(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-09-13 10:45:11
Szia Gábor! Egy kis segítségre lenne szükségem. Már több alkalommal utaztunk a granddal, most igaz, hogy Kefaloniára készültünk, de az utolsó turnus már mégsem indul el, áttehetnénk egy héttel előbbre, de akkor már a kiválasztott szállás foglalt, illetve áttehetjük Korfura (ami előtte is esélyes volt, de jövőre terveztük be) smile Most ez a nászútunk lenne, és mi minden alkalommal csak ahhoz ragaszkodunk, hogy az erkélyről, teraszról lehessen látni a tengert. Ha ebben tudnál segíteni, Te aki ott vagy kint, azt megköszönném, hogy melyik lenne megfelelő. Ketten lennénk (értelem szerűen), az iroda az Elektrában ajánlotta a Fsz/8 apartmant a kis házban, ami még szabad okt.1-től. (Az időpontban rugalmasok vagyunk) Válaszodat előre is köszönöm: Gulybán Adrienn
Dobó Csilla Dátum: 2011-09-10 19:59:30
Sziasztok!Mi a Clio apartmanban voltunk, ezt mindenkinek szívvel tudom ajánlani, szuper volt. Az első találkozásunk Sidari tengerpartjával sajnos elég lehangoló volt, mert elég koszos a part és egy szennyvízcsatorna is itt folyik a tengerbe. De másnak felfedeztük Peroulades öbleit, szikláit, ami kötelező mindenkinek! Ez kb.10 percre volt gyalog az apartmanunktól. A szigettúra is csodás volt, felejthetetlen élményekkel:)Az egész hét nagyon jó volt, csak kár, hogy a pénteki görög est ezt nem tetőzte be (főleg annak, aki már volt máshol ilyen esten). Se a vacsora, se a görög táncosok nem nyújtottak számunkra maradandót:(Ezen szerintem lenne még mit csiszolni...De készült rengeteg csodás kép, a természeti szépségek magukért beszélnek!
Melisek Andrea Dátum: 2011-09-09 09:28:55
Kedves Grandosok! Mához egy hétre indulunk. Nem kellett volna megkapnunk már a papírokat? Az Invia-nal foglaltunk. Üdv: Andrea
Melisek Andrea Dátum: 2011-09-09 09:27:58
Szia Rita! Köszönöm a tippet, megnéztem. :-)
H. Rita Dátum: 2011-09-08 09:37:35
Melisek Andrea írta ekkor: 2011-09-07 21:41:46
Hali, mi szept. 16-án indulunk busszal, Sidariba. Azt szeretném kérdezni, hogy így szept második felében mennyire van még meleg Korfun? Nappal, este, esetleg a víz hőfoka? Köszi az infót. Üdv: Andrea
Szia Andi! Én is szeptember 16-án indulok. http://www.zoover.hu/gorogorszag/korfu/corfu-stad/idojaras Itt szoktam figyelemmel kísérni az időjárást. Üdv: Rita