(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kovács István Dátum: 2009-09-07 08:07:58
Szia Józsi!Szeretnénk megköszönni Neked mindent segítséget amit a nyaralás alatt kaptunk Tőled nagyon, rendes ember vagy!Nagyon jól éreztük magunkat csak ne kellett volna ennyit utazni!ÍGÉREM NEM KÉRDEZEK MOST MÁR TÖBBET(tudom sokat kérdezek) smile smile Köszönünk mindent,minden jót,vigyázz magadra üdv:Tanyi Emese és Kovács István
Simon Gábor Dátum: 2009-09-04 12:50:21
Kedves Józsi! Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy 2009.09.13-án megrendezett Espanyol - Real Madrid mérkőzésre van-e már szervezett út Tossából? Mennyibe kerülne ha szeretnénk többen is menni? Válaszodat előre is köszönöm.
Dátum: 2009-09-02 23:24:51
Kedves José! Olyan kérdések merültek fel az októberi turnusban, hogy Andorra mini államba el lehet menni csoportosan vagy csak egyénileg lehet megoldani? Illetve a környéken mit lehet még megnézni a fakultatív programokon kívül? Remélem jól vagytok mert nem nagyon látlak mostanság fent a skypon meg itt sem remélem nincs semmi baj mert akkor segítünk ha kell? smile Már csak egy hónap és 8 nap és ismét taálkozunk addig is kitartás! Üdv. Janninak és a többieknek is. Köszi, puszi! smile
Zsolti Dátum: 2009-09-02 22:02:55
Szia Józsi! Mi is sikeresen hazaértünk Lloretből. Ezúton is szeretném megköszönni a jegyeket Barca-Bilbao mérkőzésre. Életem egyik legnagyobb élménye volt. (még barátnőmnek is, aki nem szereti a focit) 15-20 m-ről láttuk mindhárom gólt :) még most is alig hiszem el, hogy ott voltam. A barcelonai kirándulás is nagyon jó volt. KÖSZÖNJÜK!!! Adósod vagyok legalább egy üveg whiskyvel. Noha csak 2 napot találkoztunk, osztom Sanyi véleményét (a legjobb fej idegenvezető). További jó munkát kívánok. üdv: Luskai Zsolt és Antal Dóra
speedy Dátum: 2009-09-01 17:06:34
Na Hello!Sanyi vagyok.Megígértem,hogy írok 1pár mondatot,ha hazaértünk a nyaralásból Debrecenbe(08.08-08.15)......jojo tudom hogy nem most volt de most jutottam a sok munka után ide,és hogy megköszönjök Neked az önzetlen segítséget,és a sok infót amit kaptunk.Ha nem ugrik be kire kellene emlékezni : 3.emelet 302szoba(Bereczki Andrea,Molnár Sándor) remélem így már könnyebb. smile Ilyen jópofa idegenvezetővel még ne találkoztunk(csak hogy személyes dícséret is legyen).MInden jót kívánunk.Üdv:Andi&Sanyi