(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Baross Oliver Dátum: 2010-08-15 21:11:12
Szia Józsi! Tavaly voltam Tossán (ORFK csapat) és nagyon tetszett! Mennék idén is, csak lenne pár kérdésem, de nem találom sehol a skype elérhetőséget! Leírnád, vagy elmondanád hl találom?űÜdv. Oliver
Grand Józsi Dátum: 2010-08-15 09:49:20
Molnár Andrea írta ekkor: 2010-08-12 07:38:10
Szia Józsi! Azon a tengerparti szakaszon is vannak medúzák és elő szoktak fordulni csípések? Tudunk erre vinni valamit magunkkal? Most olvastam, hogy 700 embert "kaptak el" Costa Blanca 3 strandján a medúzarajok. Köszi: Andi
Kedves Andrea! Sajnos azt kell mondanom, hogy itt a Costa Bráván is előfordúlnak medúzarajzások, főleg augusztusban, de eddig még egy vendéget sem "kaptak el". Általában a medúzacsípés nem olyan veszélyes, egy-két nap és elmúlik. Védekezni ellene nem nagyon lehet. Ha netalán allergiás a csípésre, akkor van baj, de ebben az esetben orvoshoz megyünk. Kérem, hogy a medúzák ne vegyék el a kedvét az utazástól. Minden jót! Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2010-08-15 09:45:24
Szabó Zsóka írta ekkor: 2010-08-10 20:34:31
Szia Józsi! Érdeklődnék,hogy mi egyénileg autóval érkezünk és a parkolás megoldható a szállás előtt vagy ezért külön kell fizetni? A másik kérdésem pedig,hogy ágyneműt és huzatot kell-e vinnünk?A szállásunk a Sol2-ben lesz.Augusztus 28-án érkezünk és a szállást meddig kell elfoglalni.Itt a fórumon láttam,hogy többen is mennének kirándulni a környéken.Mi autóval leszünk és van két szabad helyünk ha valakit érdekel.Andorába mindenképpen elmegyünk. Köszönöm, Zsóka
Kedves Zsóka! Elnézést kérek, hogy késlekedtem a válaszadással. Kérdésére a következőt tudom válaszolni: az appartmanház előtt van lehetőség parkolni, de a probléma az, hogy mindig foglalt, főleg ilyenkor főszezonban. Ha szerencséjük van, akkor sikerül üres helyet találni, de ez nem mindig sikerül. A fehér zóna az, amely nem fizetős, de a kék zónában sajnos fizetni kell vagy utolsó megoldásként marad a parkoló, ami tőlünk egy 50 méterre van és napi 7 euróba kerül. Ágyneműt és törölközőt az appartmanház biztosít. A szállást bármikor elfoglalhatják, hiszen én is és a tulajdonos is itt vagyunk. Bármilyen más kérdésére szívesen válaszolok. Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kovács Sándor Dátum: 2010-08-13 09:38:04
Nem tudom, hogy az oldal jóslatai mennyire pontosak, de itt két hét tossa de mar-i időjárást jeleznek előre: http://www.zoover.com/spain/catalonia-costa-brava-and-costa-dorado/tossa-de-mar/weather
Kunkli-Nagy Anita Dátum: 2010-08-12 16:26:24
Kedves Józsi!Érdeklődni szeretnék milyen most az időjárás Tossa-ba,hajnalba indulunk,már nagyon várjuk :):)