(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2017-04-28 17:10:24
Szemján József írta ekkor: 2017-04-28 13:36:43
Kedves József! Augusztus utolsó két hetében szeretnénk menni. Szeretnénk érdeklődni, hogy akkor a tenger víz tapasztalati szerint hány fok körül lehet? Apartmanba szeretnénk menni, de úgy látjuk nincs klíma. Sol apartman esetén ha nincs klíma, Mivel láttuk eléggé körbe van határolva aszfaltos területekkel mennyire elviselhető esténként a meleg? Vagy aki alváskor nem nagyon tudja tűrni a meleget az készüljön fel erre? Kerékpár bérlésről érdeklődnénk még van e lehetőség? Válaszait és segítségét előre megköszönjük!
Kedves József! Agusztusban a tenger 24-25 fokos. Sajnos mivel hirtelen mélyül, nem tud jobban felmelegedni! Igen! A SOL apartmanházban nincs klíma, de a tulajdonos néhány éve szerelt fel nagyteljesítményű ventillátorokat és ez kellemessé teszi a szoba hőmérsékletét még nagy melegben is. De éjszakára az erkély ajtó is kinyitható! Természetesen kerékpárt is lehet bérelni Tossában, de sokkal drágább pl. mint Görögországban! Egy napra kb. 50 euró. Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2017-04-28 16:56:17
Gogola Tamás írta ekkor: 2017-04-26 09:56:18
Kedves Józsi. Június 10-18 között leszek a Sol2-be. Megvásároltam a félpanziót. Barcelonát 2 napra egyénileg tervezem mert megvásároltam Camp Nou, Sagrada Familia, Güell park és egyenlőre a Casa Batlo-ba a belépőket. Illetve Barcelonába a Hop buszra a jegyet. Tisztában vagyok a helyi busz közlekedéssel, állomásokkal és a menetrenddel is térkép illetve GPS-el felszerelkezve. De egy dolgot nem tudok. Mettől meddig lehet a reggelire illetve a vacsorára menni vissza érjek illetve elindulás miatt kérdem. A legelső napon hajnalba megyek igy kihagyom a reggelit de vacsorára vissza szeretnék érni ezért szeretnék infot kapni mettől meddig van a félpanzió. Kerek 20 éve voltam már Spanyolban Blanesban és akkor voltam fakultatívon Barcelonában de most kizárolag azért szeretnék elmenni a legfontosabb látnivalokat belülről megtekintsem. Természetesen a fakultatív utakat is ki szeretném használni /Waterworld, Flamenco est, és ha össze tudom kötni akkor Montserrat vagy Andorra. De Barcelonát most egyénileg szeretném. Tudsz infót adni?
Kedves Tamás! Nekünk a félpanzió és a csak vacsora a Hotel Tossamar-ban van. Tavaly a reggeli 8-tól 10-ig volt és a vacsora is. Ha idén lesz eltérés, arról még nem tudok, mert én is május 20-án érkezem. De ha másnap nem tud reggelizni vagy vacsorázni, akkor van lehetőség előző este 19:00 óráig másnapra hidegcsomagot kérni. Persze ez nem pótolja sem a reggelit sem a vacsorát, hisz a helyszínen mindkettő svédasztalos! maradok tisztelettel: Imre J.
Szemján József Dátum: 2017-04-28 13:36:43
Kedves József! Augusztus utolsó két hetében szeretnénk menni. Szeretnénk érdeklődni, hogy akkor a tenger víz tapasztalati szerint hány fok körül lehet? Apartmanba szeretnénk menni, de úgy látjuk nincs klíma. Sol apartman esetén ha nincs klíma, Mivel láttuk eléggé körbe van határolva aszfaltos területekkel mennyire elviselhető esténként a meleg? Vagy aki alváskor nem nagyon tudja tűrni a meleget az készüljön fel erre? Kerékpár bérlésről érdeklődnénk még van e lehetőség? Válaszait és segítségét előre megköszönjük!
Gogola Tamás Dátum: 2017-04-26 09:56:18
Kedves Józsi. Június 10-18 között leszek a Sol2-be. Megvásároltam a félpanziót. Barcelonát 2 napra egyénileg tervezem mert megvásároltam Camp Nou, Sagrada Familia, Güell park és egyenlőre a Casa Batlo-ba a belépőket. Illetve Barcelonába a Hop buszra a jegyet. Tisztában vagyok a helyi busz közlekedéssel, állomásokkal és a menetrenddel is térkép illetve GPS-el felszerelkezve. De egy dolgot nem tudok. Mettől meddig lehet a reggelire illetve a vacsorára menni vissza érjek illetve elindulás miatt kérdem. A legelső napon hajnalba megyek igy kihagyom a reggelit de vacsorára vissza szeretnék érni ezért szeretnék infot kapni mettől meddig van a félpanzió. Kerek 20 éve voltam már Spanyolban Blanesban és akkor voltam fakultatívon Barcelonában de most kizárolag azért szeretnék elmenni a legfontosabb látnivalokat belülről megtekintsem. Természetesen a fakultatív utakat is ki szeretném használni /Waterworld, Flamenco est, és ha össze tudom kötni akkor Montserrat vagy Andorra. De Barcelonát most egyénileg szeretném. Tudsz infót adni?
Grand Józsi Dátum: 2017-04-11 13:00:50
Nagy Emese írta ekkor: 2017-04-09 18:32:23
Az lenne a kérdésem mivel gyerekkel mennék julius 22-től a Port Aventura fakultativ szokott-e indulni illetve milyen ilyenkor a víz és kb hány méter után mélyül ??
Kedves Emese! Természetesen Port Aventura már van ebben az időpontban! A tenger július közepén 22-23 fokos, de hirtelen mélyül. Persze a vár mögött van olyan öböl, ahol sekélyebb a víz. Maradok tisztelettel: Imre J.