(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-10-05 14:10:17
szia érdeklödni szeretnék ! jövöre ismét spanyolországba szeretnénk menni nyaralni ! MILYEN ITT A PART homokos? gyorsan mélyülö ? medig lehet bemenni a tengerbe kényelmesen? mindenkép bulis helyre szeretnénk menni meik várost ajánlod ? köszi elnézést a zavarásért
Dátum: 2009-09-30 00:43:34
Kedves José! Októberben sajnos nem tudunk menni FC Barca meccsre (Világbajnoki selejtezők miatt és persze Spanyolország nem othon játszik egy mérkőzést sem) illetve a Portugália-Magyarország mérkőzés is hadilábon áll (nem mehetünk egyből Liszabonba, ahogy megérkezünk Tossába). Azonban, mint foci-őrültek kinéztem egy Spanyol II. osztályú mérkőzést: GIRONA FC - CD CASTELLÓN 11/10/2009., otthon játszik a Girona. Ennek utána tudnál járni, hogyan, milyen körülmények között és mennyi áron tudnák megnézni a mérkőzést. Ha jól tudom 18.00 órakor kezdődik a mérkőzés. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet előre is. Janninak és Neked is üdvözlet, már csak 10 nap és megyünk!!! :-)
Grand Józsi Dátum: 2009-09-29 14:24:22
Kedves Mari! A fakultatív programok között mindig szerepel a bikaviadal, ami tavasztól őszig tart és mindig vasárnap. A baj csak az, hogy nem minden vasárnap van bikaviadal, mert az állatvédők állandóan tiltakoznak. Az idei szezonban sem rendeztek minden vasárnap bikaviadalt, tehát előre semmi pontosat nem tudok. Ettől függetlenül van rá esély, hogy jövőre június elején lesz. Remélem nem vettem el akedvét az utazástól és jövőre fogunk találkozni Tossában.Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
vestner györgyné Dátum: 2009-09-29 12:57:47
Kedves Józsi! A fakultatív programok között szerepel bikaviadal. Érdeklődnék, hogy ezeket milyen rendszereséggel, mely napokon rendezik, esetleg szezonális-e? (Jövő június elején utaznánk.) Köszönöm! Mari
Grand Józsi Dátum: 2009-09-27 11:14:54
Simon Gábor írta ekkor: 2009-09-23 20:12:11
Szia Józsi! Köszönünk minden segítséget. Remélem még szép időtök van... Janit is üdvözöljük: Csipet-csapat. smile
Szia Gabi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Ti is nagyon szimpatikus emberek vagytok. Remélem még fogunk találkozni! Üdv mindenkinek! Üdvözlettel: Imre J.