KEDVES ADRIENN, MÁSODIK LEVELEDBEN FELTETT KÉRDÉSEIDRE VÁLASZOLOK MOST.
A 8-AS SZOBA EGY ÁTLAGOSAN FELSZERELT KONYHÁVAL RANDELKEZIK, A GRAND WEBOLDALÁN MEG TUDOD NÉZNI, MI MINDEN VAN BENNE.A VACSORA KÖZELBEN VAN A PARADISE ÉTTEREMBEN, KÍVÁLÓ MINŐSÉGŰ! A PROGRAMOKKAL, HA ÜTKÖZIK, MEGVÁRNAK, MERT 19H-TÓL EGÉSZEN 24H-IG LEHET VACSORÁZNI!ELNÉZÉST, HOGY NEM ÍRTAM ELŐBB, DE TEGNAPIS ÉS TEGNAP ELŐTT IS PROGRAMOKAT VEZETTEM, AMIKRŐL KÉSŐN ÉRKEZETEM MEG ÉS MÁR NEM NYITOTTAM MEGA FÓRUMOT.REMÉLEM AZÉRT TUDTAM SEGÍTENI ÉS TALÁLKOZUNK, ÉN SZERETETTEL VÁRLAK BENNETEKET! A SZIGET PEDIG GYÖNYÖRŰ!!!!ÜDV, GÁBOR
Szia Gábor!
Köszönöm a válaszodat, semmi gond, időközben már átírattuk az irodával a foglalásunkat, így okt. 1-én indulunk Korfura, a 8-as szobában leszünk. Ez lesz a nászútunk, ezért szervezkedem, izgulok annyira, (bár már több alkalommal utaztunk a granddal, de ez mégis kicsit más lesz

).
Mivel eredetileg Kefaloniára mentünk volna (jövőre terveztük Korfut), így ha tudnál néhány infót adni arról, hogy milyen általában még az időjárás, a tenger melegsége, az üzletek (kis szuvenír miatt), még nyitva vannak-e, stb., de persze a neten én is böngészek.
Köszönöm előre is a segítségedet!
Adrienn (az izgulós "ifjú" feleség)