Kedves Józsi. Június 10-18 között leszek a Sol2-be. Megvásároltam a félpanziót. Barcelonát 2 napra egyénileg tervezem mert megvásároltam Camp Nou, Sagrada Familia, Güell park és egyenlőre a Casa Batlo-ba a belépőket. Illetve Barcelonába a Hop buszra a jegyet. Tisztában vagyok a helyi busz közlekedéssel, állomásokkal és a menetrenddel is térkép illetve GPS-el felszerelkezve. De egy dolgot nem tudok. Mettől meddig lehet a reggelire illetve a vacsorára menni vissza érjek illetve elindulás miatt kérdem. A legelső napon hajnalba megyek igy kihagyom a reggelit de vacsorára vissza szeretnék érni ezért szeretnék infot kapni mettől meddig van a félpanzió.
Kerek 20 éve voltam már Spanyolban Blanesban és akkor voltam fakultatívon Barcelonában de most kizárolag azért szeretnék elmenni a legfontosabb látnivalokat belülről megtekintsem. Természetesen a fakultatív utakat is ki szeretném használni /Waterworld, Flamenco est, és ha össze tudom kötni akkor Montserrat vagy Andorra. De Barcelonát most egyénileg szeretném. Tudsz infót adni?
Kedves Tamás!
Nekünk a félpanzió és a csak vacsora a Hotel Tossamar-ban van. Tavaly a reggeli 8-tól 10-ig volt és a vacsora is. Ha idén lesz eltérés, arról még nem tudok, mert én is május 20-án érkezem. De ha másnap nem tud reggelizni vagy vacsorázni, akkor van lehetőség előző este 19:00 óráig másnapra hidegcsomagot kérni. Persze ez nem pótolja sem a reggelit sem a vacsorát, hisz a helyszínen mindkettő svédasztalos! maradok tisztelettel: Imre J.