(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2009-09-07 12:03:31
Simon Gábor írta ekkor: 2009-09-04 12:50:21
Kedves Józsi! Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy 2009.09.13-án megrendezett Espanyol - Real Madrid mérkőzésre van-e már szervezett út Tossából? Mennyibe kerülne ha szeretnénk többen is menni? Válaszodat előre is köszönöm.
Kedves Gábor! Per pillanat még semmit sem tudok mondani, mert innen Tossából csak mindig a Barca meccsre szerveztek utakat. Ma írtam a spanyoloknak és remélem, hogy holnap (kedd) tudok vmit mondani. Addig is kérem türelmét! ÜdvözletteL. Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-09-07 11:45:47
írta ekkor: 2009-09-02 23:24:51
Kedves José! Olyan kérdések merültek fel az októberi turnusban, hogy Andorra mini államba el lehet menni csoportosan vagy csak egyénileg lehet megoldani? Illetve a környéken mit lehet még megnézni a fakultatív programokon kívül? Remélem jól vagytok mert nem nagyon látlak mostanság fent a skypon meg itt sem remélem nincs semmi baj mert akkor segítünk ha kell? smile Már csak egy hónap és 8 nap és ismét taálkozunk addig is kitartás! Üdv. Janninak és a többieknek is. Köszi, puszi! smile
Szia Gyuri! Remélem nem kell mondanom (mondanunk), hogy mi is nagyon várjuk a viszontlátás napját! Már a piros szőnyeget is megvettük. Velünk minden rendben, ne aggódj! Andorrába csak akkor tudunk elmenni csoportosan, ha legalább 35-en vagyunk, mert drágán kapom a buszt a spanyoloktól. A fakultatív programokon kívül el lehetne menni Cadaques-be vagy Rosas-ba, de sajnos nagyon rossz a közlekedés. Na majd meglátjátok! Vigyázz magadra, üdv a többieknek is! Jose y Juan, tus amigos de Tossa!
Grand Józsi Dátum: 2009-09-07 11:29:05
Zsolti írta ekkor: 2009-09-02 22:02:55
Szia Józsi! Mi is sikeresen hazaértünk Lloretből. Ezúton is szeretném megköszönni a jegyeket Barca-Bilbao mérkőzésre. Életem egyik legnagyobb élménye volt. (még barátnőmnek is, aki nem szereti a focit) 15-20 m-ről láttuk mindhárom gólt :) még most is alig hiszem el, hogy ott voltam. A barcelonai kirándulás is nagyon jó volt. KÖSZÖNJÜK!!! Adósod vagyok legalább egy üveg whiskyvel. Noha csak 2 napot találkoztunk, osztom Sanyi véleményét (a legjobb fej idegenvezető). További jó munkát kívánok. üdv: Luskai Zsolt és Antal Dóra
Kedves Dóra és Zsolt! Nem kell megköszönnötök semmit, hiszen ez a dolgom, hogy az utasokkal foglalkozzam és segítsek, ha tudok. Ti is nagyon szimpatikus pár vagytok és remélem, hogy még fogunk valamikor valamilyen formában találkozni. Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és szeressétek egymást! Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2009-09-07 11:25:18
speedy írta ekkor: 2009-09-01 17:06:34
Na Hello!Sanyi vagyok.Megígértem,hogy írok 1pár mondatot,ha hazaértünk a nyaralásból Debrecenbe(08.08-08.15)......jojo tudom hogy nem most volt de most jutottam a sok munka után ide,és hogy megköszönjök Neked az önzetlen segítséget,és a sok infót amit kaptunk.Ha nem ugrik be kire kellene emlékezni : 3.emelet 302szoba(Bereczki Andrea,Molnár Sándor) remélem így már könnyebb. smile Ilyen jópofa idegenvezetővel még ne találkoztunk(csak hogy személyes dícséret is legyen).MInden jót kívánunk.Üdv:Andi&Sanyi
Kedves Andi és Sanyi! Hát persze, hogy emlékszem rátok, csak nem sokat találkoztunk, mert mindig el voltatok "foglalva"! Örülök, hogy minden jól sikerült és Ti is jól éreztétek magatokat Neked (nektek) is köszönöm a dícsérő szavakat, de ez a munkám. Na szeressétek továbbra is egymást! Üdvözlettel: Imre J. P.S: A Tossa-i képeket megnéztem az iwiw-en, jól sikerültek!
Grand Józsi Dátum: 2009-09-07 11:20:29
Kovács István írta ekkor: 2009-09-07 08:07:58
Szia Józsi!Szeretnénk megköszönni Neked mindent segítséget amit a nyaralás alatt kaptunk Tőled nagyon, rendes ember vagy!Nagyon jól éreztük magunkat csak ne kellett volna ennyit utazni!ÍGÉREM NEM KÉRDEZEK MOST MÁR TÖBBET(tudom sokat kérdezek) smile smile Köszönünk mindent,minden jót,vigyázz magadra üdv:Tanyi Emese és Kovács István
Kedves Emese és István! Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és hogy szerencsésen haza érkeztetek. A chili ízét még mindig a számban érzem. Remélem fogunk még találkozni. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Imre J.