(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Molnár Éva Dátum: 2010-01-24 10:20:23
Kedves Józsi! Július 10- én érkezünk Tossába.Az lenne a kérdésem, hogy átlag milyen időre kell számítanunk és mennyire gyakori júliusban az eső? Az ottani időjáráshoz képest a legmelegebb és legcsapadékmentesebb időben szeretnénk menni,(nagyon kánikula pártiak vagyunk smile ). Egyszer már voltam Tossában, mondhatom szerelmes lettem első pillantásra,alig várom, hogy visszatérhessek erre a csodálatos helyre. Válaszod előre is köszönöm.
Bacsa Péter Dátum: 2009-10-21 18:53:39
Hola José! Maximális elismerés és köszönet mindenért!! Szilvi és Peti
Dátum: 2009-10-19 10:51:34
Kedves José! Nagyon szépen köszönök mindent, egész héten az évben most éreztem magam a legjobban! Minden a lehető legjobb és legszebb volt és mindent megtettél, ahhoz, hogy az is legyen. Köszönöm a sok-sok segítséget és kitartó munkát amit ezen a héten nekünk adtál. Jó pihenést a hátralévő hetekben, hónapokban. Viszlát jövőre, köszi, puszi!!! smile
Tar Gyuláné Dátum: 2009-10-14 21:24:38
Kedves Józsi! Szeretnénk megköszönni mégegyszer mindent.Gyönyörű két hetünk volt.Azt hiszem, ezt a Jutkáék nevében is mondhatom.Szerencsés hazautazást, és minden jót kívánunk Gyula bácsiék
Bacsa Péter Dátum: 2009-10-12 19:57:31
Kedves Józsi! Szerencsésen haza értünk. Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Remélem kint még jó idő van, mert itthon hideg van esik az eső és a hét közepére havazás is lehet. Mivel lassan vége a szezonnak, Neked is nagyon jó pihenést kívánunk Ági, Tamás