Sziasztok!
2008-ban a Grand Tours-szal Görögországban, Paralián nyaraltunk és meg kell mondjam, nem voltunk elragadtatva a helytől. A legfőbb problémánk az volt, hogy semmi görögöset nem találtunk "Görögország Siófokán"... oda többet biztosan nem mennénk, pihenésre nem alkalmas és igénytelen nagyon.
Azért szeretnénk most informálódni, hogy még egyszer ne essünk "pofára" amikor megérkezünk.
Olyan helyre szeretnénk menni, ami nem csupán a bulizásról és a koszról szól, hanem ahol a tenger gyönyörű tiszta és a hely nem túl nyüzsgő de nemis túl unalmas.
Szerintetek Tossa de Mar vagy Lloret de Mar megfelelő lenne-e számunkra?
Azt olvastam, hogy Lloret nagyon nyüzsgő és vigyázni kell a zsebesekkel... én a fórumozók véleményeit olvasgatva arra a következtetésre jutottam, hogy olyan lehet, mint Görögországban Paralia... én személy szerint azért meg nem fizetnék, akkor már inkább otthon maradok. A Grand Tours-szal egyébként maximálisan meg vagyunk elégedve.
Tossáról nem sokat tudok, de az meg lehet a másik véglet, azaz a dögunalom és nem annyira kiépült.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia druszám!

Paralian csak átutaztam, a mellette levő faluban, Makrygialoson nyaraltunk, de nekem se tetszett, olyan "tizenkettő egy tucat"... Az idegenvezető mondta, hogy ott nincs is helyi lakosság, télen bezár az egész, hazamennek a szállodatulajdonosok is.
Viszont ha mégis Görögországot szeretnétek, akkor Neos Marmaras nagyon jó hely! 3 éve két hetet töltöttünk ott, de még vissza fogunk menni, az biztos! Idén Tolot választottuk, a sok látnivaló miatt, amit onnan könnyebb elérni. Most is a Grand-dal megyünk persze, már harmadszor,tavaly is velük voltunk Olaszországban. Na az is csúcs volt!!!! Mondjuk az nem a pihenésről szól, hanem a rengeteg látnivalóról.
15 éve jártam Lloret de Marban is, egy nyüzsis város, de legalább van saját "arca", jól éreztem ott magamat.