Kedves József. Mindig van valami ami miatt itt "pazarlom" a helyet és az idejét de felmerül pár kérdés amire mint a legtapasztaltabb ottani ember tud nekem még az érkezés előtt válaszolni.
Vissza olvastam a fórumot és az elbeszélésekből az jön le nekem a busz reggel érkezik / átlagban mikor szokott? / és délután kb 14 óráig szabad program és a tájékoztató után kapjuk meg a kulcsokat.
Arra gondoltam, hogy kihasználnám az időt és ez alatt átmennék Blanesba. Az lenne a kérdésem szokott e 3 óra időköz lenni az érkezés és a tájékoztató között. Elméletben 1 órát gondolok az át utazásra, 1 óra az ott tartozkodás és 1 óra a vissza útra. Először a tájékoztató illetve a szoba átvétele után gondolkodtam de lehet ugy el csusznának a dolgok nem jutnák el.
Spanyolban, hogy működik az oda vissza busz jegy vásárlása? /helyi buszjárat/ Ugyan ugy mint itthon egész napra érvényes vagy adott busz járatra időpontot meg jelölve?
Alább a Fiesta Aventúrát említette június 26-tól indul. A Port Aventúrára is ugyan ez érvényes? Ha igen akkor mást tervezek csüt vagy péntekre pl Monserrat vagy Dalit esetleg Blanes és akkor nem helyi járat lesz.
És egy utolsó kérdés. A Spanyol est-Középkori várjátékra mikor van az indulás?
Kedves Tamás!
Reggel a busz 6-7 óra körül általában megérkezik. Lesz bőven ideje átmenni Blanesba, mert akár délután 6-kor is meg tudom tartani a megbeszélést. Ha itt Tossában megveszi a jegyet oda-vissza Blanesig (5.70 euró) akkor az bármelyik buszra jó. Csak a Fiesta Aventura kezdődik június 26-tól. Port Aventura már most is van. A középkori vacsorára Flamencóval a busz csütörtök este 19:00-kor indul. Üdvözlettel: Imre J.