(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-04-13 13:10:43
stélich bea írta ekkor: 2012-04-12 20:45:58
Kedves Grandjózsi! Köszönöm a gyors válaszát! Sajnos én nem az Önök irodájánál foglaltam szállást, hanem már korábban egyénileg a Hotel Oasis Tossa-ba, csak később találtam meg Önöket! :-( .... igy nem tudom érvényes -e az ajánlata majd így is? Üdvözlettel: Bea
Kedves Bea! Csak nyugodtan írjon időben és segítek! Üdvözlettel: Grandjózsi!
stélich bea Dátum: 2012-04-12 20:45:58
Kedves Grandjózsi! Köszönöm a gyors válaszát! Sajnos én nem az Önök irodájánál foglaltam szállást, hanem már korábban egyénileg a Hotel Oasis Tossa-ba, csak később találtam meg Önöket! :-( .... igy nem tudom érvényes -e az ajánlata majd így is? Üdvözlettel: Bea
Grand Józsi Dátum: 2012-04-12 11:20:38
stélich bea írta ekkor: 2012-04-10 09:10:31
Kedves Grandjózsi! Szeptember 16-án 18 órakor érkezünk Barcelonába, utána kellene eljutnunk Tossa de Marba.Végig olvasva a magyar illetve külföldi fórumokat, eddig igazán megfelelő lehetőséget nem találtam, illetve az Ön "door to door" ajánlata tűnne e legmegfelelőbbnek.Le tudná irni pár szóban, hogyan működik, a repülötértől a szállodáig fuvaroznak, és kb. mennyiibe kerül? Válaszát előre is köszönöm, szép napot kívánok! Bea
Kedves Bea! A "door to door" buszjárat a repülőtéren várja az utasokat egy megadott időpontban és helyen, ami Tossa de Mar-ig szállítja Önöket egészen az autóbusz pályaudvarig, ahonnan a szállás már csak 50 méterre van. Persze előfordulhat, hogy több helyen is megáll a busz, amíg Tossába érnek, de még így is ez tűnik a legoptimálisabb megoldásnak. Az ára 20 euró/fő, de még mindig olcsóbb, mint a taxi, mert az Tossáig kb. 150 euró. Arra kérem Önöket, hogy érkezésük előtt írjanak nekem újra itt a fórumon, hogy időben le tudjam foglalni Önöknek a járatot és megbeszéljük a részleteket! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
stélich bea Dátum: 2012-04-10 09:10:31
Kedves Grandjózsi! Szeptember 16-án 18 órakor érkezünk Barcelonába, utána kellene eljutnunk Tossa de Marba.Végig olvasva a magyar illetve külföldi fórumokat, eddig igazán megfelelő lehetőséget nem találtam, illetve az Ön "door to door" ajánlata tűnne e legmegfelelőbbnek.Le tudná irni pár szóban, hogyan működik, a repülötértől a szállodáig fuvaroznak, és kb. mennyiibe kerül? Válaszát előre is köszönöm, szép napot kívánok! Bea
Grand Józsi Dátum: 2012-04-02 08:29:03
Kedves Anikó! Amikor a Montserrat-Barcelona kirándulásra megyünk, akkor lehet látni a távolból a Forma-1-es helyszint, de lehetőségünk nincs megtekinteni közelebbről. Maradok tisztelettel! Grandjózsi!