(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-09-20 11:07:22
KEDVES ADRIENN, NE "IZGULJ", MINDEN KLASSZLESZ!SAJNA, AZIDŐJÁRÁST ENNYIRE ELŐRE NEM LÁTOM, DE ÁLTALÁBAN JÓ, KELLEMES IDŐSZOKOTT LENNI, OKTÓBER VÉGÉIG.A TENGER JÓ, FÜRÖDHETŐ.A BOLTOK OKT. 31-IG TELJES ÜZEMBEN VANNAK.ÚGYHOGY HAJRÁ, GYERTEK!ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2011-09-18 13:50:31
írta ekkor: 2011-09-15 08:34:05
KEDVES ADRIENN, MÁSODIK LEVELEDBEN FELTETT KÉRDÉSEIDRE VÁLASZOLOK MOST. A 8-AS SZOBA EGY ÁTLAGOSAN FELSZERELT KONYHÁVAL RANDELKEZIK, A GRAND WEBOLDALÁN MEG TUDOD NÉZNI, MI MINDEN VAN BENNE.A VACSORA KÖZELBEN VAN A PARADISE ÉTTEREMBEN, KÍVÁLÓ MINŐSÉGŰ! A PROGRAMOKKAL, HA ÜTKÖZIK, MEGVÁRNAK, MERT 19H-TÓL EGÉSZEN 24H-IG LEHET VACSORÁZNI!ELNÉZÉST, HOGY NEM ÍRTAM ELŐBB, DE TEGNAPIS ÉS TEGNAP ELŐTT IS PROGRAMOKAT VEZETTEM, AMIKRŐL KÉSŐN ÉRKEZETEM MEG ÉS MÁR NEM NYITOTTAM MEGA FÓRUMOT.REMÉLEM AZÉRT TUDTAM SEGÍTENI ÉS TALÁLKOZUNK, ÉN SZERETETTEL VÁRLAK BENNETEKET! A SZIGET PEDIG GYÖNYÖRŰ!!!!ÜDV, GÁBOR
Szia Gábor! Köszönöm a válaszodat, semmi gond, időközben már átírattuk az irodával a foglalásunkat, így okt. 1-én indulunk Korfura, a 8-as szobában leszünk. Ez lesz a nászútunk, ezért szervezkedem, izgulok annyira, (bár már több alkalommal utaztunk a granddal, de ez mégis kicsit más lesz smile ). Mivel eredetileg Kefaloniára mentünk volna (jövőre terveztük Korfut), így ha tudnál néhány infót adni arról, hogy milyen általában még az időjárás, a tenger melegsége, az üzletek (kis szuvenír miatt), még nyitva vannak-e, stb., de persze a neten én is böngészek. Köszönöm előre is a segítségedet! Adrienn (az izgulós "ifjú" feleség) smile smile smile smile
Dátum: 2011-09-15 08:34:05
KEDVES ADRIENN, MÁSODIK LEVELEDBEN FELTETT KÉRDÉSEIDRE VÁLASZOLOK MOST. A 8-AS SZOBA EGY ÁTLAGOSAN FELSZERELT KONYHÁVAL RANDELKEZIK, A GRAND WEBOLDALÁN MEG TUDOD NÉZNI, MI MINDEN VAN BENNE.A VACSORA KÖZELBEN VAN A PARADISE ÉTTEREMBEN, KÍVÁLÓ MINŐSÉGŰ! A PROGRAMOKKAL, HA ÜTKÖZIK, MEGVÁRNAK, MERT 19H-TÓL EGÉSZEN 24H-IG LEHET VACSORÁZNI!ELNÉZÉST, HOGY NEM ÍRTAM ELŐBB, DE TEGNAPIS ÉS TEGNAP ELŐTT IS PROGRAMOKAT VEZETTEM, AMIKRŐL KÉSŐN ÉRKEZETEM MEG ÉS MÁR NEM NYITOTTAM MEGA FÓRUMOT.REMÉLEM AZÉRT TUDTAM SEGÍTENI ÉS TALÁLKOZUNK, ÉN SZERETETTEL VÁRLAK BENNETEKET! A SZIGET PEDIG GYÖNYÖRŰ!!!!ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2011-09-15 08:25:54
írta ekkor: 2011-09-13 10:45:11
Szia Gábor! Egy kis segítségre lenne szükségem. Már több alkalommal utaztunk a granddal, most igaz, hogy Kefaloniára készültünk, de az utolsó turnus már mégsem indul el, áttehetnénk egy héttel előbbre, de akkor már a kiválasztott szállás foglalt, illetve áttehetjük Korfura (ami előtte is esélyes volt, de jövőre terveztük be) smile Most ez a nászútunk lenne, és mi minden alkalommal csak ahhoz ragaszkodunk, hogy az erkélyről, teraszról lehessen látni a tengert. Ha ebben tudnál segíteni, Te aki ott vagy kint, azt megköszönném, hogy melyik lenne megfelelő. Ketten lennénk (értelem szerűen), az iroda az Elektrában ajánlotta a Fsz/8 apartmant a kis házban, ami még szabad okt.1-től. (Az időpontban rugalmasok vagyunk) Válaszodat előre is köszönöm: Gulybán Adrienn
KEDVES ADRIENN, ELŐSZÖR IS GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!! A SZÁLLÁSSAL KAPCSOLATBAN-AHOGY ÍROD, " A TERASZRÓL LÁTNI LEHESSEN A TENGERT"-AZ ELEKTRA 8 HÁZA EGY KIS UDVARON VAN, A TENGER KB. 15-20 M-RE TŐLE.AHOVA KI LEHET, TUDTOK ÜLNI, NEM A "KLASSZIKUS" TERASZ, AMIRE GONDOLSZ, HANEM A SZOBÁTOK ELŐTT VAN ASZTAL, SZÉKEK ÉS INNEN TUDTOK GYÖNYÖRKÖDNI A TENGER LÁTVÁNYÁBAN.AZ ELEKTRA 3-AS ÉS 5-ÖS, AMELYEK EMELETEN VANNAK, RENDELKEZNEK ERKÉLLYEL, DE EZEK KÉTSZOBÁS APARTMANOK, MEG KELL ÉRDEKLŐDNI, MEGKAPHATJÁTOK-E STÚDIO ÁRBAN.INNEN IS SZÉPEN LÁTNIA TENGERT, CSAK ALATTA, RÁLÁTTOK AZ ELŐBBI KISEBB HÁZ TETEJÉRE IS.SZERINTEM NEM ZAVARÓ,NEM AZT FIGYELI AZ EMBER, MERT A TEKINTETET "VONZZA" A TENGER, AMI GYÖNYÖRŰ!!!ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2011-09-13 11:34:10
Szia Gábor! Az előbbi levelemhez még eszembe jutott pár kérdés. Örülnék, ha tudnál felvilágosítást adni az apartman felszereltségéről, vacsit fizetnénk be (erről is jó lenne pár infó, hogy hol van a vacsi, milyen a minősége, nem ütközik-e a fakultatív programok időpontjával), így nem főzőcskéznénk, de kávéfőzésre, stb. van-e lehetőség, edények, főzőlap, hűtő, stb. van-e a konyhában. Köszönöm, és elképzelhető, hogy még lesznek kérdéseim, holnapra kell eldöntenünk, hogy becseréljük-e Korfura a befizetésünket. Gulybán Adrienn