(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Gáthi Tamás Dátum: 2010-05-16 21:45:23
Tisztelt Józsi! Július 30-én megyünk Tossa de Mar-ba, és szeretnénk elutazni Madridba is a stadiont megnézni a nyaralás alatt. Milyen utazási formát tudnál ajánlani erre a 700 km-re? Mi vonatra gondoltunk, mert az biztos indul Barcelonából Madridba átszállás nélkül, addig meg busz. Előre is köszi a segítséget. Üdv. Tomi
Angéla Dátum: 2010-05-16 15:31:41
Sziasztok! 2008-ban a Grand Tours-szal Görögországban, Paralián nyaraltunk és meg kell mondjam, nem voltunk elragadtatva a helytől. A legfőbb problémánk az volt, hogy semmi görögöset nem találtunk "Görögország Siófokán"... oda többet biztosan nem mennénk, pihenésre nem alkalmas és igénytelen nagyon. Azért szeretnénk most informálódni, hogy még egyszer ne essünk "pofára" amikor megérkezünk. Olyan helyre szeretnénk menni, ami nem csupán a bulizásról és a koszról szól, hanem ahol a tenger gyönyörű tiszta és a hely nem túl nyüzsgő de nemis túl unalmas. Szerintetek Tossa de Mar vagy Lloret de Mar megfelelő lenne-e számunkra? Azt olvastam, hogy Lloret nagyon nyüzsgő és vigyázni kell a zsebesekkel... én a fórumozók véleményeit olvasgatva arra a következtetésre jutottam, hogy olyan lehet, mint Görögországban Paralia... én személy szerint azért meg nem fizetnék, akkor már inkább otthon maradok. A Grand Tours-szal egyébként maximálisan meg vagyunk elégedve. Tossáról nem sokat tudok, de az meg lehet a másik véglet, azaz a dögunalom és nem annyira kiépült. Előre is köszönöm a segítséget!
Grand Józsi Dátum: 2010-05-16 12:35:08
Handó Gézáné írta ekkor: 2010-05-11 21:41:15
Tisztelt Grand Úr! Május 21-én indulunk Tossába. Érdeklődöm, hogy a konyhában kávéfőző van-e? (Olyan, amivel rendes presszókávét lehet főzni.) Az elhelyezésünk El Velero II/3. Gondolom, hogy ez apartman. Nagyon szeretnénk elmenni Andorrába. Mi a tapasztalat? Össze szokott jönni annyi fő, hogy ez a kirándulás meglegyen? Üdvözlettel: Handó Kata
Kedves Kata! Az el Velero appartmanházban van kávéfőző, olyan, mint nálunk a kotyogó. Andorrába a kirándulás csak akkor indul el Tossából, ha min. 35 fő jelentkező van, de ha ez nem jönne össze, akkor talán Lloret de Marból is el lehet menni Andorrába, csak akkor biztos, hogy angol nyelven lesz az idegenvezetés. Kívánok Önnek nagyon jó utat! Tisztelettel: Grandjózsi!
Handó Gézáné Dátum: 2010-05-11 21:41:15
Tisztelt Grand Úr! Május 21-én indulunk Tossába. Érdeklődöm, hogy a konyhában kávéfőző van-e? (Olyan, amivel rendes presszókávét lehet főzni.) Az elhelyezésünk El Velero II/3. Gondolom, hogy ez apartman. Nagyon szeretnénk elmenni Andorrába. Mi a tapasztalat? Össze szokott jönni annyi fő, hogy ez a kirándulás meglegyen? Üdvözlettel: Handó Kata
Kovács Sándor Dátum: 2010-05-09 11:30:31
Lázók Zsuzsa írta ekkor: 2010-05-08 09:47:09
Sziasztok! Érdeklődnék, Spo.-ba mennyi a buszjegy??? Mert a szállodák árai tudomásom szerint nem tartalmazzák a buszköltséget! köszi előre is Mindenkinek!!!
Üdv! Szerintem Zsuzsa a GrandTours buszjegy áraira gondol. Spanyolországba a Bp.-ről és a Dunántúlról 36 000 Ft, Kelet-Magyarországról pedig 38 000 Ft a returjegy ára. Grandjózsi! Nekem mindenesetre segített, mert amire válaszolt, azt akartam megkérdezni. :)