(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-06-03 13:15:02
Kameniczky Dóra írta ekkor: 2012-06-03 12:24:56
Kedves József! Láttam, hogy Barcelonában is létezik 'sightseeing' busz és ennek keretében megtekinthető többek között a La Sagrada Familia, Casa Batllo, Montjuic,Katalán zenepalota, Torre Agbar, Montserrat,...!Ha jól értelmeztem, napi 24 Euróért / ha nem változott az ára/ bármikor fel-és le szállhatok a városnéző buszról, valamint bármelyik busszal továbbutazhatok?!Ennyi látnivalót meg lehet 1 napon tekinteni, vagy érdemesebb a 2 napos jegyet vásárolni? Válaszát előre köszönöm!!
Kedves Dóra! Tossában most elég jó az idő, 30 fok van. De ha beírja a "google"-ba, hogy Tossa de mar időjárás előrejelzés, akkor mindig az aktuális időt mutatja. Ha ez tetszik, akkor van egy másik lehetőség, ahol 14 napra előre meglehet nézni az időjárást: www.zoover.hu/spanyolorszag/katalonia-costa-brava-es-costa-dorada/tossa-de-mar/idojaras Barcelonában létezik a "Barcelona Bus Turistic" városnéző busz, melynek három útvonala van és bármikor bármelyikre át lehet szállni. Az egynapos az 24 euró, a kétnapos 31. Ha túl sok mindent terveznek, akkor inkább a kétnaposat ajánlom. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kameniczky Dóra Dátum: 2012-06-03 12:24:56
Kedves József! Láttam, hogy Barcelonában is létezik 'sightseeing' busz és ennek keretében megtekinthető többek között a La Sagrada Familia, Casa Batllo, Montjuic,Katalán zenepalota, Torre Agbar, Montserrat,...!Ha jól értelmeztem, napi 24 Euróért / ha nem változott az ára/ bármikor fel-és le szállhatok a városnéző buszról, valamint bármelyik busszal továbbutazhatok?!Ennyi látnivalót meg lehet 1 napon tekinteni, vagy érdemesebb a 2 napos jegyet vásárolni? Válaszát előre köszönöm!!
Kameniczky Dóra Dátum: 2012-06-02 19:41:56
Kedves József! Még esetleg arra tudna nekem választ adni, milyen idő van most Tossán, mert a neten Barcelona időjárását látom csak és ott 24-29 között mozog a hőmérséklet? A hétvégém már indulunk ki!
Kovalcsik Anita Dátum: 2012-06-01 12:24:17
Grand Józsi írta ekkor: 2012-06-01 11:02:52
Kedves Anita! Természetesen nagyon szívesen segítek a bérlésben. Megadok egy weboldalcímet, ahol nyugodtan válogathat a kocsik közül és mindenre választ kap: www.olimpiarent.com Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kedves József! Köszönöm szépen a segítséget.
Grand Józsi Dátum: 2012-06-01 11:02:52
Kovalcsik Anita írta ekkor: 2012-05-31 11:18:20
Kedves József! Érdeklődnék, hogy a bérautó 70 eurós díjában van mindenre kiterjedő biztosítás is? Ha esetleg nincs, akkor az nagyjából még mennyibe kerül? Próbáltam rákeresni a helyi autókölcsönző cégre, de sajnos nem nagy sikerrel. Esetleg tudna egy linket küldeni, amelyen az autókölcsönző található? Ha szabadideje engedi, tudna segíteni a bérlésben is? Segítő válaszát előre is köszönöm.
Kedves Anita! Természetesen nagyon szívesen segítek a bérlésben. Megadok egy weboldalcímet, ahol nyugodtan válogathat a kocsik közül és mindenre választ kap: www.olimpiarent.com Maradok tisztelettel: Grandjózsi!