(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Gogola Tamás Dátum: 2017-05-30 13:06:35
Kedves József. A Fiesta nem jön számításba június10-17 között leszek ott. :) De utána olvasva én is ezt választottam volna. Akkor majd jövőre lesz ez betervezve sokkal későbbi érkezéssel :)
Grand Józsi Dátum: 2017-05-30 08:52:49
Gogola Tamás írta ekkor: 2017-05-27 23:33:54
József nagyon köszönöm a tájékoztató elküldését. Rengeteg információt megkaptam még az érkezés előtt és a teljes ott tartozkodást így meg tudtam tervezni. Az érkezés napján szombaton a tájékoztató után szeretnék átmenni elsősorban Blanesba. Lloretben gondolom át kell szállni vagy van közvetlen járat? Milyen időközönként mennek a helyi buszok? Vasárnap csúszda park. Hétfő,kedd és szerdán Barcelona egyénileg / a legfontosabb helyekre megvettem a belépőket /. És itt jön a következő kérdésem az idegenvezetőhöz. Melyiket javasolja a Fiesta Aventúra csütörtök vagy Port Aventúra pénteken? Egész napos program ahogy olvastam mikor indul a busz? És a válasz alapján Marineland az utolsó vagy utolsó előtti program. Rengeteg a fakultatív utak között a választási lehetőség és ilyenkor lehet látni mennyire kevés az egy hét. És dönteni kell melyik legyen az idén és melyik a legközelebbi vissza téréskor. Sajnos osztódni nem tudok így elmarad Andorra, Spanyol est.... stb. Kizárólag a láni valók, egy kis nosztalgia és a szórakozás miatt választottam Spanyolt. Strandolni nem különösebben mert haza érkezés után 10 nappal már Krétán leszek és ott pótolom be. Lehet sok kérdést tettem fel az elmúlt napokban elnézést érte, de a válaszok alapján sok információt és segítséget megkaptam ahhoz az ott tartozkodást maximálisan ki tudjam használni.
Kedves Tamás! Ha Blanesbe magy akkor Lloretben át kell szállnia. Tossából Lloretbe félóránként járnak a buszok. Minden óra 15-kor és 45-kor. Nem tudom , hogy Ön pontosan mikor érkezik, de a Fiesta Aventura csak június 26-án indul és szeptember 4-ig tart. Ha választanom kellene, akkor a Fiesta Aventurát választanám! A Port Aventura reggel 07:00-kor indul és és 18:30-kor jön vissza. A Fiesta Aventura déluán 14:00-kor indul és 00:30-kor jön vissza. Maradok tisztelettel: Imre J.
Gogola Tamás Dátum: 2017-05-27 23:33:54
József nagyon köszönöm a tájékoztató elküldését. Rengeteg információt megkaptam még az érkezés előtt és a teljes ott tartozkodást így meg tudtam tervezni. Az érkezés napján szombaton a tájékoztató után szeretnék átmenni elsősorban Blanesba. Lloretben gondolom át kell szállni vagy van közvetlen járat? Milyen időközönként mennek a helyi buszok? Vasárnap csúszda park. Hétfő,kedd és szerdán Barcelona egyénileg / a legfontosabb helyekre megvettem a belépőket /. És itt jön a következő kérdésem az idegenvezetőhöz. Melyiket javasolja a Fiesta Aventúra csütörtök vagy Port Aventúra pénteken? Egész napos program ahogy olvastam mikor indul a busz? És a válasz alapján Marineland az utolsó vagy utolsó előtti program. Rengeteg a fakultatív utak között a választási lehetőség és ilyenkor lehet látni mennyire kevés az egy hét. És dönteni kell melyik legyen az idén és melyik a legközelebbi vissza téréskor. Sajnos osztódni nem tudok így elmarad Andorra, Spanyol est.... stb. Kizárólag a láni valók, egy kis nosztalgia és a szórakozás miatt választottam Spanyolt. Strandolni nem különösebben mert haza érkezés után 10 nappal már Krétán leszek és ott pótolom be. Lehet sok kérdést tettem fel az elmúlt napokban elnézést érte, de a válaszok alapján sok információt és segítséget megkaptam ahhoz az ott tartozkodást maximálisan ki tudjam használni.
Grand Józsi Dátum: 2017-05-26 11:30:15
Gogola Tamás írta ekkor: 2017-05-24 19:36:10
Kedves József. Ha van ideje a fakultatívok alatt írni érdekelne változott e valami Somogyi Dóri oldalán feltüntetett tavalyi programokhoz képest? A félpanziós ellátás idejében nincs változás? Marineland kirándulásról is kérdeznék. A csúszda parkról kaptam infót Lloretból lehet eljutni. Marinelandba Blanesbol? Köszönettel. G.T. ...... U.I: Ha a fakultatív programokrol egyszerűbb tájékoztatást küldeni [email protected] a címem.
Kedves Tamás! Változás nincs. A reggeli reggel 08:.00-tól 10:00-ig tart, a vacsora 19:45-től 21:45-ig. A Marinelandba a busz minden nap 09:30-kor indul Tossából és 17:30-kor jön vissza. A csúszdaparkba Tossából a helyi járattal lehet átmenni Lloretbe és onnan az ingyen busszal tovább. A helyi járatra tőlem fog majd ingyen jegyet kapni. A megadott e-mail címre elküldöm Önnek a fak. programok rövíd leírását. Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2017-05-26 11:03:21
Veresné Ancsa írta ekkor: 2017-05-25 13:22:58
Üdvözlöm József ! Júniusban Lloret de mar Accapulco Hotelbe megyünk nyaralni.Igaz most nem Önökkel , egyénileg repülővel. Igy is lehet majd a fakultatív programokra jelentkezni kinn? Hol található esetleg majd az idegenvezető s a nevét elérhetőségét megadná ? Esetleg abban tud adni információt , lesznek kinn Grandos vendégek ? Ugy látom inkább Tossa a felkapott. Széf van a szállodában ? Ingyenes ? Válaszát köszönöm ! Veresné
Kedves Asszonyom! Én a tossai telepített idegenvezető vagyok, de megadom a lloreti kolleganőm nevét, telefonszámát, e-mail címét és forduljon hozzá bizalommal: Dvorszki Ilona, 00-34-609-711-776, e-mail: [email protected] Természetesen lesznek Grandos vendégek is ebben az időszakban. A hotelben van széf minden szobában, 20 euró/hét és 10 euró a kaució! Maradok tisztelettel! Imre J.