(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Martincsek Szabolcsné Dátum: 2010-07-26 07:41:47
Kedves Józsi ! A Mare Nostrumról olyan jókat olvastunk, úgyhogy ott szeretnénk megszállni. A kérdésem az, hogy van-e különbség (kilátás, elhelyezkedés, vagy bármi) a lehetséges 1. vagy 2. szoba között, illetve Te melyiket ajánlod? Üdvözlettel: Éva
Bogdányi-Major Dátum: 2010-07-25 00:31:29
Érdeklődnék tisztelettel: Sol 1-2-ben milyen a konyhák felszereltsége, illetve a közelben van-e piac,vagy hasonló, élelmiszert árusító üzlet?
Grand Józsi Dátum: 2010-07-15 20:35:16
Lisovszki Janos írta ekkor: 2010-07-11 19:03:35
Kedves Jozsi! Auguszt elso hetere foglaltunk szallast, tehat ismet talalkozunk. Igaz most csak egy hetre a Sol 1 be. Irtam neked E-mailt, de nem vagyok benne biztos hogy meg is kaptad. Remelem iden is minden annyira jo lesz mint tavaly. Udv Moni es Jani
Szia Jancsi! Nem kaptam meg az e-mail-t, de örülök, hogy jöttök. Várlak benneteket és remélem, hogy az idén is olyan jól fogjátok magatokat érezni, mint tavaly. Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2010-07-15 20:32:40
Gáthi Tamás írta ekkor: 2010-07-14 16:06:53
Kedves Józsi! Már érdeklődtem korábban azzal a kérdéssel kapcoslatban, hogy el szeretnénk augusztus első hetében utazni Madridba Tossa de Mar-ból, és Te melyik utazási formát ajánlanád. Említetted h majd utánanézel a buszoknak is mert a vonat szerinted drága. Sikerült utánanézni, és ha igen kb milyen árban vannak a busz/vonatjegyek? Előre is köszi. Tamás
Kedves Tamás! Akkor meg is néztem a lehetőségeket, de bevallom őszintén, hogy elfelejtettem. Vagyis úgy emlékszem, hogy a vonatokhoz adtam címet, csak a buszok maradtak le. Én most is azt mondom, hogy a busz olcsóbb, mint a vonat. Ha megnézitek a www.renfe.es oldalt, akkor ott a vonatokról minden kiderül. Ha bejön ez az oldal, akkor rá kell klikkelni az"horarios y precios"-ra, aztán pedig be kell az állomás neveket: Origen: Barcelona Destino: Madrid, valamint az időpontot, hogy mikor, melyik nap akartok menni. Ki dob az adott napra egy csomó lehetőséget, ti válasszatok belőle. Ki fog derülni, hogy a vonatjegy egy irányba, egy főre kb. 115 euró. Ettől van olcsóbb is, de drágább is. A busznál menjetek fel a www.barcelonanord.com oldalra és ott is keresgessetek. Ott azt írja, hogy oda-vissza 51,05 euró a buszjegy ára. Remélem sikerül választani! Ha nem, akkor írjatok újra! Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Gáthi Tamás Dátum: 2010-07-14 16:06:53
Kedves Józsi! Már érdeklődtem korábban azzal a kérdéssel kapcoslatban, hogy el szeretnénk augusztus első hetében utazni Madridba Tossa de Mar-ból, és Te melyik utazási formát ajánlanád. Említetted h majd utánanézel a buszoknak is mert a vonat szerinted drága. Sikerült utánanézni, és ha igen kb milyen árban vannak a busz/vonatjegyek? Előre is köszi. Tamás