-16 16:11:28
Kedves grandgaborkorfu , és mindenki, akinek van infója a kompokról! Egyénileg fgunk utazni 50 személyes busszal. Szeretném megtudni, kell -e előre jegyet foglalni a kompra, és ha igen, milyen módon. Hálás lennék, ha a kompjegy árát is meg tudná írni valaki. grandgaborkorfu, azért címeztem elsősprban Neked a kérdést, mert Te biztos utána tudsz nézni, hisz visztek busszal utasokat Korfura. Egyébként tavaly előtt Kefalonián jártunk veletek, és nagyon elégedettek voltunk. A busz, a sofőrök, a telepített idegenvezető igazán a helyzet magaslatán állt !!! Az idén is választottunk volna titeket, de az egy hetes turnus kevés, a kettő meg sok. Így aztán , ha fájó szívvel is, de így próbáljuk megoldani a gondunkat. Válaszodat előre is köszönöm ! Szép szezont kívánok Nektel 2012-re is!
Szia. Nem engem kérdeztél ugyan de szívesen segítek. A komp díja fejenként 6 euro oda és 6 vissza. Nem kell előre rendelni, sem foglalni, a beszállásnál kell fizetni. A buszért is fizetni kell de azt nem tudom mennyit. Egyébként nagyon tudom javasolni az Elektra apartmant, ha feláras is, mert tengerparti, kényelmes, és jól felszerelt kultúrált. Ha bővebb információt szeretnél, akkor olvass vissza kb júliusig ott nagyon sok hasznos infót leírtam. Jó nyaralást.
Szűcs Károly Dátum: 2012-01-02 20:11:26
Sziasztok! Nézegettük a Clio Apartmant. Az 1. emelet 15, 16-os szobákról, kilátás tekintetében ha tudna valaki egy kis segítséget adni, megköszönném! Érdekelne még, hogy milyen a közelben levő part. Tiszta, lassan mélyülő, széles stb.? Előre is köszönettel! Üdvözlettel: Károly