Szia Józsi!
Érdeklődnék,hogy mi egyénileg autóval érkezünk és a parkolás megoldható a szállás előtt vagy ezért külön kell fizetni?
A másik kérdésem pedig,hogy ágyneműt és huzatot kell-e vinnünk?A szállásunk a Sol2-ben lesz.Augusztus 28-án érkezünk és a szállást meddig kell elfoglalni.Itt a fórumon láttam,hogy többen is mennének kirándulni a környéken.Mi autóval leszünk és van két szabad helyünk ha valakit érdekel.Andorába mindenképpen elmegyünk.
Köszönöm,
Zsóka
Kedves Zsóka!
Elnézést kérek, hogy késlekedtem a válaszadással. Kérdésére a következőt tudom válaszolni: az appartmanház előtt van lehetőség parkolni, de a probléma az, hogy mindig foglalt, főleg ilyenkor főszezonban. Ha szerencséjük van, akkor sikerül üres helyet találni, de ez nem mindig sikerül. A fehér zóna az, amely nem fizetős, de a kék zónában sajnos fizetni kell vagy utolsó megoldásként marad a parkoló, ami tőlünk egy 50 méterre van és napi 7 euróba kerül. Ágyneműt és törölközőt az appartmanház biztosít. A szállást bármikor elfoglalhatják, hiszen én is és a tulajdonos is itt vagyunk. Bármilyen más kérdésére szívesen válaszolok. Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!