(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Fazekas Eszter Dátum: 2016-10-03 15:42:51
Kedves Józsi, 2013-ban és 2014-ben is 2 szuper hetet töltöttünk a párommal Tossa de Mar-on. Jövő szeptemberben is oda szeretnénk menni, de sajnos most nyáron kiderült, hogy allergiás vagyok a medúza csípésére. Az előző években Tossán nem voltak medúzák, érdeklődöm, hogy most sincsenek? Tudom, a jövő szeptember messze van, de kÍváncsi vagyok, idén mi volt a helyzet ezzel kapcsolatosan. Köszönettel és üdvözlettel, Fazekas Eszter
singliutas Dátum: 2016-09-27 16:06:38
Grand Józsi írta ekkor: 2016-09-25 10:48:54
Kedves Mara! Éjszaka és reggel hűvös van, de napközben azért 25-27 fokra felmelegszik a levegő. Tegnap délben esett az eső, de kb. csak egy félóráig. Itt a helyi időjárás előrejelzés október első hetére is hasonló időt jósol. Belinkelek Önnek egy oldalt, ahol megtudja nézni egy-két napra előre itt Tossában az időjárást illetve a tenger hőmérsékletét. Ma pl. 24 fokos a tenger! http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/playas/gran-de-tossa-1720207 Maradok tisztelettel: Imre J.
köszönjük grand józsi!
Grand Józsi Dátum: 2016-09-25 10:48:54
singliutas írta ekkor: 2016-09-24 18:52:06
Kedves Józsi! idöjárás jelentést kérünk tossa de mar-ról tenger hány fokos kb,és a levegö ? és ha esik 01-én mennék ,akkor nagyon lehül? naz elörejelzés szerint 1-8 -ig legalább 3 esös napot ir..
Kedves Mara! Éjszaka és reggel hűvös van, de napközben azért 25-27 fokra felmelegszik a levegő. Tegnap délben esett az eső, de kb. csak egy félóráig. Itt a helyi időjárás előrejelzés október első hetére is hasonló időt jósol. Belinkelek Önnek egy oldalt, ahol megtudja nézni egy-két napra előre itt Tossában az időjárást illetve a tenger hőmérsékletét. Ma pl. 24 fokos a tenger! http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/playas/gran-de-tossa-1720207 Maradok tisztelettel: Imre J.
singliutas Dátum: 2016-09-24 18:52:06
Kedves Józsi! idöjárás jelentést kérünk tossa de mar-ról tenger hány fokos kb,és a levegö ? és ha esik 01-én mennék ,akkor nagyon lehül? naz elörejelzés szerint 1-8 -ig legalább 3 esös napot ir..
Grand Józsi Dátum: 2016-09-07 14:16:28
Nagy Mária írta ekkor: 2016-09-06 23:55:34
Kedves Józsi ! Nagyon köszönöm a gyors választ, s igazán klassz, hogy ilyen tartalmasan el lehet tölteni a rendelkezésre álló időt, s miután már jártam ott, tudom, hogy maga a hely is csodaszép. Ha sikerülne a tervünk, s el tudnánk menni a Páromnak is meg tudnám mutatni, hiszen Ő még nem járt ott, s nekem is jó lenne feleleveníteni a kb. 20 évvel ezelőtti élményeim. Szeretném még megtudni, hogy a Hotel Reymar és a Hotel Caprici-nél megjelölt szobák hol helyezkednek el a szállodán belül, mert nekem sajnos a panoráma fotó nem jelenik meg, többszöri próbálkozásom ellenére sem. Azt is jó lenne tudnom, hogy ezek a szobák tengerre nézőek-e. Azt nem tudom, hogy lehet-e biztonsággal mondani, hogy az utolsó turnus indul-e, bár azt tudom, hogy Önnek is haza kell majd jutnia, de gondolom, hogy ha erre az időpontra nem lesz megfelelő létszám, akkor az ezt megelőzővel fog Ön is utazni. Ha viszont így lenne, akkor az lesz tekinthető utolsó turnusnak, s ott is lehet a Monte Carlói programmal számolni?? S még jó lenne tudni, hogy Önnek mi a tapasztalata, ezekben a turnusokban a fakultatív programok nagy része még indítható?? Köszönöm, ha majd időt szakít ezekre a kérdésekre is. üdvözlettel Mária
Kedves Mária! Én itt Tossában vagyok a telepített idegenvezető, az Ön által említett szállodák nem hozzám tartoznak. De szívesen megadom a kolleganőm elérhetőséget, aki válaszolni fog a kérdésére. Neve Dvorszki Ilona és e.mail címe: [email protected] Tudomásom szerint én a szezon végéig itt leszek, mert még akkor is van foglalásunk. Ez azt jelenti, hogy október 15-én megyek én is haza és 16-án leszünk Monacóban. Sajnos októberben már a programok nagy része nem indul, de a klasszikus kirándulásokkal akkor is számolhat. Üdvözlettel: Imre J.