(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

palatinus beatrix Dátum: 2010-08-27 11:48:45
Kedves Józsi! Az irodában ajánlották, hogy Ön tud segíteni. Egyénileg utazunk Costa Dorada-ra, és szeretnénk bikaviadalra elmenni. (ezért megyünk. :)) Tudok esetleg előre foglalni jegyet vagy kint fel tudom venni Önnel a kapcsolatot és vásárolni jegyet a rendezvényre? Szeptember 2-án érkezünk és szeptember 9-én utazunk haza. Remélem lesz akkor bikaviadal.. Előre is köszönöm, Beatrix
Koseczkiné Fekete Lola Dátum: 2010-08-26 21:27:56
Szia José! Üdvözletünk Miskolcról, szerencsésen megérkeztünk. Nagyon köszönünk mindent, nem felejtjük el ezt a hetet! Később bővebben, addig is várjuk a februárt. Lola és István
Grand Józsi Dátum: 2010-08-19 18:24:40
Vilmányi Erika írta ekkor: 2010-08-18 14:43:13
Kedves Grand Józsi! Apukám és párja (Flösser István és Nagy Istvánné, Erzsi) tavaly pihentek Tossán a SOL 2-es apartmanházban. Nagyon jól érezték magukat, nagy szeretettel beszéltek Önről. Mi az idén a férjemmel szeptember 17-én indulunk Tossára Budapestről. A 201-esben fogunk lakni. A fórumos levelekből sok mindent megtudtunk. Program szervezéssel kapcsolatban lenné még kérdésünk. 1.) Az üvegfenekű hajó program délután hány órakor indul, 2.) Egyénileg szeretnénk átmenni Blanesba. Mennyibe kerül és hogy van a menetrend? 3.) Szintén egyénileg szeretnénk Barcelona-t megnézni, mert sok évvel ezelőtt már Lloret de Mar-ból résztvettünk a Montserrat-tal összekötött programon. Itt is az a kérdésünk, hogy mikor megy busz Barcelona-ba kb. reggel 7 - 8 óra körül, vagy egyáltalán. Az esti hazautazással kapcsolatban szintén a busz indulása a kérdés a lehető legkésőbb, mert szeretnénk látni a szökőkutakat. A buszjegy árát is szeretnénk tudni, ha lehet. Illetve az a kérdésem, hogy a fakultatív programmal a szökőkutaknál lévő busszal haza lehetne-e jönni, és ha igen, akkor az mennyibe kerülne. 4.) Ha nem jön össze a program Andorra-ba, akkor szintén egyénileg szeretnénk meglátogatni Girona-t. Itt is az utazási időpontokra lennénk kíváncsiak és az árra. Válaszát előre is köszönjük: Vilmányi Erika és Sándor
Kedves Erika! A kérdéseire a következőt tudom válaszolni: 1. Szeptemberben már lehet, hogy óránként fog indulni a Fondo Cristal, de az első 10 órakor indul. Minden menetrend augusztus 31-én változik, tehát erről még most semmit nem tudok mondani. A buszjegy ára Tossa és Barcelóna között oda-vissza kb. 22 euró. Biztos, hogy nem lehet hazajönni a fakultatívos busszal, mert mindig feltöltik a buszokat. Gironába is változik a menetrend augusztus 31-én, így erről sem tudok most semmit mondani. A jegy kb. oda-vissza 14 euró. Ha kérhetem, írjon nekem augusztus 31. után is egy levelet és akkor már többet tudok! Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Vilmányi Erika Dátum: 2010-08-18 14:43:13
Kedves Grand Józsi! Apukám és párja (Flösser István és Nagy Istvánné, Erzsi) tavaly pihentek Tossán a SOL 2-es apartmanházban. Nagyon jól érezték magukat, nagy szeretettel beszéltek Önről. Mi az idén a férjemmel szeptember 17-én indulunk Tossára Budapestről. A 201-esben fogunk lakni. A fórumos levelekből sok mindent megtudtunk. Program szervezéssel kapcsolatban lenné még kérdésünk. 1.) Az üvegfenekű hajó program délután hány órakor indul, 2.) Egyénileg szeretnénk átmenni Blanesba. Mennyibe kerül és hogy van a menetrend? 3.) Szintén egyénileg szeretnénk Barcelona-t megnézni, mert sok évvel ezelőtt már Lloret de Mar-ból résztvettünk a Montserrat-tal összekötött programon. Itt is az a kérdésünk, hogy mikor megy busz Barcelona-ba kb. reggel 7 - 8 óra körül, vagy egyáltalán. Az esti hazautazással kapcsolatban szintén a busz indulása a kérdés a lehető legkésőbb, mert szeretnénk látni a szökőkutakat. A buszjegy árát is szeretnénk tudni, ha lehet. Illetve az a kérdésem, hogy a fakultatív programmal a szökőkutaknál lévő busszal haza lehetne-e jönni, és ha igen, akkor az mennyibe kerülne. 4.) Ha nem jön össze a program Andorra-ba, akkor szintén egyénileg szeretnénk meglátogatni Girona-t. Itt is az utazási időpontokra lennénk kíváncsiak és az árra. Válaszát előre is köszönjük: Vilmányi Erika és Sándor
Grand Józsi Dátum: 2010-08-16 19:27:54
Baross Oliver írta ekkor: 2010-08-15 21:11:12
Szia Józsi! Tavaly voltam Tossán (ORFK csapat) és nagyon tetszett! Mennék idén is, csak lenne pár kérdésem, de nem találom sehol a skype elérhetőséget! Leírnád, vagy elmondanád hl találom?űÜdv. Oliver
Kedves Olivér! A skype elérhetőségem: tossa.grand Minden jót! Üdvözlettel: Imre J.