Kedves Józsi! Már érdeklődtem korábban azzal a kérdéssel kapcoslatban, hogy el szeretnénk augusztus első hetében utazni Madridba Tossa de Mar-ból, és Te melyik utazási formát ajánlanád. Említetted h majd utánanézel a buszoknak is mert a vonat szerinted drága. Sikerült utánanézni, és ha igen kb milyen árban vannak a busz/vonatjegyek? Előre is köszi. Tamás
Kedves Tamás!
Akkor meg is néztem a lehetőségeket, de bevallom őszintén, hogy elfelejtettem. Vagyis úgy emlékszem, hogy a vonatokhoz adtam címet, csak a buszok maradtak le. Én most is azt mondom, hogy a busz olcsóbb, mint a vonat. Ha megnézitek a www.renfe.es oldalt, akkor ott a vonatokról minden kiderül. Ha bejön ez az oldal, akkor rá kell klikkelni az"horarios y precios"-ra, aztán pedig be kell az állomás neveket: Origen: Barcelona Destino: Madrid, valamint az időpontot, hogy mikor, melyik nap akartok menni. Ki dob az adott napra egy csomó lehetőséget, ti válasszatok belőle. Ki fog derülni, hogy a vonatjegy egy irányba, egy főre kb. 115 euró. Ettől van olcsóbb is, de drágább is. A busznál menjetek fel a www.barcelonanord.com oldalra és ott is keresgessetek. Ott azt írja, hogy oda-vissza 51,05 euró a buszjegy ára. Remélem sikerül választani! Ha nem, akkor írjatok újra! Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!