(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Nagy Mária Dátum: 2016-09-06 23:55:34
Kedves Józsi ! Nagyon köszönöm a gyors választ, s igazán klassz, hogy ilyen tartalmasan el lehet tölteni a rendelkezésre álló időt, s miután már jártam ott, tudom, hogy maga a hely is csodaszép. Ha sikerülne a tervünk, s el tudnánk menni a Páromnak is meg tudnám mutatni, hiszen Ő még nem járt ott, s nekem is jó lenne feleleveníteni a kb. 20 évvel ezelőtti élményeim. Szeretném még megtudni, hogy a Hotel Reymar és a Hotel Caprici-nél megjelölt szobák hol helyezkednek el a szállodán belül, mert nekem sajnos a panoráma fotó nem jelenik meg, többszöri próbálkozásom ellenére sem. Azt is jó lenne tudnom, hogy ezek a szobák tengerre nézőek-e. Azt nem tudom, hogy lehet-e biztonsággal mondani, hogy az utolsó turnus indul-e, bár azt tudom, hogy Önnek is haza kell majd jutnia, de gondolom, hogy ha erre az időpontra nem lesz megfelelő létszám, akkor az ezt megelőzővel fog Ön is utazni. Ha viszont így lenne, akkor az lesz tekinthető utolsó turnusnak, s ott is lehet a Monte Carlói programmal számolni?? S még jó lenne tudni, hogy Önnek mi a tapasztalata, ezekben a turnusokban a fakultatív programok nagy része még indítható?? Köszönöm, ha majd időt szakít ezekre a kérdésekre is. üdvözlettel Mária
Grand Józsi Dátum: 2016-09-06 20:03:53
Nagy Mária írta ekkor: 2016-09-06 12:46:14
Kedves Józsi és Grandosok, akik már voltak ezen az úton első vagy utolsó turnussal! Szeretném megtudni, hogy az utolsó turnussal hazafele jövet a Monte Carlo-ban való megállás mit takar? Mennyi időt tölt ott a csoport és mi az ottani útvonal, mit látható? Nagyon köszönöm. Mária Szeged smile
Kedves Mária! Monacóban és Monte-Carlóban összesen 9 órát töltünk, mert a a gépkocsivezetőknek ki kell venniük a törvény szerinti 9 órás pihenőidőt. Én felkísérem az utasokat a katedrálishoz, a hercegi palotához és az oceanográfiai múzeumhoz. Fakultatíve be lehet menni megnézni a hercegi palotát és az oceanográfai múzeumot, aminek persze külön költsége van. Az első 8 euró, a második 14 euró. Utána átmegyünk Monte-Carlóba a Kaszinóhoz, ahol szerencsét lehet próbálni a játékteremben. Este a megbeszélt időpontra jön a értünk a busz és indulunk haza. Maradok tisztelettel: Imre J.
Nagy Mária Dátum: 2016-09-06 12:46:14
Kedves Józsi és Grandosok, akik már voltak ezen az úton első vagy utolsó turnussal! Szeretném megtudni, hogy az utolsó turnussal hazafele jövet a Monte Carlo-ban való megállás mit takar? Mennyi időt tölt ott a csoport és mi az ottani útvonal, mit látható? Nagyon köszönöm. Mária Szeged smile
Grand Józsi Dátum: 2016-09-04 13:23:54
Horváth Zoltán írta ekkor: 2016-08-09 18:17:31
Szia Zsolt! Én már voltam háromszor Costa Braván autóval. Szeptemberben megint megyünk. Az autópálya díjak oda-vissza kb. 60000ft-ba kerülnek. 200euró.
Kedves Zoltán! Mivel közeleg a meccs ideje, szeretném megkérdezni, hogy igényt tartanak-e a transzferre? Ára 36 euró/fő! Várom megtisztelő válaszát! Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2016-09-04 13:21:17
Kiss József írta ekkor: 2016-08-31 19:33:33
Kedves Józsi! Augusztusban családommal és barátainkkal felejthetetlen napokat töltöttünk Tossaban. Köszönjük segítőkészséged, közvetlenséged, törődésed. A reggeli és a vacsora nagyon finom volt, nem bántuk meg, hogy igényeltük. A programokon is nagyon jól éreztük magunkat. Az utazási irodának köszönjük az élményeket. Üdvözlettel és köszönettel: Kiss Józsi
Kedves Jóska bá! Köszönöm a magam és az utazási iroda nevében is a kedves szavakat. Részemről a szerencse, hogy megismerhettem Önöket! Kívánok Önöknek a jövőben is sok élményekben és emlékekben gazdag nyaralást! Baráti üdvözlettel: Imre J.