(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Lisovszki Janos Dátum: 2010-07-11 19:03:35
Kedves Jozsi! Auguszt elso hetere foglaltunk szallast, tehat ismet talalkozunk. Igaz most csak egy hetre a Sol 1 be. Irtam neked E-mailt, de nem vagyok benne biztos hogy meg is kaptad. Remelem iden is minden annyira jo lesz mint tavaly. Udv Moni es Jani
Grand Józsi Dátum: 2010-06-23 13:51:55
Kócs Katalin írta ekkor: 2010-06-23 12:24:16
Kedves Józsi! 2010. június 25-én megyünk Tossába. Szeretnénk megtudni, hogy most milyen az idő kint. Néztem az előrejelzést és csak reménykedni tudunk, hogy az idő megfelelő lesz a jövő héten. Számítsunk esőre? Azt szeretnénk még megtudni, hogy rossz idő esetén a hajókirándulások elmaradhatnak e? Előre is köszönjük válaszodat. Kata és Karcsi
Kedves Katalin! Önnek is azt tudom írni, mint az előző kedves leendő vendégnek: az időjáráselőrejelzést 8 napra előre meg lehet nézni a www.meteo.cat oldalon. Perpillanat nagyon jó az idő, süt a nap és nem várható eső. Este viszont hűvös van. Ha a vendég vállalja a kirándulást, akkor esőben is megtartjuk. Remélem tudtam segíteni! Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2010-06-23 13:46:55
lali írta ekkor: 2010-06-23 08:55:01
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy busszal vagy vonattal érné meg eljutni Barcelónába, ha ott önállóan várost szeretnénk nézni? Vagy esetleg a bikaviadalos busszal mehetnénk e úgy, hogy a bikaviadalt helytt addig várost nézzünk? Barcelónában érdemes e igénybe vennünk a Barcelona Bus Turístic szolgáltatását (városnéző busz)? Milyen most ott az idő, mit jósolnak jövőhétre? Kora estére mennyire van hűvös(farmer kell-e)? Köszönettel...
Kedves la-la-la! Innen Tossából nincs vonat Barcelonába, csak busszal tud bejutni, melynek menetideje 1 óra 20 perc és 10.60-ba kerül, értelemszerűen 21.20 oda-vissza. Lehet, hogy a bikaviadalos busszal is be lehetne menni, de ezt meg kell beszélnem a spanyolokkal. A városnéző busz nagyon hasznos, három vonalon közlekedik és bármikor, bármelyikre át lehet szállni a nap folyamán. A bérlet ára 1 napra 22 euró. Ha követni szeretné az időjárás alakulását, akkor javaslom, hogy látogassan el a www.meteo.cat honlapra és ott 8 napra előre megnézheti az időjárást Tossában. Egyébként jó idő van, süt nap. Éjszaka viszont lehüll a levegő, így mindenképpen hozzon magával hosszú nadrágot! Jó utat!Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kócs Katalin Dátum: 2010-06-23 12:24:16
Kedves Józsi! 2010. június 25-én megyünk Tossába. Szeretnénk megtudni, hogy most milyen az idő kint. Néztem az előrejelzést és csak reménykedni tudunk, hogy az idő megfelelő lesz a jövő héten. Számítsunk esőre? Azt szeretnénk még megtudni, hogy rossz idő esetén a hajókirándulások elmaradhatnak e? Előre is köszönjük válaszodat. Kata és Karcsi
lali Dátum: 2010-06-23 08:55:01
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy busszal vagy vonattal érné meg eljutni Barcelónába, ha ott önállóan várost szeretnénk nézni? Vagy esetleg a bikaviadalos busszal mehetnénk e úgy, hogy a bikaviadalt helytt addig várost nézzünk? Barcelónában érdemes e igénybe vennünk a Barcelona Bus Turístic szolgáltatását (városnéző busz)? Milyen most ott az idő, mit jósolnak jövőhétre? Kora estére mennyire van hűvös(farmer kell-e)? Köszönettel...