(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Rimai László Istvánné Dátum: 2017-06-06 09:10:52
Kedves József! Kérem, legyen szíves nekem is átküldeni a fakultatív részletes leírást [email protected] email címre. Köszönöm Rimai Erzsi
Bozó Petronella Dátum: 2017-06-05 12:44:00
Kedves József! A fakultatív programok részletes leírását szeretném én is kérni az alábbi email címre: [email protected] Köszönöm! Üdv.: Petronella
Gogola Tamás Dátum: 2017-06-03 15:21:27
Jaj de jó minden érdeklődésemre választ kaptam és a Port Aventúrának kimondottan örülök ha olyan napon fog indulni amikor nem Barcelonában csavargok. :) Miattam a megszokott menetrenden nem kell változtatni mert legkésőbb 13-14 óráig akármi van mindenképpen vissza érek. Még akkor is ha valamiért később érkezne a busz. :) Blanes nem annyira nagy 1-2 óránál többet ott töltsek. Csak mint írtam a régi emlékek miatt megyek át mi változott azóta arra meg ennyi idő bőven elég. Nagyon köszönöm az eddigi gyors válaszait és segítségét. Nagyon sokat segítet.
Grand Józsi Dátum: 2017-06-03 10:12:09
Gogola Tamás írta ekkor: 2017-06-01 19:56:47
Kedves József. Mindig van valami ami miatt itt "pazarlom" a helyet és az idejét de felmerül pár kérdés amire mint a legtapasztaltabb ottani ember tud nekem még az érkezés előtt válaszolni. Vissza olvastam a fórumot és az elbeszélésekből az jön le nekem a busz reggel érkezik / átlagban mikor szokott? / és délután kb 14 óráig szabad program és a tájékoztató után kapjuk meg a kulcsokat. Arra gondoltam, hogy kihasználnám az időt és ez alatt átmennék Blanesba. Az lenne a kérdésem szokott e 3 óra időköz lenni az érkezés és a tájékoztató között. Elméletben 1 órát gondolok az át utazásra, 1 óra az ott tartozkodás és 1 óra a vissza útra. Először a tájékoztató illetve a szoba átvétele után gondolkodtam de lehet ugy el csusznának a dolgok nem jutnák el. Spanyolban, hogy működik az oda vissza busz jegy vásárlása? /helyi buszjárat/ Ugyan ugy mint itthon egész napra érvényes vagy adott busz járatra időpontot meg jelölve? Alább a Fiesta Aventúrát említette június 26-tól indul. A Port Aventúrára is ugyan ez érvényes? Ha igen akkor mást tervezek csüt vagy péntekre pl Monserrat vagy Dalit esetleg Blanes és akkor nem helyi járat lesz. És egy utolsó kérdés. A Spanyol est-Középkori várjátékra mikor van az indulás?
Kedves Tamás! Reggel a busz 6-7 óra körül általában megérkezik. Lesz bőven ideje átmenni Blanesba, mert akár délután 6-kor is meg tudom tartani a megbeszélést. Ha itt Tossában megveszi a jegyet oda-vissza Blanesig (5.70 euró) akkor az bármelyik buszra jó. Csak a Fiesta Aventura kezdődik június 26-tól. Port Aventura már most is van. A középkori vacsorára Flamencóval a busz csütörtök este 19:00-kor indul. Üdvözlettel: Imre J.
Gogola Tamás Dátum: 2017-06-01 19:56:47
Kedves József. Mindig van valami ami miatt itt "pazarlom" a helyet és az idejét de felmerül pár kérdés amire mint a legtapasztaltabb ottani ember tud nekem még az érkezés előtt válaszolni. Vissza olvastam a fórumot és az elbeszélésekből az jön le nekem a busz reggel érkezik / átlagban mikor szokott? / és délután kb 14 óráig szabad program és a tájékoztató után kapjuk meg a kulcsokat. Arra gondoltam, hogy kihasználnám az időt és ez alatt átmennék Blanesba. Az lenne a kérdésem szokott e 3 óra időköz lenni az érkezés és a tájékoztató között. Elméletben 1 órát gondolok az át utazásra, 1 óra az ott tartozkodás és 1 óra a vissza útra. Először a tájékoztató illetve a szoba átvétele után gondolkodtam de lehet ugy el csusznának a dolgok nem jutnák el. Spanyolban, hogy működik az oda vissza busz jegy vásárlása? /helyi buszjárat/ Ugyan ugy mint itthon egész napra érvényes vagy adott busz járatra időpontot meg jelölve? Alább a Fiesta Aventúrát említette június 26-tól indul. A Port Aventúrára is ugyan ez érvényes? Ha igen akkor mást tervezek csüt vagy péntekre pl Monserrat vagy Dalit esetleg Blanes és akkor nem helyi járat lesz. És egy utolsó kérdés. A Spanyol est-Középkori várjátékra mikor van az indulás?