(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Gellén András Dátum: 2017-05-11 10:03:40
Józsi bácsi! Tavaly mikor ment az első közvetlen busz Tossából Barcelona reptérre? A 9.25-ös wizzairt kellene elérni...
Hudvágner Zita Dátum: 2017-05-07 21:23:21
Grand Józsi írta ekkor: 2017-05-06 14:13:54
Kedves Zita! Azt kell mondanom, hogy sok mindennel nem egészül ki a program, de több idő jut mindenre. A nagy különbség az, hogy délelőtt ha megérkeznek Montserratba, akkor nem busszal, hanem fogaskerekűvel mennek fel az apátságig a hegy lábától, ami csodálatos élmény!Lefelé már viszont busszal fognak jönni! Maradok tisztelettel: Imre J.
Köszönöm szépen! így könnyebb a választás. :)
Grand Józsi Dátum: 2017-05-06 14:13:54
Hudvágner Zita írta ekkor: 2017-05-04 21:24:42
Kedves József! A Montserrat-ba szervezett fakultatív (egész napos, illetve Barcelonával összekötött) programokkal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Arra lennék kíváncsi, hogy az egész napos kirándulás esetén - ahol értelemszerűen több idő jut a nézelődésre - kiegészül-e a program olyan látnivalókkal is, amelyet a félnapos program nem tartalmaz? Válaszát előre is köszönöm! H.Zita
Kedves Zita! Azt kell mondanom, hogy sok mindennel nem egészül ki a program, de több idő jut mindenre. A nagy különbség az, hogy délelőtt ha megérkeznek Montserratba, akkor nem busszal, hanem fogaskerekűvel mennek fel az apátságig a hegy lábától, ami csodálatos élmény!Lefelé már viszont busszal fognak jönni! Maradok tisztelettel: Imre J.
Hudvágner Zita Dátum: 2017-05-04 21:24:42
Kedves József! A Montserrat-ba szervezett fakultatív (egész napos, illetve Barcelonával összekötött) programokkal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Arra lennék kíváncsi, hogy az egész napos kirándulás esetén - ahol értelemszerűen több idő jut a nézelődésre - kiegészül-e a program olyan látnivalókkal is, amelyet a félnapos program nem tartalmaz? Válaszát előre is köszönöm! H.Zita
Gogola Tamás Dátum: 2017-04-28 22:18:25
Grand Józsi írta ekkor: 2017-04-28 16:56:17
Kedves Tamás! Nekünk a félpanzió és a csak vacsora a Hotel Tossamar-ban van. Tavaly a reggeli 8-tól 10-ig volt és a vacsora is. Ha idén lesz eltérés, arról még nem tudok, mert én is május 20-án érkezem. De ha másnap nem tud reggelizni vagy vacsorázni, akkor van lehetőség előző este 19:00 óráig másnapra hidegcsomagot kérni. Persze ez nem pótolja sem a reggelit sem a vacsorát, hisz a helyszínen mindkettő svédasztalos! maradok tisztelettel: Imre J.
Kedves József. Köszönöm a gyors választ. Nem is gondoltam a reggeli csomagolásra. :) Bár mintha Dóra írta volna. Lehet mindkét napra a reggelit csomagoltatni fogom mert ha a másik napon is megvárom a reggelit 10 óránál előbb nem érek Barcelonába. És nagyon sok a látnivaló amit két nap alatt szeretnék megnézni. Tudom nem pótolja a svédasztalos reggelit de ha csomagolással megoldják a két napot bármilyen formába nekem elég. Főleg a vacsora időpontja volt az elsődleges megtudjam, mikorra tervezzem a vissza érkezést.... Világos csak akkor tud pontosat írni ha ott lesz de kaptam egy elmúlt évek tapasztalatából időpontot ami alapján tervezhetek. Köszönöm. G.T