(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2013-02-05 13:24:31
Anikó Sulyok írta ekkor: 2013-02-04 19:41:52
Kedves Józsi! Júniusban (15-22) szeretnénk menni Tossa De Mar-ra,érdeklődnék,hogy a tenger hőmérséklete milyen ilyenkor,alkalmas-e már a fürdőzésre,vagy inkább későbbi időpontot érdemes választani?Sajnos nem sok használható információt találtam ezzel kapcsolatban.A másik kérdésem a fakultatív programokkal kapcsolatos,hogy a katalógusban írt árak tartalmazzák-e az adott helyre a belépő árát,vagy azt külön kell fizetni?Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel: Sulyok Anikó
Kedves Anikó! Az árak minden esetben tartalmaznak minden költséget! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Anikó Sulyok Dátum: 2013-02-04 20:02:13
Anikó Sulyok írta ekkor: 2013-02-04 19:41:52
Kedves Józsi! Júniusban (15-22) szeretnénk menni Tossa De Mar-ra,érdeklődnék,hogy a tenger hőmérséklete milyen ilyenkor,alkalmas-e már a fürdőzésre,vagy inkább későbbi időpontot érdemes választani?Sajnos nem sok használható információt találtam ezzel kapcsolatban.A másik kérdésem a fakultatív programokkal kapcsolatos,hogy a katalógusban írt árak tartalmazzák-e az adott helyre a belépő árát,vagy azt külön kell fizetni?Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel: Sulyok Anikó
u.i.: Időközben kicsit visszaolvastam és látom,hogy a júniusi vízhőmérséklettel kapcsolatban már kérdezték Önt,ez esetben a kérdésem természetesen tárgytalan,elnézést a figyelmetlenségemért! :)
Anikó Sulyok Dátum: 2013-02-04 19:41:52
Grand Józsi Dátum: 2013-02-04 10:27:09
Abordán Patrik írta ekkor: 2013-02-02 14:18:31
Érdeklődni szeretnék,hogy Tossába milyen lehetőségek vannak autóbérlésre és kb.mennyibe kerül? Horgászni lehet a környéken és ha igen fizetős e?Előre is köszönöm
Kedves Patrik! Megadok Önnek két weboldal címet, ahol nyugodtan csemegézhet autóbérléssel kapcsolatban: www.olimpiarent.com valamint www.sacarentacar.es Természetesen horgászni lehet a környéken és nem kell fizetni. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Abordán Patrik Dátum: 2013-02-02 14:18:31
Érdeklődni szeretnék,hogy Tossába milyen lehetőségek vannak autóbérlésre és kb.mennyibe kerül? Horgászni lehet a környéken és ha igen fizetős e?Előre is köszönöm