Kedves Grand Józsi! Apukám és párja (Flösser István és Nagy Istvánné, Erzsi) tavaly pihentek Tossán a SOL 2-es apartmanházban. Nagyon jól érezték magukat, nagy szeretettel beszéltek Önről. Mi az idén a férjemmel szeptember 17-én indulunk Tossára Budapestről. A 201-esben fogunk lakni. A fórumos levelekből sok mindent megtudtunk. Program szervezéssel kapcsolatban lenné még kérdésünk.
1.) Az üvegfenekű hajó program délután hány órakor indul,
2.) Egyénileg szeretnénk átmenni Blanesba. Mennyibe kerül és hogy van a menetrend?
3.) Szintén egyénileg szeretnénk Barcelona-t megnézni, mert sok évvel ezelőtt már Lloret de Mar-ból résztvettünk a Montserrat-tal összekötött programon. Itt is az a kérdésünk, hogy mikor megy busz Barcelona-ba kb. reggel 7 - 8 óra körül, vagy egyáltalán. Az esti hazautazással kapcsolatban szintén a busz indulása a kérdés a lehető legkésőbb, mert szeretnénk látni a szökőkutakat. A buszjegy árát is szeretnénk tudni, ha lehet. Illetve az a kérdésem, hogy a fakultatív programmal a szökőkutaknál lévő busszal haza lehetne-e jönni, és ha igen, akkor az mennyibe kerülne.
4.) Ha nem jön össze a program Andorra-ba, akkor szintén egyénileg szeretnénk meglátogatni Girona-t. Itt is az utazási időpontokra lennénk kíváncsiak és az árra.
Válaszát előre is köszönjük: Vilmányi Erika és Sándor
Kedves Erika!
A kérdéseire a következőt tudom válaszolni:
1. Szeptemberben már lehet, hogy óránként fog indulni a Fondo Cristal, de az első 10 órakor indul.
Minden menetrend augusztus 31-én változik, tehát erről még most semmit nem tudok mondani. A buszjegy ára Tossa és Barcelóna között oda-vissza kb. 22 euró. Biztos, hogy nem lehet hazajönni a fakultatívos busszal, mert mindig feltöltik a buszokat. Gironába is változik a menetrend augusztus 31-én, így erről sem tudok most semmit mondani. A jegy kb. oda-vissza 14 euró. Ha kérhetem, írjon nekem augusztus 31. után is egy levelet és akkor már többet tudok! Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!